Slovensko – Švýcarsko 3:0 (kon.) | Finsko – Německo 3:4 (kon.) | Norsko – Česko cz 1:8 (kon.)
Lotyšsko – Kanada 0:10 (kon.)
konec
Finsko
3:4 (1:1, 2:3, 0:0)
Německo
Středa 27.12.2023, 14:30Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Partner:
     
    58:48
    Finsko hraje bez brankáře v šesti proti čtyřem německým hokejistům!
     
    58:11
    Krátce po vhazování musel Dietl vytáhnout vynikající zákrok proti ráně z pravého kruhu! Němci poté vyhodili puk do bezpečí.
     
    58:02
    Finsko dostává šanci na vyrovnání. Dvě minuty za sekání dostává Julian Lutz.
     
    54:20
    Finsko si komplikuje závěr duelu! Jesse Pulkkinen vyfasoval dvě minuty za držení hole.
     
    54:05
    Další obrovská šance Finů! Tommi Männistö vystihl špatnou rozehrávku Německa, převzal si kotouč, jenže zápěstím těsně minul horní roh!
     
    52:00
    Joona Väisänen na modré čáře uzmul odražený kotouč, postupoval sám na německou branku, jenže Dietl vytáhl další fantastický zákrok!
     
    50:53
    K dorážce mezi kruhy se dostal Konsta Helenius, ale německý gólman Dietl jeho ránu skvělým reflexem betonem vykopl!
     
    48:00
    Obrovská šance Finska na vyrovnání! Po přihrávce z pravé strany dotíral na brankovišti Aleksanteri Kaskimäki, ale Dietl zasáhl betonem!
     
    46:17
    Finsko si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení si vysloužil Panocha.
     
    38:26
    Tak nakonec z tohoto po poradě rozhodčích trestné střílení nebude! Schindler dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    38:26
    Trestné střílení pro Finsko! Samuel Schindler po zákroku německého brankáře zakryl rukou kotouč v brankovišti před dojíždějícím soupeřem!
     
    38:10
    Němci mohli odskočit do vedení o dvě branky! Po nepovedeném zákroku finského brankáře střílel Jakob Weber, ale trefil jen boční oblouk!
    34:38 Veit OSWALD - 3:4
     
    34:38
    Německo právě vstřelilo branku! Finsko si dnešní duel výrazně komplikuje! Po levé straně projel do útočného pásma VEIT OSWALD, který si vybruslil až těsně k brance a z těsné blízkosti poslal Německo do vedení! Asistence: Luca Hauf, Eric Hordler.
    33:07 Roman KECHTER - 3:3
     
    33:07
    Německo právě vstřelilo branku! Je znovu vyrovnáno! Finský brankář nejprve pouze vyrazil ránu Eliase. K volnému puku se opřed brankou dostal důrazný ROMAN KECHTER, který díky odrazu od betonu brankáře a od tyče dostal puk za čáru! Asistence: Moritz Elias.
     
    29:03
    Dietl drží Německo ve hře o body! Do odraženého kotouče se opřel Bau, ale německý brankář jeho ránu skvěle vyrazil nad horní tyč!
     
    24:47
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Bicker.
     
    24:35
    Německo si zahraje přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Lassila.
    23:05 Samu BAU - 3:2
     
    23:05
    Finsko právě vstřelilo branku! Gólově bohatá pasáž dnešního souboje ještě nekončí! Finsko okamžitě odskakuje! Dietl první ránu vyrazil jen před sebe, kde se k puku dostal SAMU BAU a pohotovou dorážkou vrátil Finsku vedení! Asistence: Emil Hemming.
    22:12 Niklas HÜBNER - 2:2
     
    22:12
    Německo právě vstřelilo branku! Německo bleskově odpovídá a máme znovu vyrovnáno! Bicker krásně posunul kotouč na NIKLASE HUBNERA, který měl dostatek prostoru a prostřelil brankáře! Asistence: Kevin Bicker, Julius Sumpf.
    21:27 Kasper HALTTUNEN - 2:1
     
    21:27
    Finsko právě vstřelilo branku! Finsko se však vzápětí dostává do vedení z naprosto nenápadné situace! Po vybruslení na levý kruh si KASPER HALTTUNEN pohrál s ležícím soupeřem a zápěstím překonal brankáře!
     
    20:28
    Německo se podruhé v utkání mohlo dostat do vedení! Oswald projel po pravé straně do útočného pásma, ale jeho ránu Kokko vyrazil do horní tyče!
     
    17:02
    Samu Bau krásně projel do útočného pásma, předložil kotouč před německou branku, jenže dojíždějící spoluhráč z výborné pozice branku minul!
     
    15:01
    Jani Nyman krásnou přihrávkou našel Lenni Hämeenaha, který před brankou šikovně kotouč přizvedl, jenže nakonec těsně minul horní tyč!
     
    12:28
    Německo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za sekání si vysloužil Kasper Halttunen.
     
    08:49
    Německo si zahraje první přesilovku. Emil Hemming vyfasoval dvě minuty za podrážení.
    08:11 Tommi MÄNNISTÖ - 1:1
     
    08:11
    Finsko právě vstřelilo branku! Je vyrovnáno! Finové se prosadili z druhé střely na BRANKU! Po vyhraném buly v obranném pásmu dostal přihrávku do brejku TOMMI MÄNNISTÖ, který se natlačil před branku a forhendem překonal bezmocného brankáře! Asistence: Samu Bau.
    05:58 Veit OSWALD - 0:1
     
    05:58
    Německo právě vstřelilo branku! Německo se překvapivě už po šesti minutách hry dostává do vedení! Po špatné rozehrávce finského obránce se k puku v útočném pásmu dostal VEIT OSWALD, který prostřelil finského brankáře! Asistence: Eric Hördler.
     
    01:08
    Do prvního zakončení dnešního souboje se dostali Němci. Lutz projel do střelecké pozice, nicméně jeho pokus Kokko výborně zneškodnil!
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Männistö (Bau), 22. Halttunen, 24. Bau (Hemming) – 6. Oswald (Hördler), 23. Hübner (Bicker, Sumpf), 34. Kechter (Elias), 35. Oswald (Hauf, Hördler)


    Finsko: Kokko (Vali) – Pulkkinen, Kulonummi, Pieniniemi, Salin, Kärki, Väisänen, Kangas – Naukkarinen, Helenius, Hämeenaho – Kaskimäki, Lassila, Halttunen – Kumpulainen, Keskinen, Nyman – Männistö, Bau, Hemming – Koskipirtti.
    Německo: Dietl (Bittner) – Hübner, Schindler, Sinn, J. Weber, Panocha, Reich, Niehus – Oswald, Hauf, Hördler – Lutz, Kechter, Elias – Bicker, Sumpf, Rollinger – Assavolyuk, Schreiner, Brandl – Nieleck.
    bahis siteleri