Sparta – Jihlava 0:2 (kon.) | Plzeň – Olomouc 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Pardubice 2:1 (kon.)
Č. Budějovice – Přerov 2:5 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 25.01.2024, 17:30 • CCM Aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:41:07)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jedné branky. Ta sice padla do svatyně domácích Beranů, bylo tomu tak ale pouhé tři minuty před koncem. Konečného vítěze tak tato událost již nezvrátila a ševci díky tomu úspěšně ukončují sérii porážek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Vteřinky již ubíhají neúprosným tempem a pro hosty to již vypadá opravdu zle. Ti můžou být zatím rádi, že se nikomu ze soupeřů nepodařilo trefit jejich prázdnou bránu.
     
    58:39
    A hosté to zkoušejí bez brankáře! Jejich útočné tažení ale zatím nezplodilo žádnou střelu, natožpak nějaké větší ohrožení svatyně soupeře. Nyní se navíc jednomu ze zlínských podařilo vyhodit.
    57:40 Matěj MAŠTALÍŘSKÝ - 3:1
     
    57:40
    6/4
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Vervě podařilo prosadit! Ukázkově sehranou početní výhodu dokázal svou střelou do poloprázdné brány zakončit MATĚJ MAŠTALÍŘSKÝ. Ten tak snižuje ztrátu pouze na dvoubrankovou, otázka zda toho dokáže ještě jeho tým využít. Asistence: Marek Slavík.
    Maštalířský M., Slavík M., Hora M., Svoboda T., Vopat J., Scafari A.
    Burian A., Špaňhel M., Holba M., Ramert J.
     
    57:11
    Jedné z posledních šancí, v podobě početní výhody, se snaží využít hosté, seč jim síly stačí. Díky tomu se dostal ke střele od modré Matěj Hora. Jeho pokus sice do branky neprošel, způsobil ale před bránou pořádnou melu. Nakonec ale v ní dokázal jako první najít kotouč Martin Vaculík, který ho i úspěšně vyhodil.
     
    56:12
    Oddechový čas pro tým HC Litvínov.
     
    56:12
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Adam Klimek – 2 min., podrážení.
     
    56:08
    Nebezpečně vypadající projektil nyní vyslal od levého kruhu Tadeáš Svoboda. Jeho pokusu razance určitě nechyběla nakonec ale skončil pouze zákrokem gólmana.
     
    55:49
    Psychika hráčů Vervy se již zdá být na bodu mrazu. Oproti předchozím minutám nyní hru jednoznačně diktují ševci, kterým se podařilo usadit v útočném pásmu. Kotouč si ale raději drží na svých holích, čímž ukrajují drahocenné vteřinky ve svůj prospěch.
     
    55:17
    O nadějně vypadající střelu od modré se postaral Miroslav Špaňhel. Ten využil uličky, která se před ním utvořila, k jeho smůle ale svým pokusem pouze prověřil lapačku Stránského.
     
    54:18
    Až nekončící souboj o kotouč v útočném pásmu ševců. Nakonec vyřešil přihrávkou Jakub Velikovský. Nakonec ale veškeré snažení domácích přišlo vniveč, o pár vteřin později totiž sudí odpískal ofsajd.
     
    53:19
    Ani početní výhoda nebyla ze strany ševců zrovna učebnicová. I přes oslabení se dokonce dostal ke střele Tadeáš Svoboda, jeho pokus se ale pouze odrazil od vyrážečky do ochranné sítě.
     
    52:20
    Hra čtyři na čtyři očividně svědčí zatím více hostům. Díky tomu se dostal k nebezpečnému zakončení Ondřej Postl. Jeho pokus z prostoru mezikruží mu ale nakonec vůbec nesedl a skončil pouze na zadním hrazení.
     
    51:21
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká René Kubíček.
     
    51:11
    Naprosto zbytečné vyloučení ze strany soupeře nyní nabízí hráčům Vervy jednu z posledních šancí na vzchopení se. Těm totiž již příliš mnoho času nezbývá a i přes lepší výkon prohrávají o tři branky.
     
    50:22
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Šišák – 2 min., hrubost.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 14. Nábělek (Burian, Pilát), 27. Pražan (Pešák, Burian), 33. Vašíčko (Vaculík) – 58. Maštalířský (Slavík)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Zavřel, Špaňhel (A), Šišák, Lukaštík, Nábělek, Velikovský, Burian (C) – Pešák, Nekvapil, Kaláč – Pražan, Urban, Klimek – Čechmánek, Ramert, Pilát – Vaculík, Vašíčko, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Litvínov: Stránský (Kubík) – Re. Kubíček, Kladivo, Prokeš, Cipko, Vyhlídal, Werner, M. Hora (C) – Maštalířský, L. Tůma, Dohnal – D. Čech (A), Peroutka, D. Horský – Slavík, Ducháček, Scafari – O. Postl I, T. Svoboda, Vopat.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Held, Maršálek – Kráľ, Viskot

    Diváci: 45
    bahis siteleri