Berani Zlín – Plzeň 4:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:6 (1:1, 3:2, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Středa 03.01.2024, 14:30 • CCM Aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 9 • O účast v play-off
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (16:43:39)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky tří branek, z čehož všechny skončili za zády Uherka. Tento fakt je jen důkazem nekvalitní hry žlutomodrých v poslední třetině, kteří nedokázali najít odpověď na formu soupeře. To tak pro ševce znamená prohraný dobře rozehraný zápas, pro hosty naopak další důležité tři body na své konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    V samotné závěru se obrana ševců dopustila další velké hrubky. Po špatné rozehrávce se dostal do samostatného úniku Marek Hořejší. K jeho smůle ale nebyl vůbec rozjetý, takže se mu zakončení příliš nepovedlo.
     
    58:27
    Domácím už moc času nezbývá, i přesto se ale nyní snaží ještě prosadit. Brání jim v tom ale stěna ve středním pásmu v podobě dobře zformované obrany soupeře.
    57:28 Jakub ŠILER - 4:6
     
    57:28
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto by mohl být již rozhodující gól vážení! Pouhé dvě minuty před koncem zvyšuje na rozdíl dvou branek JAKUB ŠILER. Ten si tak na své konto připisuje již druhou úspěšnou střelu v dnešním utkání a s největší pravděpodobností i pojistku výhry jeho mančaftu. Asistence: Adam Benák a Ondřej Pešek.
    Šiler J., Benák A., Pešek O., Dolhý A., Houdek M., Lokajíček J.
    Burian A., Lukaštík O., Heš L., Vaculík M., Pražan T., Uherek M.
     
    56:55
    Zaváhání svého spoluhráče se pokusil napravit svou střelou Marek Hořejší, moc se mu to ale nepovedlo. Jeho pokus od pravého kruhu ale zastavil gólman svou lapačkou. Po vhazování jsou u kotouče navíc žlutomodří.
     
    55:56
    Ihned po vhazování se rozhodl vyslat metelici od modré Marek Čančura. Jeho pokus ale zblokoval jeden z obránců domácích, díky čemuž se hráči Zlína mohou osvobodit.
     
    54:57
    Obdobnou akci předvedl na druhé straně kluziště i Martin Vaculík, jeho pokus ale byl podstatně povedenější. Gólman se po něm musel natahovat a jen tak tak na něj dosáhl.
     
    53:58
    Na druhé straně kluziště se nyní dostal k zakončení od modré Jakub Šiler. Ten na nic nečekal a okamžitě pálil. Toto rozhodnutí ale nebylo zrovna to nejšťastnější, úplně totiž minul svatyni soupeře.
     
    52:59
    Po ofsajdu Beranů jsou u kotouče opět ševci. Těm se ale nedaří najít jeden druhého v útočném pásmu. Vypadá to tak, že je obdržená branka pořádně vyvedla z míry.
     
    52:00
    Po vhazování v útočném pásmu Plzně se okamžitě dostal k zakončení Daniel Hála. Jeho pokus se ale odrazil od hole jednoho z obránců soupeře, který se navíc okamžitě hrne do útočného pásma.
    51:59 Jakub ŠILER - 4:5
     
    51:59
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A indiáni se dostávají opět do vedení! Po obrovském zaváhání obrany se podařilo využít akce dva na dva JAKUBU ŠILEROVI, který po ukázkové kombinaci s Peškem zakončoval do zcela prázdné brány. Asistence: Ondřej Pešek a Tadeáš Koubek.
    Šiler J., Pešek O., Koubek T., Dolhý A., Skok J., Lokajíček J.
    Mikel T., Šišák M., Heš L., Klimek A., Nekvapil M., Uherek M.
     
    50:42
    Po nahození jednoho ze spoluhráčů se dostal k puku v útočném pásmu Tadeáš Pražan. Toho nevybíravým způsobem obral o puk jeden z obránců. Dle sudího ale proběhlo vše dle pravidel a hra pokračuje dál.
     
    49:43
    Po další akci beranů se bude vhazovat po pravici Lokajíčka. Zde sice vybojoval kotouč Martin Holba, i přesto se ale nakonec dostali do útoku hosté. Díky tomu se k zakončení odvážil Matěj Houdek, jeho střela od modré ale trefila pouze jednoho z obránců.
     
