Havlíčkův Brod – Písek 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
BK Havlíčkův Brod
5:4 (0:1, 2:3, 2:0 - 0:0)
IHC Králové Písek
Pátek 05.01.2024, 19:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.
    Autorem vítězné branky je VANĚČEK.
     
    59:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do pásma. Matěj Fiala za bránou posunul touš Yannicku Windeggerovi, jenž poté ještě našel na levém kruhu volného JANA VANĚČKA. Ten střelou do vinglu na přední tyč vyrovnal. Asistence: Yannick Windegger, Matěj Fiala.
     
    48:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři před polovinou třetí třetiny snižují na rozdíl jednoho gólu. Michal Janko vybídl ke střele LUKÁŠE NOVÉHO, který pro domácí vykřesal jiskřičku naděje. Asistence: Michal Janko, Matěj Pražák.
     
    35:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři snižují. Domácí se ve dvou vydali po ose hřiště do útoku. David Krejčí potáhl puk do pásma, kde ho s trochou štěstí přistrčil YANNICKU WINDEGGEROVI. Jeho střelu brankář hostů jen zpomalil, italský forvard si tak připisuje druhou branku utkání. Asistence: David Krejčí.
     
    31:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté rychle přidávají čtvrtou branku! Jan Zátopek zachytil havlíčkobrodskou rozehrávku a ihned posunul kotouč Aloisi Dubskému. Ten se snažil udělat brankáři kličku, Černý mu ovšem kotouč vypíchl pro jeho smůlu přesně na hůl MICHALA KOZLÍKA, který skóroval. Asistence: Alois Dubský, Jan Zátopek.
     
    30:43
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové si berou dvoubrankový náskok zpět. Jan Pospíchal vybídl ke střele z pravého kruhu DAVIDA HOHENBERGERA, který prostřelil havlíčkobrodského brankáře střelou na přední tyč. Asistence: Jan Pospíchal, Adam Prušák.
     
    32:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přežili oslabení a z následné akce snižují náskok soupeře. Domácí zavezli kotouč do útočného pásma, kde ho sice na chvilku ztratili, srdnatě ale zabojoval Jan Vaněček, který dostal k puku, který nahrál na střed, odkud po otočce překonal brankáře YANNICK WINDEGGER. Asistence: Jan Vaněček, Jáchym Jungwirth.
     
    22:24
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové se dostávají do dvoubrankového vedení! Hosté využili zmatků domácích ve vlastním pásmu, kdy Alois Dubský našel před bránou úplně volného MICHALA KOZLÍKA, který chladnokrevně prostřelil havlíčkobrodského brankáře. Asistence: Alois Dubský, Martin Velíšek.
     
    04:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Králové nahodili kotouč do útočného pásma, kde se odrazil od zadního mantinelu k pravé tyči. Tam se jako první objevil Jan Seidl, který nahrál před bránu TOMÁŠI PITTROVI, jenž z první překonal bezmocného brankáře. Asistence: Jan Seidl.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Windegger (Vaněček, Jungwirth), 36. Windegger (Krejčí), 49. Nový (Janko, Pražák), 60. Vaněček (Windegger, Fiala), rozh. náj. Vaněček – 5. Pittr (Seidl), 23. M. Kozlík (Dubský, Velíšek), 31. Hohenberger (Pospíchal, Prušák), 32. M. Kozlík (Dubský, Zátopek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Windegger (HBR)
    0:1   Zátopek (PIS)
    2. série:
    1:1   Fiala (HBR)
    1:2   Dubský (PIS)
    3. série:
    1:2   Chlubna (HBR)
    1:2   Postl (PIS)
    4. série:
    2:2   Vaněček (HBR)
    2:2   Velíšek (PIS)
    5. série:
    2:2   Kotalík (HBR)
    2:2   M. Kozlík (PIS)
    6. série:
    2:2   Zátopek (PIS)
    2:2   Fiala (HBR)
    7. série:
    2:2   Pittr (PIS)
    3:2   Vaněček (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Černý) – Kuchta (C), Pražák, Vaněček, Novotný, Bjakov, Chymo – Janko (A), Nový, Chlubna – Fiala, Krejčí (A), Jungwirth – F. Kozlík, Machač, Windegger – Machovský, Kotalík
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Císař (Schacherl) – Dvořák, Lukáš, Smetana, Prušák, Šipla, Velíšek (C), Čunát – Pittr, Hofrajtr, M. Kozlík, Dubský (A), Postl, Zátopek (A), Hohenberger, Seidl, Kurfüst, Pospíchal
    Trenér: Václav Šrámel

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kopecký, Jaroslav Štěrba
    bahis siteleri