K. Vary – Plzeň 4:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Sparta – Kladno 5:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 26.12.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního online přenosu je to vše. Na závěr vám přeji krásný zbytek Vánoc a někdy u online přenosů znovu napočtenou. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (19:52:19)
     
    Vítkovičtí hráči dostali po dnešním utkání volno, další zápas sehrají až v sobotu 30. ledna v Českých Budějovicích. Třinec už ve čtvrtek cestuje do nedaleké Olomouce, kde se porve o tři body s místními kohouty. Tento zápas začíná v 18 hodin.
     
    Třetí letošní derby zná svého vítěze. Tři body z dnešního zápasu poputují do Ostravy. Domácím se i přes dvojnásobnou přesilovku a několik střeleckých příležitostí nepodařilo vyrovnat, za to Ostravané gólem Grmana pečetili dnešní export bodů do Moravskoslezské metropole.

    Nejlepší hráči: Richard Pánik – Mário Grman
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Další Kundrátkova střela a opět výborný zákrok Machovského, který ramenem vyrazil střelu třineckého obránce.
     
    59:27
    Růžička z levého kruhu trefil Grmanovu nohu.
     
    58:55
    Kundrátkovu střelu od modré čáry tečoval Voženílek, Machovský kotouč betonem vyrazil vedle branky.
     
    58:35
    Je to tak, třinecká branka zůstala prázdná, na ledě je šest hráčů v bílých dresech.
     
    58:35
    Trenéři Moták s Országhem si vzali oddechový čas. Nejspíš budou hrát Slezané zbytek zápasu bez brankáře.
     
    58:17
    Pánik mohl dát Ocelářům naději na dobrý výsledek, když ujel po levém křídle, najel si před Machovského, ale ostravského gólmana ani nadvakrát neprostřelil!
     
    56:15
    Jeřábkovo nahození od modré čáry zachytil soupeř a Fridrich vyrazil do protiútoku, kde zkusil vystřelit přes Jeřábka, ale minul branku.
     
    55:33
    Jeřábkovo nahození od modré čáry Machovský vyrazil vedle branky.
     
    55:05
    Nahození Nestrašila od modré čáry končí u brankáře Machovského, který nechal rozhodčí přerušit hru.
     
    54:39
    Dnešní utkání je oficiálně vyprodané, což značí, že bylo zakoupeno 5400 vstupenek. Přesto je v hale několik desítek prázdných sedadel.
     
    54:39
    Po zpětné přihrávce Kaluse střílel z levé strany Lakatoš, jeho pokus do horní poloviny branky chytil do lapačky gólman Kacetl.
     
    53:45
    Přečíslení dva na jednoho na druhé straně, Bukarts přihrál na pravou stranu žabku Vondráčkovi, který se opřel do střely a ranou z voleje neprostřelil Kacetla!
     
    53:08
    Dravecký zavezl puk do útočného pásma, ale tam o něj přišel. Třinečtí se znovu musí snažit dostat se před vítkovického gólmana.
     
    51:50
    Nahození Adámka od modré čáry zkoušeli dorazit za Machovského Vrána s Pánikem, ale ani jeden nedokázal doklepnonut puk na vítkovickou branku.
     
    51:26
    Zakázané uvolnění, poté co to trochu hořelo před Machovským. Vítkovický gólman musel čelit střele Čacha po přihrávce zpoza branky.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 15. M. Růžička (Nestrašil, Pánik), 25. Pánik (Vrána, Marinčin) – 11. Barinka (Peterek), 18. Bukarts (R. Jeřábek, Krieger), 23. Chlán (Auvitu), 47. Grman (Mikuš, Kalus)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Polášek, Nedomlel – M. Růžička (A), Voženílek, Nestrašil – Kurovský, Vrána (C), Pánik – Hrehorčák, Holinka, M. Roman – Haas, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Vítkovice Ridera: Machovský (Klimeš) – Raskob, Percy, Grman, Mikuš (A), L. Kovář, Auvitu, R. Jeřábek – Lakatoš (C), Dej (A), Kalus – Peterek, Barinka, Fridrich – Vondráček, Krieger, Bukarts – R. Půček, Chlán, Claireaux.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Šír, Vrba – Hlavatý, Axman.

    Diváci: 5400
    bahis siteleri