    48:44
    Na druhé straně kluziště se do zajímavé situace dostal Jakub Šiler. Ten svým pokusem rozhodil brankáře natolik, že mu kotouč zcela vypadl z lapačky. Po následném odrazu se ještě zmíněný hráč pokoušel dorážet, jeho postavení ale už nebylo ideální.
     
    47:45
    Od pravého kruhu se nyní svým zakončením pokusil zaskočit brankáře Miroslav Špaňhel. Jeho veškeré snažení ale zastavila pouze lapačka gólmana.
     
    46:46
    K rovnou dvěma zakončením se nyní dostal Tomáš Mikel. Ani jeden z jeho pokusů od modré ale brankou neskončil, a to ani přes dorážku Matyáše Horského.
     
    45:47
    Po buly po pravici Uherka se podařilo kotouč vybojovat Tadeáši Koubkovi. Jeho následná zmatečná přihrávka ale vedla k ústupu jeho formace do středního pásma.
     
    44:48
    Po nepřesné rozehrávce soupeře se dostal k puku Martin Vaculík. Ten ale nedokázal ochránit kotouč před napadáním soupeře, kteří ho o něj těměř okamžitě připravili.
     
    43:49
    Po ofsajdu soupeře se do útočného pásma hrnou opět ševci. Těm ale vůbec nevyšlo nahození, díky čemuž se dostal k puku Denis Řehoř. Následná střela z hole Aleše Mazance nevypadala vůbec špatně, nakonec ale skončila pouze na zadním mantinelu.
    42:50 Ondřej PEŠEK - 4:4
     
    42:50
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A stav je opět vyrovnaný! Oproti předchozí třetině předvádí ukázkový vstup do utkání naopak hosté. Díky tomu se dostal k zakončení od levého kruhu ONDŘEJ PEŠEK, které zaplachtilo až za záda Uherka. Asistence: Jakub Šiler a Matěj Houdek.
    Pešek O., Šiler J., Houdek M., Dolhý A., Benák A., Lokajíček J.
    Špaňhel M., Burian A., Heš L., Vaculík M., Klimek A., Uherek M.
     
    42:42
    Nespočet chyb na straně indiánů neustává. Nyní se hráči Plzně totiž dopustili ofsajdu, a to rovnou dvakrát. Kvůli tomu se i připravili o kotouč, který ale rychle vybojovali zpátky.
     
    41:43
    Rozhodně se ale nic neděje ani na druhé straně kluziště. Nyní se dostal k dorážce Denis Řehoř, a to po střele Tadeáše Koubka. Ani tento pokus ale neskončil brankou.
     
    40:44
    Po úvodním buly poslední třetiny se dostali ke kotouči opět hosté. K jejich smůle je ale téměř okamžitě zastavilo vlastní zaváhání v podobě zakázaného uvolnění. Díky tomu se rovnou k dvěma zakončením dostal Adam Burian, ani jednou ale nedokázal vyzrát na Lokajíčka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky rovnou pěti branek, které vedli k vedení ševců. Ti vedli dokonce o dvě branky a to rovnou dvakrát, vždy se ale soupeři podařila najít odpověď v podobě alespoň jedné vstřelené branky.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:09.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:44 Adam BENÁK - 4:3
     
    39:44
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto je bleskurychlá odpověď ze strany hostů! Postaral se o ní na samém konci přesilovky ADAM BENÁK. Toho ukázkově našel svou nabídkou Cícha a i přes clonícího obránce se autor branky dostal k dorážce do prázdné brány. Asistence: Matyáš Cícha a Jakub Šiler.
    Řehoř D., Cícha M., Benák A., Šiler J., Hromádka J., Lokajíček J.
    Pilát T., Zavřel M., Mikel T., Heš L., Holba M., Uherek M.
    38:42 Martin VACULÍK - 4:2
     
    38:42
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla ukázková individuální akce, kterou ze svého rukávu dokázala vykouzlit MARTIN VACULÍK. Ten při hře čtyři na čtyři dokázal využít menšího počtu hráčů na ledě a nikým nehlídaný si dokázal objet svatyni soupeře a zaskočit tak nejen obranu ale i gólmana.
    Vaculík M., Špaňhel M., Burian A., Heš L., Uherek M.
    Houdek M., Skok J., Mazanec A., Hořejší M., Lokajíček J.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Denis Řehoř – 2 min., sekání.
     
