Sparta – Jihlava 0:2 (kon.) | Plzeň – Olomouc 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Pardubice 2:1 (kon.)
Č. Budějovice – Přerov 2:5 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 25.01.2024, 17:30 • CCM Aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:41:07)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jedné branky. Ta sice padla do svatyně domácích Beranů, bylo tomu tak ale pouhé tři minuty před koncem. Konečného vítěze tak tato událost již nezvrátila a ševci díky tomu úspěšně ukončují sérii porážek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Vteřinky již ubíhají neúprosným tempem a pro hosty to již vypadá opravdu zle. Ti můžou být zatím rádi, že se nikomu ze soupeřů nepodařilo trefit jejich prázdnou bránu.
     
    58:39
    A hosté to zkoušejí bez brankáře! Jejich útočné tažení ale zatím nezplodilo žádnou střelu, natožpak nějaké větší ohrožení svatyně soupeře. Nyní se navíc jednomu ze zlínských podařilo vyhodit.
    57:40 Matěj MAŠTALÍŘSKÝ - 3:1
     
    57:40
    6/4
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Vervě podařilo prosadit! Ukázkově sehranou početní výhodu dokázal svou střelou do poloprázdné brány zakončit MATĚJ MAŠTALÍŘSKÝ. Ten tak snižuje ztrátu pouze na dvoubrankovou, otázka zda toho dokáže ještě jeho tým využít. Asistence: Marek Slavík.
    Maštalířský M., Slavík M., Hora M., Svoboda T., Vopat J., Scafari A.
    Burian A., Špaňhel M., Holba M., Ramert J.
     
    57:11
    Jedné z posledních šancí, v podobě početní výhody, se snaží využít hosté, seč jim síly stačí. Díky tomu se dostal ke střele od modré Matěj Hora. Jeho pokus sice do branky neprošel, způsobil ale před bránou pořádnou melu. Nakonec ale v ní dokázal jako první najít kotouč Martin Vaculík, který ho i úspěšně vyhodil.
     
    56:12
    Oddechový čas pro tým HC Litvínov.
     
    56:12
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Adam Klimek – 2 min., podrážení.
     
    56:08
    Nebezpečně vypadající projektil nyní vyslal od levého kruhu Tadeáš Svoboda. Jeho pokusu razance určitě nechyběla nakonec ale skončil pouze zákrokem gólmana.
     
    55:49
    Psychika hráčů Vervy se již zdá být na bodu mrazu. Oproti předchozím minutám nyní hru jednoznačně diktují ševci, kterým se podařilo usadit v útočném pásmu. Kotouč si ale raději drží na svých holích, čímž ukrajují drahocenné vteřinky ve svůj prospěch.
     
    55:17
    O nadějně vypadající střelu od modré se postaral Miroslav Špaňhel. Ten využil uličky, která se před ním utvořila, k jeho smůle ale svým pokusem pouze prověřil lapačku Stránského.
     
    54:18
    Až nekončící souboj o kotouč v útočném pásmu ševců. Nakonec vyřešil přihrávkou Jakub Velikovský. Nakonec ale veškeré snažení domácích přišlo vniveč, o pár vteřin později totiž sudí odpískal ofsajd.
     
    53:19
    Ani početní výhoda nebyla ze strany ševců zrovna učebnicová. I přes oslabení se dokonce dostal ke střele Tadeáš Svoboda, jeho pokus se ale pouze odrazil od vyrážečky do ochranné sítě.
     
    52:20
    Hra čtyři na čtyři očividně svědčí zatím více hostům. Díky tomu se dostal k nebezpečnému zakončení Ondřej Postl. Jeho pokus z prostoru mezikruží mu ale nakonec vůbec nesedl a skončil pouze na zadním hrazení.
     
    51:21
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká René Kubíček.
     
    51:11
    Naprosto zbytečné vyloučení ze strany soupeře nyní nabízí hráčům Vervy jednu z posledních šancí na vzchopení se. Těm totiž již příliš mnoho času nezbývá a i přes lepší výkon prohrávají o tři branky.
     
    50:22
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Šišák – 2 min., hrubost.
     
    50:18
    Tak toto byla hodně nepovedená přihrávka od Matěje Zavřela. Ten se pokusil nabídkou o mantinel najít před vlastní bránou jednoho ze spoluhráčů. Jediný kdo se ale ke kotouči nakonec dostal byl Ondřej Postl. Ten tak ihned pálil z první, k jeho smůle ale trefil pouze boční síť.
     
