Havlíčkův Brod – Písek 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
BK Havlíčkův Brod
5:4 (0:1, 2:3, 2:0 - 0:0)
IHC Králové Písek
Pátek 05.01.2024, 19:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.
    Autorem vítězné branky je VANĚČEK.
     
    59:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do pásma. Matěj Fiala za bránou posunul touš Yannicku Windeggerovi, jenž poté ještě našel na levém kruhu volného JANA VANĚČKA. Ten střelou do vinglu na přední tyč vyrovnal. Asistence: Yannick Windegger, Matěj Fiala.
     
    58:31
    Bruslaři jdou na vhazování v útočném pásmu s šesti hráči v poli!
     
    56:36
    Kotouč nyní poskakoval v brankovišti Písku! Hosté několik dlouhých sekund neměli hrací předmět v moci, domácím se ale nepodařilo prostrčit puk za brankářova záda!
     
    48:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři před polovinou třetí třetiny snižují na rozdíl jednoho gólu. Michal Janko vybídl ke střele LUKÁŠE NOVÉHO, který pro domácí vykřesal jiskřičku naděje. Asistence: Michal Janko, Matěj Pražák.
     
    38:19
    Matěj Fiala nabral rychlost a dostal se do levého kruhu, odkud vystřelil. Jeho pokus srazil Čunát, čímž nadělal svému brankáři velké potíže, protože ten horko těžko reagoval na změnu trajektorie puku! Nakonec ale dokázal zasáhnout.
     
    35:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři snižují. Domácí se ve dvou vydali po ose hřiště do útoku. David Krejčí potáhl puk do pásma, kde ho s trochou štěstí přistrčil YANNICKU WINDEGGEROVI. Jeho střelu brankář hostů jen zpomalil, italský forvard si tak připisuje druhou branku utkání. Asistence: David Krejčí.
     
    31:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté rychle přidávají čtvrtou branku! Jan Zátopek zachytil havlíčkobrodskou rozehrávku a ihned posunul kotouč Aloisi Dubskému. Ten se snažil udělat brankáři kličku, Černý mu ovšem kotouč vypíchl pro jeho smůlu přesně na hůl MICHALA KOZLÍKA, který skóroval. Asistence: Alois Dubský, Jan Zátopek.
     
    30:43
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod:
    ze hřiště odchází Novák, přichází Černý.
     
    30:43
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové si berou dvoubrankový náskok zpět. Jan Pospíchal vybídl ke střele z pravého kruhu DAVIDA HOHENBERGERA, který prostřelil havlíčkobrodského brankáře střelou na přední tyč. Asistence: Jan Pospíchal, Adam Prušák.
     
    32:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přežili oslabení a z následné akce snižují náskok soupeře. Domácí zavezli kotouč do útočného pásma, kde ho sice na chvilku ztratili, srdnatě ale zabojoval Jan Vaněček, který dostal k puku, který nahrál na střed, odkud po otočce překonal brankáře YANNICK WINDEGGER. Asistence: Jan Vaněček, Jáchym Jungwirth.
     
    25:21
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Windegger – 2 min., podrážení.
     
    22:24
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové se dostávají do dvoubrankového vedení! Hosté využili zmatků domácích ve vlastním pásmu, kdy Alois Dubský našel před bránou úplně volného MICHALA KOZLÍKA, který chladnokrevně prostřelil havlíčkobrodského brankáře. Asistence: Alois Dubský, Martin Velíšek.
     
    20:54
    Vaněčkovo nahození od modré skvěle tečoval Jáchym Jungwirth! Brankář Písku nemohl zasáhnout, kotouč se ovšem pro něj naštěstí odrazil od tyče pryč z brány!
     
    17:02
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Seidl – 2 min., podrážení.
     
    14:25
    Domácí se nyní dostali do zajímavé situace! Janko na sebe na pravé straně natáhl zraky všech soupeřů, čímž uvolnil na levé straně Kuchtu. Ten ale v parádní pozici trefil jen jednoho z bránících hráčů!
     
    11:32
    Janko nyní nahrál na modrou, kde byl připravený Bjakov. Ten si udělal ještě dva kroky dopředu a vystřelil. Císař měl naprosto zakrytý výhled, přesto zvládl střelou soupeře vyrazit!
     
    04:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Králové nahodili kotouč do útočného pásma, kde se odrazil od zadního mantinelu k pravé tyči. Tam se jako první objevil Jan Seidl, který nahrál před bránu TOMÁŠI PITTROVI, jenž z první překonal bezmocného brankáře. Asistence: Jan Seidl.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 33. Windegger (Vaněček, Jungwirth), 36. Windegger (Krejčí), 49. Nový (Janko, Pražák), 60. Vaněček (Windegger, Fiala), rozh. náj. Vaněček – 5. Pittr (Seidl), 23. M. Kozlík (Dubský, Velíšek), 31. Hohenberger (Pospíchal, Prušák), 32. M. Kozlík (Dubský, Zátopek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Windegger (HBR)
    0:1   Zátopek (PIS)
    2. série:
    1:1   Fiala (HBR)
    1:2   Dubský (PIS)
    3. série:
    1:2   Chlubna (HBR)
    1:2   Postl (PIS)
    4. série:
    2:2   Vaněček (HBR)
    2:2   Velíšek (PIS)
    5. série:
    2:2   Kotalík (HBR)
    2:2   M. Kozlík (PIS)
    6. série:
    2:2   Zátopek (PIS)
    2:2   Fiala (HBR)
    7. série:
    2:2   Pittr (PIS)
    3:2   Vaněček (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Černý) – Kuchta (C), Pražák, Vaněček, Novotný, Bjakov, Chymo – Janko (A), Nový, Chlubna – Fiala, Krejčí (A), Jungwirth – F. Kozlík, Machač, Windegger – Machovský, Kotalík
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Císař (Schacherl) – Dvořák, Lukáš, Smetana, Prušák, Šipla, Velíšek (C), Čunát – Pittr, Hofrajtr, M. Kozlík, Dubský (A), Postl, Zátopek (A), Hohenberger, Seidl, Kurfüst, Pospíchal
    Trenér: Václav Šrámel

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kopecký, Jaroslav Štěrba
    bahis siteleri