    37:26
    Tak toto byla zatím jednoznačně největší šance třetiny! Dostal se k ní Daniel Hála, a to po odrazu kotouče od zadního hrazení! Ten okamžitě zakončoval z první, skákavý kotouč ale nedokázal zkrotit natolik, aby jeho provedení střely vedlo ke změně skóre.
     
    37:06
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Šišák – 2 min., vysoká hůl.
     
    37:02
    Od pravého kruhu nyní pálil Martin Vaculík. Jeho pokus ale dokázal zastavit vyrážečkou gólman Plzně. Kotouč se navíc šťastně odrazil přímo na hůl jednoho z obránců hostů, čímž celá akce ševců rychle skončila.
     
    36:39
    I tentokrát vedla nepřesná přihrávka jednoho z hostů k zakázanému uvolnění. To ale nyní dopadlo pro hráče v modrých dresech podstatně lépe. Následná akce ale vedla pouze k tomu, že kotouč skončil v ochranné síti.
     
    36:10
    Po zakázaném uvolnění indiánů tady máme buly v obraném pásmu hostů. Zde se sice podařilo vybojovat kotouč Adamu Benákovi, po pár přihrávkách jsou ale u kotouče opět žlutomodří.
     
    35:11
    Ševcům se sice nyní podařilo usadit v útočném pásmu, jediné k čemu se ale dostali byl pouze souboj o puk v rohu kluziště, který navíc prohráli. Nakonec se ale k zakončení ještě dostal Tomáš Pilát, který ale našel lapačku gólmana.
     
    34:12
    Po vhazování po pravici gólmana Plzně se k puku dostal Artem Ishchenko. Jeho přihrávka na modrou ale skončila pouze na holi jednoho z obránců ševců.
     
    33:13
    Druhá půle přesilovky taky nebyla zrovna učebnicová. K zakončení od modré se sice nakonec dostal Matěj Zavřel, jeho pokus ale zastavil hned první z obránců soupeře.
     
    32:14
    Ani tato početní výhoda zatím ševcům příliš nevychází. Po dvou nepřesný přihrávkách se sami Berani vyhnali z útočného pásma a další tažení museli zakládat vždy až od vlastní svatyně.
     
    31:15
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Aleš Mazanec – 2 min., podrážení.
     
    30:39
    K dalšímu pokusu se již chystal Aleš Mazanec. Celá akce jeho formace ale skončila kvalitním zastavením puku jedním z obránců soupeře. Kvůli tomu navíc indiáni rovnou přišli o puk.
    29:40 Jakub HROMÁDKA - 3:2
     
    29:40
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak se přece jenom se podařilo hostům prosadit. Postaral se o to JAKUB HROMÁDKA. Ten dokázal využít tlaku své formace díky čemuž dokázal prostřelit nepřipraveného gólmana ševců. Asistence: Jiří Matějka a Matyáš Cícha.
    Hromádka J., Matějka J., Cícha M., Pešek O., Šiler J., Lokajíček J.
    Burian A., Heš L., Vaculík M., Klimek A., Špaňhel M., Uherek M.
     
    29:05
    Ševcům se sice podařilo vybojovat kotouč ve vlastním pásmu, forčekink soupeře ale bránil Marku Šišákovi v rozehrávce. I přesto se ale nakonec dostal k zakončení Matěj Zavřel.
     
    28:06
    Během druhé půle přesilovky se sice podařilo ševcům vybojovat vhazování v útočném pásmu, i tak ale měl soupeř z ofenzívy podstatně více. Díky tomu se dostal ke střele z první Ondřej Pešek. Jeho pokus od modré ale dokázal gólman zastavit svou vyrážečkou.
     
    27:07
    První početní výhoda indiánům zatím příliš nevychází. Ti zatím více času strávili lovením puku za svou svatyní, než útočením. Tento fakt dokazuje jenom to, že se zatím nedostali k ani jednomu pokusu.
     
    26:08
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Tomáš Mikel – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    26:01
    Po tvrdém hitu soupeře přišel o hůl Zdeněk Urban. Ševci tak přišli o akci dva na dva a nakonec jeli pouze střídat. Díky tomu se tak do útočného pásma hrnou opět hosté.
     
    25:10
    I přes dvě obdržené branky se indiáni jen tak nevzdávají. To dokazuje i jejich útočné tažení, které nyní zakončil svým pokusem Jakub Šiler. K jeho smůle ale našel svou střelou pouze lapačku gólmana.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Matěj Zavřel – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matyáš Cícha – 2 min., hrubost.
     
