Boston – Pittsburgh 5:6 (kon.) | Montreal – Buffalo 1:6 (kon.) | NY Rangers – Chicago 4:1 (kon.)
Philadelphia – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Dallas – Colorado 4:5 (po pr.) | Minnesota – Tampa 1:4 (kon.)
Nashville – Calgary 3:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 2:1 (kon.) | Arizona – NY Islanders 1:5 (kon.)
Seattle – Ottawa 4:1 (kon.) | Vegas – Florida 1:4 (kon.) | Los Angeles – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.)
San Jose – Winnipeg 1:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:6 (2:4, 0:1, 1:1)
Calgary Flames
Pátek 05.01.2024, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:30
    Tak Philip Tomasino dostává trest na 5 minut + do konce utkání! Kouč Nashvillu Andrew Brunette nebyl s tímto rozhodnutím sudích vůbec spokojen. Pro domácí je to v podstatě ztráta jakýchkoliv nadějí na zvrat.
    54:04 Jegor ŠARANGOVIČ - 3:6
     
    54:04
    6/6
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou o tři góly a jsou blízko vítězství! Brankář Lankinen si vyjel za branku pro puk. Zřejmě mu ale nikdo nekřikl, že má za zády napadajícího Eliase Lindholma. Ten tak gólmana Predátorů o kotouč obral a předložil ho JEGOROVI ŠARANGOVIČOVI, který to měl už snadné – 3:6. Asistence: Elias Lindholm.
    Šarangovič J., Tanev C., Huberdeau J., Šarangovič J., Hanifin N., Vladař D.
    Forsberg F., Nyquist G., McDonagh R., Lankinen K., Josi R., O'Reilly R.
     
    46:44
    Dobré střídání hostí. Hráči Preds už byli unaveni. Nejprve střílel od modré Hanifin. Poté se dostal na slotu k puku Mikael Backlund, ovšem Lankinen proti jeho zakončení udržel čisté konto. Reklamní přestávka.
     
    43:59
    Vladař nyní částečně napravil svou chybu při třetím inkasovaném gólu. Luke Schenn vystřelil od modré čáry. Vladař moc neviděl a kotouč se zastavil o jeho levý beton. Dorážet se snažil Juuso Pärssinen, který puk neprocpal přes českého gólmana za brankovou čáru!
    42:15 Michael MCCARRON - 3:5
     
    42:15
    6/6
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle si Daniel Vladař za rámeček nedá! Při signalizované výhodě si vzal puk MICHAEL MCCARRON a ještě ze středního pásma ho ledabyle nahodil na branku. Gólman Calgary ale nebyl dostatečně koncentrovaný a poměrně lehký kotouč zaplachtil nad jeho vyrážečkou do pravého horního růžku branky. Je to 3:5. Asistence: Philip Tomasino a Thomas Novak.
    McCarron M., Lauzon J., Tomasino P., Lankinen K., Carrier A., Novak T.
    Tanev C., Zary C., Hanifin N., Pospíšil M., Vladař D., Kadri N.
     
    40:01
    Na začátku třetí části registrujeme změnu v domácím brankovišti. Jusseho Sarose totiž nahradil Kevin Lankinen.
    39:59 Noah HANIFIN - 2:5
     
    39:59
    6/6
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Hosté přežili příležitost Smithe a pak skórovali v poslední sekundě periody! Hráči Plamenů skvěle sehráli rychlý kontr. Blake Coleman nahrál před branku sjíždějícímu Andrewovi Mangiapaneovi, jenž kotouč předložil na druhou tyč najíždějícímu NOAHOVI HANIFINOVI a ten bezpečně zakončil nad levý beton natahujícího se Sarose – 2:5. Asistence: Andrew Mangiapane a Blake Coleman.
    Hanifin N., Tanev C., Lindholm E., Vladař D., Coleman B., Mangiapane A.
    Sissons C., McDonagh R., Smith Co., Josi R., Saros J., Pärssinen J.
     
    39:47
    Daniel Vladař natáhl pravý beton proti koncovce Colea Smithe! Vleže pak pokryl i dorážku.
     
    37:48
    Hosté v přečíslení 3 na 2. Blake Coleman nahrál na osu Mikaelovi Backlundovi, jehož střelu mezi betony Saros vyrazil a následně si poradil i s dorážejícím Colemanem!
     
    34:48
    Philip Tomasino naskočil z trestné lavice a dostal se do samostatného úniku! Zvolil střelu na vyrážečku, kterou Vladař vytěsnil mimo branku!
     
    33:37
    Ránu Jegora Šarangoviče vyrazil Saros k Nazemovi Kadrimu, proti jehož dorážce se stačil přemístit a zasáhnout vyrážečkou! Vypadá to, že domácí gólman se chytil po nepodařené úvodní dvacetiminutovce!
     
    32:43
    Hostům se nelíbil zákrok Philipa Tomasina na Adama Růžičku. Domácího útočníka si vzal do parády nejprve Rasmus Andersson a po něm MacKenzie Weegar. Vyloučen za podrážení je ale pouze Tomasino.
     
    32:06
    Luke Schenn vystřelil od modré čáry. Vladař měl zakrytý výhled a vytrčil pravý beton proti puku v poslední chvíli! Důležitý zákrok.
     
    23:22
    Michael McCarron obral zákrokem, který hraničil s podražením, o puk Rasmuse Anderssona. Ten pak přidržel útočníkovi Nashvillu hůl a tady se už píská. Síly na ledě se vyrovnávají.
     
