Švédsko – Slovensko 4:1 (kon.) | Kanada – Finsko 8:1 (kon.) | USA – Česko 5:1 (kon.)
konec
Kanada
8:1 (3:0, 4:0, 1:1)
Finsko
Neděle 14.01.2024, 15:00 • ARENA ZUG, Zug • Mistrovství světa žen do 18 let • O 3. místo
Partner:
    51:44 Emma EKOLUOMAOVÁ - 8:1
     
    51:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hned na to se ale radují Finky, které se poprvé trefují a aspoň berou čisté konto Stewartové. Po pravém křídle táhla puk Abigail Byskataová, následně ho poslala těsně před kanadské brankoviště, kde ho do sítě poslala EMMA EKOLUOMAOVÁ – 8:1. Asistence: Abigail Byskataová a Nelly Anderssonová.
    50:56 Chloe PRIMERANOVÁ - 8:0
     
    50:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další delší pobyt Kanaďanek v pásmu Finska a je z toho osmá přesná trefa. CHLOE PRIMERANOVÁ si sjela do blízkosti finské brankářky a zasunula touš za brankovou čáru – 8:0. Asistence: Gracie Grahamová a Stryker Zablockiová.
    38:15 Chloe PRIMERANOVÁ - 7:0
     
    38:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se Kanada dostala do akce a tu zakončila střelou z prostoru mezi kruhy CHLOE PRIMERANOVÁ a Kanada vede už 7:0! Asistence: Morgan Jacksonová.
    31:17 Caitlin KRAEMEROVÁ - 6:0
     
    31:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Kanada vede 6:0. Zablockiová poslala puk do předbrankového prostoru, kde ho pohotově dostala do branky Finska CAITLIN KRAEMEROVÁ. Asistence: Stryker Zablockiová a Makayla Watsonová.
    22:51 Maxine CIMORONIOVÁ - 5:0
     
    22:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    O chvilku později udeřily Kanaďanky znovu a vedou už 5:0. MAXINE CIMORONIOVÁ z mezikruží stahovačkou prostřelila finskou brankářku a ta loví puk ze své sítě dnes už popáté. Asistence: Jessica MacKinnonová.
    21:45 Caitlin KRAEMEROVÁ - 4:0
     
    21:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní už ale inkasuje a je to 4:0. Do těsné blízkosti finské brankářky si najela CAITLIN KRAEMEROVÁ a střelou kolem jejího levého betonu dostala kotouč za brankovou čáru – 4:0. Asistence: Mackenzie Alexanderová a Rosalie Bretonová.
    18:22 Abby STONEHOUSEOVÁ - 3:0
     
    18:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    V závěru první třetiny jdu Kanaďanky do tříbrankového trháku. Z prostoru mezi kruhy pálila Emma Venusiová a puk se pak odrazil do podobného místa, kde ho ABBY STONEHOUSEOVÁ dělovkou poslala mezi tři tyče – 3:0. Asistence: Emma Venusiová a Makyla Watsonová.
    12:19 Abby STONEHOUSEOVÁ - 2:0
     
    12:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je to 2:0. Finky chybovaly v obranném pásmu, k puku se pak dostala Siena D'Alessandrová, která ho nasměrovala k tyči, kde do puku hrábla holí ABBY STONEHOUSEOVÁ a její teč se odrazila o finskou obránkyni a kotouč končí za Kujaovou-Halkolaovou. Asistence: Siena D'Alessandrová.
    04:54 Mackenzie ALEXANDEROVÁ - 1:0
     
    04:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    A v páté minutě se mění skóre, a sice na straně javorových listů. MACKENZIE ALEXANDEROVÁ po převzetí kotouče projela do levého kruhu a poté svižnou střelou umístila puk k bližší tyči a ten končí za zády Kujaové-Halkolaové – 1:0. Asistence: Chloe Primeranová a Claire Murdochová.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Alexanderová (Primeranová, Murdochová), 13. Stonehouseová (D'Alessandrová), 19. Stonehouseová (Venusiová, Watsonová), 22. Kraemerová (Alexanderová, Bretonová), 23. Cimoroniová (MacKinnonová), 32. Kraemerová (Zablockiová, Watsonová), 39. Primeranová (Jacksonová), 51. Primeranová (Grahamová, Zablockiová) – 52. Ekoluomaová (Byskataová, Anderssonová)


    Kanada: Stewartová (Grenierová) – Primeranová, Venusiová (C), Pickeringová (A), Grahamová, Bretonová, Watsonová, Cheungová – Stonehauseová, Kraemerová (A, D'Alessandrová – Zablockiová, Jacksonová, Mannessová – Loganová, Murdochová, Alexanderová – Cimoroniová, MacKinnonová, Pieckenhagenová – Pelleriniová
    Trenér: Tara Watchornová

    Finsko: Kujaová-Halkolaová (Huovinenová) – Tallinenová (C), Ojalaová, Timonenová, Pohjanahová, Anderssonová, Holmbergová – Ekoluomaová (A), Byskataová (A), Kuusistová – Kankkunenová, Siivonenová, Julkunenová – Lehikoinenová, Loponenová, Tapaniová – Siekkinenová, Nurmistová, Stenová – Lambergová
    Trenér: Mira Kuismaová

    Rozhodčí: Dewarová (CAN), Haacková (GER) – Monardová (SUI), Oksanenová (FIN)
    bahis siteleri