    23:33
    Až nekončící souboj o kotouč za svatyní hostů se nakonec rozhodl zastavit svým hvizdem sudí. Hra tak bude pokračovat v útočném pásmu, to ale až po vhazování.
     
    22:34
    Oddechový čas pro tým HC Škoda Plzeň.
     
    22:34
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň:
    ze hřiště odchází Daniel Jansa, přichází Jan Lokajíček.
    22:34 Marek ŠIŠÁK - 3:1
     
    22:34
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do třetiny jako hrom ze strany ševců! Než se hosté dokázali pořádně oklepat z druhé obdržené branky, přidává MAREK ŠIŠÁK další. Ten tak dostává domácí podstatně blíže třem bodům z dnešního utkání. Asistence: Tadeáš Pražan a Matyáš Horský.
    Šišák M., Pražan T., Mikel T., Horský M., Nekvapil M., Uherek M.
    Houdek M., Dolhý A., Beran M. II, Pittr T., Kaiser Š., Jansa D.
    22:08 Martin HOLBA - 2:1
     
    22:08
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady obrat dámy a pánové! Okamžitého úniku dokázal svým brilantním zakončením poslat ševce do vedení MARTIN HOLBA. Ten našel mezírku přesně mezi betony gólmana a propašoval kotouč za záda Jansy. Asistence: Zdeněk Urban a Matěj Zavřel.
    Holba M., Urban Z., Zavřel M., Lukaštík O., Pilát T., Uherek M.
    Skok J., Ishchenko A., Mazanec A., Benák A., Hála D., Jansa D.
     
    22:02
    Po zakázaném uvolnění ševců se hra přesunula opět před svatyni domácích. Ti ale dokázali okamžitě vybojovat kotouč a přesunout se do útočného pásma.
     
    21:43
    Po vhazování po pravici Uherka se k puku dostal Ondřej Pešek. Ten okamžitě pálil, i přesto ale nedokázal ohrozit bránu, jelikož trefil pouze jednoho z obránců.
     
    20:44
    Po úvodním buly druhé dvacetiminutovky se ke kotouči dostali jako první opět hosté. Ti se okamžitě přesunuli do útočného pásma, kde se několikrát dostali k zakončení. I přes několik nadějných pokusů se ale síť svatyně nerozechvěla ani jednou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky dvou branek, které si oba celky rozdělili rovným dílem. Úvod utkání jasně patřil hráčům z Čech. Ti jasně diktovali tempo hry, což vedlo k brzkému vedení. Brzdili je ale vlastní chyby v podobě vyloučení. Díky jednomu z nich se ševcům podařilo srovnat. Od té doby měli jasně navrch Berani, kteří nejednou ohrozili svatyni soupeře.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:17.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Blíží se nám závěr úvodní dvacetiminutovky, což očividně ví i sami hráči na ledě. Ti vypadají že se snaží tuto pasáž již dohrát v klidu a do žádných velkých akcí se nepouštějí.
     
    18:35
    Ani tato akce Plzně neskončí úspěchem. Mezitím co se v útočném pásmu formovala celá formace, se Aleši Mazancovi nepodařilo nahrát po modré přesně. Tato hrubka nakonec vedla nejen ke ztrátě puku, ale i pásma.
     
    17:36
    Po delší době tady máme útočné tažení i ze strany hostů. To ale skončilo pomalu dřív, než vůbec začalo, a to ztrátou kotouče za bránou soupeře.
     
    16:37
    K zakončení od pravého kruhu se chystal Matěj Zavřel. Ten ale nabídku od Piláta nedokázal zpracovat, jelikož mu v kritický moment nazdvihl hůl jeden ze soupeřů.
     
    15:38
    Už to vypadalo na další setrvání ševců v útočném pásmu, při zpracovávání přihrávky ale nechal za sebou kotouč Adam Burian. Díky tomu se hosté dostali do úniku dva na dva. Nakonec se ale Marek Hořejší ale nedostal ani k zakončení.
     
    14:39
    Další akce Beranů skončila po delší kombinaci střelou Tomáše Piláta. Jeho pokus od mantinelu měl ale brankář dobře přečtený, díky čemuž vystavil střele stopku v podobě svého betonu.
     
