Fulham – Liverpool 1:1 (kon.)
konec
Fulham FC
1:1 (0:1)
Liverpool FC
Středa 24.01.2024, 21:00 • Craven Cottage, Londýn • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Caoimhin Kelleher (LIV) logicky nespěchal, za což vidí taktickou žlutou kartu.
     
    84
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Gravenberch, přichází Clark.
     
    83
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Gakpo, přichází Konaté.
     
    83
    Střídání v týmu Fulham FC:
    ze hřiště odchází Cairney, přichází Reed,
    ze hřiště odchází Pereira, přichází Muniz,
    ze hřiště odchází Castagne, přichází Tete.
     
    80
    Střídající Wilson je proti svému bývalému týmu při chuti! Tentokrát táhnul míč středem hřiště, odkud zpoza vápna poslal prudkou a nepříjemnou střelu, kterou Kelleher vyrazil jen na roh.
     
    78
    Issa Diop (FHM) si tentokrát na vlastní polovině připsal důrazný šlapák na Jotu, za který inkasuje žlutou kartu a může být rád.
    76. Issa DIOP - 1:1
     
    76
    Fulham právě vstřelil branku!
    Čeká nás ještě krušný závěr! Fulham se rychle zmocnil míče, načež Wilson na straně snadno obešel Bradleyho, a přestože jeho centr nešťastně přizvedla špička Quansaha, dobíhající ISSA DIOP ho na malém vápně usměrnil stehnem za bezmocného Kellehera.
     
    70
    Liverpool zamkl domácí v jejich vápně, před kterým Bradley sklepl míč pro Gravenbercha, jehož prudká střela letí jen vedle pravé tyče!
     
    67
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází MacAllister, přichází Jones,
    ze hřiště odchází Núňez, přichází Jota.
     
    66
    Střídání v týmu Fulham FC:
    ze hřiště odchází Decordova-Reid, přichází Wilson.
     
    63
    Když chce, tak umí! Núňez měl na rohu vápna štěstí, když se k němu dostal odražený míč, načež sám z otočky parádně vystřelil jen těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    58
    Na hostující straně mohlo být veseleji! Díaz vytáhl míč od půlící čáry několik desítek metrů, načež posunul míč doleva Núňezovi, jehož nepříjemnou utaženou střelu Leno vyráží na roh.
     
    53
    Na druhé strany utekli hosté do přečíslení, ale Núňez předržel míč, který nakonec poslal doprava na hranici vápna Elliottovi, jehož slabou střelu Leno bez potíží pokryl.
    53. Kelleher neodhadl centr a Pereira trefil z úhlu tyč.
     
    53
    Obrovská chyba Kellehera, který podcenil vzdušný souboj se soupeřem, který odhlavičkoval míč do strany a Pereira trefil z úhlu tyč!
     
    42
    Ačkoliv Fulham dokázal hosty obrat o míč a vydat se do brejku, jeho protiútok končí nešťastným faulem na polovině hřiště. Tomu Cairneymu (FHM) v souboji utekl míč, kvůli čemuž byl v souboji s MacAllisterem druhý. Nešťastná, leč zasloužená žlutá karta.
     
    35
    Zakroucený míč na penaltu hostující obrana odvrátila jen do strany, odkud Gravenberch nedokázal odkopnout míč a domácí vhazovali. Vzápětí se Jiménez po souboji s Gravenberchem na hranici šestnáctky dožadoval penalty, ale marně!
     
    33
    Bradley rychlým odkopem nastartoval brejk, ale Núňezův slibný únik zastavil parádní obranný zákrok Robinsona. Nebýt jeho, uruguayský střelec už pelášil sám na branku!
     
    32
    Zajímavá střela Jiméneze hosty vyděsila! Jeho střela z hranice vápna mířila k pravé tyči, ale Kelleher natáhl svou pravačku rychle.
     
    30
    Fulham trošku ožil, ale vlastní nepřesností se připravuje o šanci na zakončení. Naopak se musel bránit brejku, na jehož konci pálí z rohu velkého vápna Díaz, ale jen do Lenovy náruče.
    28. Díazův gól nemohl platit pro předchozí ofsajd Núňeze.
     
    28
    Tohle mohla být velká paráda! MacAllister parádním lobem zpoza vápna našel za obranou Núňeze, který v pádu trefil jen tyč a z dorážky skóroval Díaz, ale bohužel pro hosty zakončoval první jmenovaný z jasného ofsajdu. Gól tak právem neplatí.
    11. DÍAZ - 0:1
     
    11
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Reds se z přímočarého útoku dostávají do vedení. LUIS DÍAZ dostal na levé straně parádní centr od Quansaha, skvěle se zbavil obránce a poté, co zatáhl míč do vápna, utaženou střelou na přední tyč nachytal Lena.
     
    10
    Divoký začátek zápasu pokračuje! Willian uvolnil na levé straně Pereiru, jehož střílený centr přizvedl padající Kelleher, a kdyby to neudělal, Decordova-Reid mohl na malém vápně dorážet do prázdné branky.
    8. Palhinha ve skvělé šanci přestřelil.
     
    8
    Obrovské zaváhání obrany Liverpoolu gólem nekončí! Centr na penaltový puntík si našel zcela nehlídaný Palhinha, který z první pálí těsně nad branku.
     
    6
    První výraznější střelecký pokus je na světě! Rychlý protiútok Reds vedl po levé straně Núňez, který nakonec zatáhl míč do vápna a střelou k přední tyči donutil Lena zasáhnout.

    Daniel Ryl

    Branky: 76. Diop – 11. Díaz

    Karty:   42. Cairney (FHM), 78. Diop (FHM) – 90+3. Kelleher (LIV)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 8:13.
    Fulham FC: Leno – Castagne (83. Tete), Adarabioyo, Diop, Robinson – Palhinha, Cairney (C, 83. Reed) – Decordova-Reid (66. Wilson), Pereira (83. Muniz), Willian – Jiménez.
    Náhradníci: Rodák – Vinícius, Francois, Lukič, Ream, Reed, Muniz, Tete, Wilson

    Trenér: M. Silva

    Liverpool FC: Kelleher – Bradley, Quansah, van Dijk (C), Gomez – Gravenberch (84. Clark), MacAllister (67. Jones), Elliott – Gakpo (83. Konaté), Núňez (67. Jota), Díaz.
    Náhradníci: Alisson – Beck, Clark, Diogo Jota, Jones, Konaté, McConnell, Nyoni, Robertson

    Trenér: J. Klopp

    Rozhodčí: Hooper – Holmes, Long

    Diváci: 26 600
    10.01.2024
    Liverpool - Fulham 2:1

    Branky: 68. Jones, 71. Gakpo – 19. da Silva

    Karty:   24. van Dijk (LIV) – 88. Lukić (FHM), 90+1. Wilson (FHM)

    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:0. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:10.
    bahis siteleri