Opava – Vel. Meziříčí 3:0 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Šumperk – Vyškov 4:5 (po pr.)
Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Kopřivnice – SHKM Hodonín 8:5 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Písek – Děčín 2:1 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 4:11 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Cheb – Hronov 4:2 (kon.) | Kobra – Kralupy n. Vltavou 5:2 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 5:1 (kon.)
Řisuty – Letňany 0:7 (kon.)
konec
HC Tábor
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 06.01.2024, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Václav KRLIŠ - 5:1
     
    58:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilová hra domácích v tomto utkání. Z druhé vlny dojíždějící VÁCLAV KRLIŠ uklidil vyražený kotouč přesně tam, kam měl, po předchozím neúspěšném pokusu Huny. Asistence: Rudolf Huna, Jan Milfait.
    42:59 Václav KRLIŠ - 4:1
     
    42:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kanonáda Jihočechů pokračuje závratným tempem. Po nedovoleném zákroku se na trestné lavici ocitl Ján Bendík, dlouho si zde ale ,,neodpočinul''. Přesilová hra se domácím vydařila náramně a po několika sekundách výhodu využil VÁCLAV KRLIŠ střelou z prostoru před bránou. Asistence: Karel Plášil, Rudolf Huna.
    42:32 Rudolf HUNA - 3:1
     
    42:32
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po chybě jednoho z obránců ve vlastním pásmu se puku zmocnil RUDOLF HUNA, který si nabruslil před Vacka, zkušeně si jej položil na led a kotouč nakonec procedil za jeho záda. Asistence: Matěj Zadražil, Milan Dančišin.
    33:13 Lukáš PRÁŠEK - 2:1
     
    33:13
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí viditelně přidali na pohybu i důrazu a sklízejí z toho ovoce. Vrchlabí se ještě neoklepalo z předchozího gólu, když na brankáře Vacka letěla dělovka Karla Plášila od modré čáry, kterou stihl ještě tečovat LUKÁŠ PRÁŠEK mimo dosah maskovaného muže v bílém. Asistence: Karel Plášil, Tomáš Hubata.
    30:50 Adam ZEMAN - 1:1
     
    30:50
    Tábor právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Táborští přečkali oslabení a několik sekund na to už v útočném pásmu operovala první formace. Krlišova nahrávka z pravé strany našla před Vackem ADAMA ZEMANA, který puk sice nadvakrát zpracovával, nakonec jej ale dokázal dostat na místo určení. Asistence: Václav Krliš, Jan Milfait.
    17:20 Patrik URBAN - 0:1
     
    17:20
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Ztráta puku ve středním pásmu a rychlá akce v přečíslení 2 na 1 v podání hostů. Ondřej Chrtek zbavil domácího obránce puku, pohotově jej vyslal na Radima Šleichera, kterému už už najížděl PATRIK URBAN. Ten dostal přihrávku ve správný moment a střelou pod horní tyč nedal Žajdlíkovi šanci. Asistence: Radim Šlaicher, Ondřej Chrtek

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 31. Zeman (Krliš, Milfait), 34. L. Prášek (Plášil, Hubata), 43. Huna (Zadražil, Dančišin), 43. Krliš (Plášil, Huna), 59. Krliš (Huna, Milfait) – 18. P. Urban (Šlaicher, Chrtek)


    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Plášil, Hubata, Suchánek (A), Hajič, K. Černý, Gajdolín, Ondřej – Krliš, Milfait, Zeman – Severa, Matušík (A), Seidl (C) – Zadražil, Dančišin, Huna – L. Prášek, Zíb, Zayml.
    Trenér: Jakub Grof

    HC Stadion Vrchlabí: Vacek (Červinka) – Boukal, Abraham, Perička, Bendík (A), Kynčl, Kozák, Srnský, Kaštánek – Chrtek, Kastner, Šlaicher – Krsek, P. Urban (C), D. Chalupa – Moník, T. Bláha (A), Tatar – Jirků, Cerman.
    Trenér: David Chalupa

    Rozhodčí: Jílek – Sýkora, Tuháček

    Diváci: 2 543
    bahis siteleri