    13:40
    Obdržená branka indiány očividně pořádně zaskočila. Tato rozjetá mašina má nyní problém se vůbec dostat do útočného pásma, a dokonce i pouští soupeře k zakončením. Díky tomu se nyní dostal ke střele od levého kruhu Matyáš Horský, který ale minul bránu.
    12:41 Adam BURIAN - 1:1
     
    12:41
    6/6
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Ani konec početní výhody nezastavil tlak ševců. Díky tomu se dostal k metelici od modré čáry ADAM BURIAN, který svou střelou prorazil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Miroslav Špaňhel a Martin Vaculík.
    Burian A., Špaňhel M., Vaculík M., Urban Z., Holba M., Uherek M.
    Dolhý A., Ishchenko A., Řehoř D., Matějka J., Šiler J., Jansa D.
     
    11:56
    Druhá půle přesilovky už zas tak ofenzivní nebyla. Ševce brzdila hlavně kvalitní obrana soupeře, která mnohdy nepustila domácí ani přes střední pásmo.
     
    10:57
    Druhá početní výhoda ze strany ševců vypadá podstatně lépe. Díky tomu se dostal už rovnou ke třem pokusům od modré Matěj Zavřel, ani jednou ale nedokázal prostřelit zeď v podobě obránců před svatyní.
     
    09:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adam Dolhý – 2 min., vysoká hůl.
     
    09:56
    Máme tady první zakázané uvolnění i ze strany hráčů Plzně. Díky tomu se po delší době podívají do útočného pásma i žlutomodří. Ihned po buly se navíc dostal ke střele Adam Burian. Jeho metelice od modré ale skončila pouze v lapačce Jansy.
     
    08:57
    Po dalším zakázaném uvolnění domácích se ke střele dostal Aleš Mazanec. Jeho pokus z prostoru mezikruží měl sice dostatečnou razanci a i dobrý směr, k jeho smůle ale ani tak nedokázal překonat gólmana Beranů.
    07:58 Jakub ŠILER - 0:1
     
    07:58
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tady první gól utkání vážení! Postaral se o něj JAKUB ŠILER. Ten ukázkově využil zaváhání obrany soupeře, která mu umožnila se dostat do rychlého téměř samostatného úniku. Asistence: Adam Dolhý.
    Šiler J., Houdek M., Ishchenko A., Řehoř D., Matějka J., Jansa D.
    Mikel T., Šišák M., Urban Z., Holba M., Pilát T., Uherek M.
     
    06:59
    Po zakázaném uvolnění soupeře jsou u puku opět indiáni z Čech. Těm se ale nepodařilo udržet v útočném pásmu příliš dlouho, jelikož se po nepřesné přihrávce ocitl puk ve středním pásmu
     
    06:36
    Po vhazování po pravici Uherka se dostal ke kotouči Matěj Houdek. Ten okamžitě pálil, svým pokusem ale zasáhl pouze hůl jednoho z obránců.
     
    06:17
    Křižnou přihrávkou se pokusil jeden z hostů najít Adama Benáka. Ten by mohl zakončovat do zcela prázdné svatyně. K jeho smůle ale nabídku zastavil jeden z obránců žlutomodrých.
     
    05:58
    Díky svým hbitým nohám se dostal k zakončení od pravého kruhu Marek Hořejší. Jeho bekhendový pokus ale skončil pouze na vyrážečce gólmana.
     
    05:49
    Za svatyní soupeře se podařilo vybojovat kotouč Matěji Houdkovi, a to i přesto, že se zde nacházeli rovnou tři hráči soupeře. K jeho smůle ale jeli všichni jeho spoluhráči střídat, takže o puk velmi rychle přišel.
     
    04:50
    Ihned po konci oslabení se pokusili hosté přesunout do útočného pásma. Nakonec ale hráče Plzně zastavila dravost Šimona Kaisera, který se ocitl za modrou dříve než puk.
     
    03:51
    Ani druhá půle početní výhody nebyla ze stray ševců nikterak učebnicová. Těm se totiž nepodařilo ani jednou vystřelit na bránu, natožpak se udržet v útočném pásmu.
     
    02:52
    První brzká početní výhoda utkání ševcům zatím příliš nevychází. K jednomu pokusu od modré se sice dostal Matěj Zavřel, kromě toho ale domácí brzdí zejména nepřesné přihrávky.
     
    01:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Daniel Hála.
     
