Frýdek-M. – Kolín 6:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 2:1 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Slavia 5:3 (kon.)
Zlín – Třebíč 5:2 (kon.) | Pardubice B – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Znojmo – Prostějov 2:4 (kon.)
Sokolov – Vsetín 4:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC ZUBR Přerov
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 03.01.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jakub SVOBODA - 2:1
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov.
    Autorem vítězné branky je JAKUB SVOBODA.
     
    64:06
    Aubrechtova střela nabral teč, Postava ale v přesunu zasáhl a drží Zubry nad vodou!
     
    63:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tadeáš Talafa – 2 min., krosček.
     
    62:11
    Pospíšil nachystal gólovku Pechancovi, ten ale zblízka branku minul!
     
    61:03
    Lednický vyslal prudkou ránu Cichoňovi do masky, z čehož se po chvíli urodila velká šance pro Jakuba Svobodu. Ten ale situaci golfákem ze dvou metrů nevyřešil dobře!
     
    55:42
    Vojtěch Lednický předvedl krásnou akci po levém mantinelu! Do pásma vyrazil sám proti třem, přesto se ale nezalekl, nabral rychlost a zbavil se prvního soupeře. Kličkou u branky obešel i druhého a dostal se až před Cichoně, za kterého už ale kotouč nezametl! Tato akce si zasloužila gólovou tečku!
     
    52:50
    Zubři mohli jít do vedení! Rychlý brejk zakončil mezi Cichoňovy betony Pechanec, přízemní pokus ale letěl pouze do tyče, od které si jej Litoměřičtí jen šťastně nesrazili do prázdné branky!
     
    50:53
    Zubři měli dobrou příležitost v útoku, opět se ale urodil litoměřický brejk, tentokráte přečíslení 2 na 1. Petr Ton nastřelil vzdálenější tyč!
     
    45:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Pospíšil – 2 min., podrážení.
     
    44:45
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Jan Cikhart – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    43:46
    Zubři jsou dnes útočiví, o to víc ale ponechávají otevřená vrátka vzadu. Teď jim jednoduše po dlouhém pasu ujel Přemysl Svoboda, který jel v plné rychlosti sám na Postavu, mezi betony ho ale nepřekonal!
     
    39:45
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tadeáš Talafa – 2 min., sekání.
     
    38:17
    Litoměřice se na konci druhého dějství ozvaly a Postavovi přichystávají jednu pohledávku za druhou. Šikovný domácí brankář teď skvěle zlikvidoval kotouč, který nabral teč jen pár metrů před ním!
     
    36:55
    Hráči Litoměřic už se radovali v domnění, že jdou do vedení, skóre se ale nemění! Puk se zpoza branky zastavil u tyče o Postavu, kde do něj šťouchl jeden z dalších Kališníků. Následně zamířil pod přerovského brankáře a zastavil se zřejmě těsně na brankové čáře! Rozhodčí za brankou situaci zřejmě dobře viděl a netrvalo dlouho, než rozpažil.
     
    33:45
    Veledůležitý zákrok Michala Postavy! Domácí obrana před litoměřickým útokem pouze couvala, čehož využil Přemysl Svoboda a najel si k brance. Tam ho skvělým pasem našel spoluhráč, zakončení po kličce ale skončilo pouze na betonu roztaženého brankáře!
     
    30:30
    Krisl dostal z vlastního pásma nahozením o zadní mantinel do rychlého útoku Hejcmana, proti jeho příklepu si ale Cichoň dobře povystoupil.
     
    28:58
    Tomáš Doležal se dostal středem do bleskového nájezdu, hůl mu ale těsně před zakončení zablokoval jeden ze soupeřů!
     