    49:57
    K nečekaně nebezpečnému zakončení se dostal Lukáš Tůma. Ten sice pálil z poměrně ostrého úhlu, jeho pokus ale očividně brankáře zaskočil. Uherek jen tak tak dokázal udržet skákavý kotouč mimo prostor vlastní svatyně.
     
    49:27
    Z téměř identické pozice nyní pálil Tomáš Pilát. Na druhé straně se mu sice nabízel ještě Miroslav Špaňhel, nakonec se ale první ze zmíněných hráčů rozhodl právě pro zakončení. To nevypadalo vůbec špatně, i přesto ale nakonec skončil kotouč v lapačce gólmana.
     
    48:28
    Hodně nevybíravým způsobem obral o kotouč soupeře Matěj Zavřel. Dle sudího ale proběhlo vše v pořádku, a tak se můžou žlutomodří přesunout do útočného pásma. Zde se dostal k zakončení od levého kruhu Patrik Nábělek, jeho pokus ale skončil pouze někde ve výstroji gólmana.
     
    47:29
    Po zakázaném uvolnění soupeře so dostali do útočného pásma ševci. Jejich setrvání před bránou soupeře ale mělo pouhé vteřiny, a to zejména kvůli nepovedené střele Matěje Zavřela, kterému zakončení vůbec nesedlo.
     
    46:30
    Ihned po vhazování před svatyní ševců se dostal k ostrému pokusu Ondřej Postl. K jeho smůle ale trefil pouze hůl jednoho z obránců, od které se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    45:31
    Do dalšího útočného tažení se již hrnuli hráči Vervy. K jejich smůle ale o pár vteřin dříve vykopl gólman Stránský bránu ze své správné pozice. Kvůli tomu se tak hra nakonec musel přerušit.
     
    44:32
    Nekončící souboj o kotouč mezi střídačkami nakonec dokázal vyřešit Martin Holba. Právě on se o pár vteřin později dostal ještě i k zakončení, to ale trefilo pouze jednoho z obránců.
     
    43:33
    Ani druhá půle nebyla ze strany hostů o nic slavnější. Kromě střely od modré z hole Matěje Hory jsme žádné další zakončení neviděli. Tedy alespoň v útočném pásmu Litvínova. Na druhém konci kluziště se totiž podařilo dobruslit vyhozený kotouč Jakubu Čechmánkovi, který dokázal ještě alespoň vystřelit na bránu.
     
    42:34
    První půle početní výhody se hráčům Vervy příliš nepovedla. Těm se sice podařilo usadit na pár vteřin v útočném pásmu, po nepřesné přihrávce ale dokázal vyhodit Tomáši Pilátovi.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Václav Pešák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    41:23
    K možné druhé brance se již hrnul Sebastian Petr Vašíčko. K jeho smůle ale byli někteří jeho spoluhráči příliš rychlí, a tak překročili ofsajdovou čáru o něco dřív než kotouč.
     
    40:44
    Hnedka ze začátku poslední dvacetiminutovky měl velkou šanci na prosazení se Ondřej Postl. Toho hledal před bránou jeden z jeho spoluhráčů. Zmíněný hokejista ale byl tak rozjetý, že nabídku nedokázal pořádně zachytit a daroval kotouč soupeři.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky poměrně aktivnější hry ze strany Vervy, o to víc je tak překvapením, že padly branky pouze dvě, a to do svatyně zmíněného celku. Ten se dopouští velkých chyb zejména v obraně, čehož využila i nejnovější posila Beranů Sebastian Petr Vašíčko.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:04.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Poslední vteřiny druhé dvacetiminutovky probíhají v útočném pásmu hostů. Těm se ale k zakončení už příliš moc nechce. Vypadá to tak, že se skóre do konce třetiny již nezmění.
     
    38:49
    Tak toto bylo pár nepříjemných okamžiků pro zlínského brankáře. Ten po kontaktu se soupeřem přišel o svou hůl a musel hrát dlouhé vteřiny bez ní. K jeho smůle se mu navíc neráčil dát hokejku ani jeden z jeho spoluhráčů.
     
    37:50
    O střelu od modré se nyní postaral Filip Kaláč. Jeho pokus ale problémy Stránskému příliš nenadělal, kotouč totiž zcela minul svatyni mančaftu ze severu Čech.
     