    01:43
    K první střele utkání se odvážil právě Jakub Šiler. Jeho pokus od modré ale skončil pouze na zadním hrazení, kde kotouč našel jeden ze soupeřů. Díky tomu se poprvé do útoku můžou podívat i Berani.
     
    00:44
    Po úvodním buly dnešního utkání se dostal jako jeden z prvních ke kotouči Jakub Šiler. Díky jeho snažení se se svými spoluhráči okamžitě dostal do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Uherek (Šimšálek) – Zavřel, Špaňhel (A), Šišák, Lukaštík, Kotala, Mikel, Burian (C) – Tomek, Pešák, Nekvapil – Pražan, Urban, M. Horský – Vaculík, L. Heš, Pilát – Klimek, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (Lokajíček) – Dolhý (C), Hromádka, Čančura, Cícha, Skok, M. Houdek (A) – Koubek, M. Hořejší, J. Matějka – M. Beran II, Pešek, Š. Kaiser – Šiler, Mazanec (A), Hála – Ishchenko, Pittr, Benák – Řehoř.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Vaněk, Šico – Bartoň, Voznička.
     
    Berani Zlín

    Forma domácích Beranů v posledních zápasech šla od desíti k pěti. Do části poražených vstupovali ševci s pěti výhrami v řadě, od úvodního kola se jim ale podařilo soupeře porazit pouze jednou, a to navíc po prodloužení. Se sedmi body na kontě se tak celek ze Zlína nachází na předposledním místě, oproti ostatním mančaftům má ale značnou výhodu, žlutomodří totiž stihli odehrát pouze šest utkání, což je o tři méně než většina soupeřů. Do karet jim hraje i dlouhá přestávka a čas na odpočinek, vždyť posledním zápas odehráli dva týdny zpátky. Uvidíme, zda takto velká pauza pomůže ševcům zaskočit favorizovaného soupeře.

    Poslední tři utkání:
    Mountfield HK U20 vs. Zlín U20 – 7:6 po sn.
    Zlín U20 vs. Pardubice U20 – 1:4
    Olomouc U20 vs. Zlín U20 – 2:3 pp.
     
    HC Škoda Plzeň

    Oproti jejich soupeři jsou na tom s formou indiáni z Plzně o poznání lépe. Z posledních pěti utkání prohráli pouze jeden a to navíc až po samostatných nájezdech. S těmito výkony patří mančaftu ze západu Čech první místo skupiny o účast v play-off, a to i přesto, že mají hráči Plzně o jeden zápas méně než druhé Pardubice. Tyto dva celky se navíc už v této části sezóny jednou sešli, a to na ledě dnešních hostů. Zde vyhráli indiáni o dvě branky. Do karet jim ale nehraje poslední představení na ledě ševců, které proběhlo téměř přesně před rokem. Onehda totiž hosté podlehli svému soupeři 5:2. Dnes tak mají co napravovat.

    Poslední tři utkání:
    Plzeň U20 vs. Mountfield HK U20 – 3:2
    Plzeň U20 vs. Pardubice 3:4 U20 – 3:4 po sn.
    České Budějovice U20 vs. Plzeň U20 – 4:5
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování dohrávky devátého kola skupiny o účast v play-off DHL Extraligy juniorů, ve kterém se dnes mimo jiné odehraje odložené utkání zlínských Beranů proti plzeňským indiánům, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 13. Burian (Špaňhel, Vaculík), 23. Holba (Urban, Zavřel), 23. Šišák (Pražan, M. Horský), 39. Vaculík – 8. Šiler (Dolhý, Ishchenko), 30. Hromádka (J. Matějka, Cícha), 40. Benák (Cícha, Šiler), 43. Pešek (Šiler, M. Houdek), 52. Šiler (Pešek, Koubek), 58. Šiler (Benák, Pešek)


    Berani Zlín: Uherek (Šimšálek) – Zavřel, Špaňhel (A), Šišák, Lukaštík, Kotala, Mikel, Burian (C) – Tomek, Pešák, Nekvapil – Pražan, Urban, M. Horský – Vaculík, L. Heš, Pilát – Klimek, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (23. Lokajíček) – Dolhý (C), Hromádka, Čančura, Cícha, Skok, M. Houdek (A) – Koubek, M. Hořejší, J. Matějka – M. Beran II, Pešek, Š. Kaiser – Šiler, Mazanec (A), Hála – Ishchenko, Pittr, Benák – Řehoř.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Vaněk, Šico – Bartoň, Voznička

    Diváci: 97