    24:51
    Zubři mohli jít rychle do vedení! Domácí obránci rychle otočili hru a do rozestoupené obrany se vyřítil Pospíšil. Ten si na pravém mantinelu chytře počkal, až se do dobré pozice dostane Březina, a tomu dal přesnou nabídku na teč. Ta proletěla jen těsně nad Cichoňovou brankou!
    23:52 Vojtěch LEDNICKÝ - 1:1
     
    23:52
    5/4
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesilovky letos nejsou pro Zubry silnou disciplínu, svoji druhou šanci v zápase už ale proměňují! V první minutě sice Hanáci nic nepředvedli, pak si ale Lednický našel volné místečko na pravém kruhu, nabídl se ke střele a po pasu Indráka Cichoně prostřelil! První zápas za Přerov a hned branka! Asistence: Daniel Indrák, David Březina.
    Lednický V., Indrák D., Březina D., Krisl J., Hejcman D.
    Sihvonen R., Aubrecht D., Jícha J., Husák P.
     
    22:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Lukáš Plos – 2 min., podrážení.
     
    14:23
    Čerstvá přerovská posila Tomáš Pospíšil u další velké šance! Zpoza branky letící kotouč se odrazil od Cichoňových betonů přímo jemu do jízdy, z velké blízky ale na litoměřického gólmana nevyzrál.
     
    10:13
    Dobrá šance pro Hanáky! Ministr se natáhl po kotouči a dostal se do velmi dobré pozice, ze které povyjetého Cichoně nepřekonal. Puk se poté odrazil Máchovi pouze na brusle a prosvištěl brankovištěm bezpečně daleko od hostující branky. Zubrům chybělo trochu pověstného štěstíčka.
     
    04:13
    Na opačné straně mohlo být rychle srovnáno! Vojtěch Lednický prudkou ranou z levého kruhu nastřelil Cichoňovu brankovou konstrukci!
    03:25 Filip KUŤÁK - 0:1
     
    03:25
    5/5
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Na první branku dnešního utkání dlouho čekat nebudeme! Z protiakce, která nevypadala bůhvíjak nebezpečně, se najednou díky rychlým nohám dostal do úniku FILIP KUŤÁK! Ten si Postavu položil kličkou a zasunul za něj kotouč úspěšně! Asistence: Pavel Kordule, Jakub Černohorský.
    Kuťák F., Kordule P., Černohorský J., Svoboda P., Jebavý J.
    Mácha J., Němec F., Ministr D., Nemec R., Kudělka T.
     
    01:01
    A Zubři si hned po minutě hry. Hokejka Patrika Husáka vystřelila až do obličeje Darka Hejcmana. Dvě minuty za vysokou hůl pro hostujícího beka.
     
    00:26
    A hned na start tu je dvojice dobrých šancí na obou stranách! Útočnou akci rozjel nejprve Pospíšil, po jehož pasu vyslal dobře mířenou ránu Němec, na opačné straně zase lapačku Postavy prověřil Costa! Obě střely měly gólové parametry!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 24. Lednický (Indrák, Březina), rozh. náj. Jak. Svoboda – 4. Kuťák (Kordule, Černohorský)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Jakub Svoboda (PRE)
    1:0   Přemysl Svoboda (LTM)
    2. série:
    2:0   Joshua James Mácha (PRE)
    2:0   Markus Korkiakoski (LTM)
    3. série:
    2:0   Vojtěch Lednický (PRE)
    2:0   Filip Kuťák (LTM)
    4. série:
    2:0   Tomáš Pospíšil (PRE)
    2:0   Kale Costa (LTM)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Němeček) – F. Němec, Kudělka (A), Chroboček, Talafa, Krisl (C), Cubo, Hanák – Březina, Pechanec, Pospíšil – Jak. Svoboda, Hejcman, Indrák – T. Doležal (A), Ministr, Lednický – Mácha, Nemec, Goiš.
    Trenér: Michal Mikeska

    HC Stadion Litoměřice: Cichoň (Šatný) – Jebavý, Černohorský, Husák, Aubrecht, Kroupa, Tůma – Costa, Jícha, Sihvonen – Cikhart, Ton, Poppel – Korkiakoski, Plos, Senčák – Kordule, Kuťák, P. Svoboda.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Valenta, Hucl – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 730
    bahis siteleri