    22:10
    Za podrážení je vyloučen Luke Schenn. Přesilová hra pro Calgary.
    18:44 Rasmus ANDERSSON - 2:4
     
    18:44
    5/5
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ještě při hře 4 na 4 se po krásné individuální akci prosazuje RASMUS ANDERSSON! Obránce Calgary převzal puk od Connora Zaryho, vybruslil si s ním od mantinelu až mezi kruhy a bekhendovou střelou zamířil k pravé tyčce z pohledu Sarose – 2:4. Asistence: Connor Zary.
    Andersson R., Zary C., Weegar M., Vladař D., Kadri N.
    Sissons C., Fabbro D., Josi R., Saros J., Novak T.
     
    17:24
    Po přihrávce Eliase Lindholma měl velkou šanci Jonathan Huberdeau. Ten si přehodil puk na bekhend, ale Saros zasáhl levým betonem!
     
    16:45
    Vyloučení na obou stranách. Noah Hanifin se sice postavil do cesty najíždějícímu Lukeovi Evangelistovi, ale ten podle rozhodčích svému pádu přidal. Na trestnou tak odcházejí oba borci a hrát se bude 4 na 4.
    15:50 Colton SISSONS - 2:3
     
    15:50
    6/6
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediného gólu! Dante Fabbro si na modré čáře vyměnil puk s kolegou z obrany Romanem Josim. Pak ho nahodil na branku a hrací předmět skončil díky pohotové teči COLTONA SISSONSE až za Vladařem – 2:3. Asistence: Dante Fabbro a Roman Josi.
    Sissons C., Fabbro D., Josi R., Saros J., Pärssinen J., Evangelista L.
    Greer A., Lindholm E., Dubé D., Gilbert D., DeSimone N., Vladař D.
    07:57 Nazem KADRI - 1:3
     
    07:57
    6/6
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krátce po první reklamní přestávce dávají hostí třetí gól! Přečíslení 2 na 1 vyřešil NAZEM KADRI tím, že si naznačením přihrávky položil obránce Fabbra, vyjel si s pukem mezi kruhy a přesnou střelou švihem překonal Sarose – 1:3. Bez asistence.
    Kadri N., Coleman B., Zary C., Weegar M., Hanifin N., Vladař D.
    Sissons C., Trenin J., Fabbro D., Josi R., Saros J., Evangelista L.
    06:09 Filip FORSBERG - 1:2
     
    06:09
    6/6
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je divočina! Domácí snižují. Gustav Nyquist nahrál od zadního hrazení před branku Ryanovi O'Reillymu, který svou šanci ještě neproměnil. Dokázal však puk posunout na FILIPA FORSBERGA a ten ho zblízka poslal za bezmocného Vladaře. Asistence: Ryan O'Reilly a Gustav Nyquist.
    Lauzon J., Forsberg F., Nyquist G., Carrier A., Saros J., O'Reilly R.
    Tanev C., Huberdeau J., Šarangovič J., Lindholm E., Hanifin N., Vladař D.
    05:12 Blake COLEMAN - 0:2
     
    05:12
    6/6
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vzápětí je tu druhý gól hostí! Hodně nešťastná situace to byla pro hvězdného obránce Romana Josiho. Po střele BLAKEA COLEMANA zasahoval Saros maskou. Josi se snažil trefit puk ze vzduchu a odpálit ho do bezpečí, jenže ho nechtěně nasměroval do tyčky vlastní branky a od ní se hrací předmět odrazil za čáru. Vlastní gól švýcarského hokejisty, který bude připsán Colemanovi – 0:2. Asistence: Mikael Backlund.
    Coleman B., Tanev C., Backlund M., Hanifin N., Vladař D., Mangiapane A.
    Smith Co., Fabbro D., Josi R., Saros J., Evangelista L., Novak T.
    04:45 Connor ZARY - 0:1
     
    04:45
    6/5
    Calgary právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už kanadský celek skóroval! Z levého kruhu vystřelil CONNOR ZARY a kotouč zapadl za záda Sarose, který zřejmě nic neviděl. Asistence: Jegor Šarangovič a Rasmus Andersson.
    Zary C., Andersson R., Šarangovič J., Lindholm E., Vladař D., Kadri N.
    Schenn L., Lauzon J., Trenin J., Saros J., O'Reilly R.
     
    04:36
    Jak je možné, že tohle nebyl gól! Po obrovském závaru puk trefil pravou tyčku, poté se pohyboval nad ležícím Sarosem, ale za brankovou čáru nezamířil! Pak ho někdo z hráčů domácích odpálil do bezpečí.
     
    03:12
    Michael McCarron znemožnil háčkem zakončení Dillonovi Dubému, který se před brankou natahoval po přihrávce. Calgary si zahraje první přesilovku.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. F. Forsberg (O'Reilly, Nyquist), 16. Sissons (Fabbro, Josi), 43. McCarron (Tomasino, Novak) – 5. Zary (Šarangovič, R. Andersson), 6. Coleman (Backlund), 8. Kadri, 19. R. Andersson (Zary), 40. Hanifin (Mangiapane, Coleman), 55. Šarangovič (E. Lindholm)


    Nashville Predators: Saros (41. Lankinen) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Lauzon, L. Schenn, McDonagh (A) – Nyquist, O'Reilly, F. Forsberg – Evangelista, Novak, Co. Smith – Sherwood, Sissons (A), Pärssinen – Tomasino, McCarron, Trenin.
    Trenér: Andrew Brunette

    Calgary Flames: Vladař (Markström) – C. Tanev, Hanifin, R. Andersson (A), Gilbert, Weegar, DeSimone – Šarangovič, E. Lindholm, Huberdeau (A) – Pospíšil, Kadri, Zary – Coleman, Backlund (C), Mangiapane – Dubé, Ružička, Greer.
    Trenér: Ryan Huska

    Rozhodčí: Hebert, L'Ecuyer – O'Quinn, McNamara

    Diváci: 17 203
    bahis siteleri