    36:51
    Po ostrém bodyčeku se jen těžce zvedal z ledu René Kubíček. Soupeř mu tuto nadílku provedl přímo před střídačkou Vervy, cestu za ošetřovatelem tak zmíněný hráč neměl dlouhou.
     
    35:52
    O pokus z velmi ostrého úhlu se na druhém konci kluziště postaral Jan Vopat. Jeho střela bekhendem ale pouze projela brankovištěm a skončila na protějším mantinelu.
     
    34:53
    A máme tady další velkou hrubku ze strany hráčů Vervy. Díky ní se dostal do akce jeden na jednoho Martin Holba. Jeho situace ale nakonec brankou neskončila, a to zejména zásluhou nepříjemně dotírajícího obránce.
     
    33:54
    O nápravu zaváhání svých spoluhráčů se nyní pokusil Jan Kladivo. Jeho pokus od modré ale nakonec Uherkovi příliš velké problémy nenadělal, skončil totiž pouze v lapačce zmíněného brankáře.
    32:55 Sebastian Petr Vašíčko - 3:0
     
    32:55
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady branku debutanta! Není jim nikdo jiný, než SEBASTIAN PETR VAŠÍČKO, nejnovější posila mladých Beranů. Ten dokázal využit zaváhání obrany soupeře a proměnil svůj samostatný únik v gól. Nutno ale dodat, že mu pomohla velká dávka štěstí v podobě odrazu od tyčky.. Asistence: Martin Vaculík.
    Vašíčko S., Vaculík M., Holba M., Burian A., Špaňhel M.
    Kubíček Re., Cipko P., Maštalířský M., Slavík M., Tůma L.
     
    32:15
    V očividných bolestech odjel na střídačku autor poslední branky Tadeáš Pražan. Ten svou rukou zblokoval střelu jednoho ze soupeřů. K jeho smůle ho navíc kotouč trefil pouze těsně nad rukavici.
     
    31:16
    Zakázané uvolnění soupeře nakonec vedlo až ke střele Tadeáše Svobody. Jeho pokus přímo z buly ale nakonec jen těsně minul pravou tyč brány ševců.
     
    30:16
    Po nahození vyslal prudkou střelu na gólmana Jan Vopat. Jeho pokusu razance rozhodně nechyběla, i přesto ale puk nakonec skončil pouze v lapačce Uherka.
     
    29:17
    Svým pokusem se snažil překvapit gólmana Martin Holba. Jeho střela sice nebyla jedna z těch ukázkových, i přesto ale dokázala způsobit před brankovištěm pořádnou melu. Z ní se pokusil ještě vytěžit branku Martin Vaculík, ani on ale nedostal puk za záda Stránského.
     
    28:18
    Své kvalitní forčekinkové dovednosti nyní předvedl Matěj Zavřel. Díky tomu se ševcům podařilo udržet v útočném pásmu, a to i přes poměrně nepovedené nahození.
     
    27:19
    Po buly v útočném pásmu ševců se dostal k puku Filip Kaláč. Ten jej ale nakonec nedokázal zavést ani na půlku soupeře. U trestné lavice ho totiž zastavil svým tělem jeden z obránců soupeře.
    26:20 Tadeáš PRAŽAN - 2:0
     
    26:20
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady další branku ze strany ševců! Z prvního tlaku třetin dokázal vytěžit maximum TADEÁŠ PRAŽAN. Ten svým pokusem od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě a trefil přesně pravý horní růžek svatyně soupeře. Asistence: Václav Pešák a Adam Burian.
    Pražan T., Pešák V., Burian A., Ramert J., Špaňhel M.
    Kubíček Re., Cipko P., Dohnal J., Vopat J., Scafari A.
     
    26:08
    Nebezpečný skákavý kotouč vyslal na bránu soupeře Miroslav Špaňhel. Na jeho pokus od modré navíc gólman příliš dobře neviděl, i přesto jej ale nakonec dokázal zastavit svými betony.
     
    25:39
    Ani tato nadějně vypadající situace Vervy nakonec neskončí gólem. Její hráči se sice hrnuli do útočného pásma v přečíslení tři na dva, nakonec je ale zastavila vlastní chyba v podobě ofsajdu.
     
    24:40
    Díky úspěšnému buly po levici Stránského se dostal k puku Antonín Scafari. Ten ale nakonec pouze předvedl další neúspěšné nahození, stejně jako soupeř.
     
    23:41
    Po vhazování ve středu kluziště se dostali ke kotouči žlutomodří. Ani toto nahození ale nakonec neskončilo střelou, tentokrát k tomu vedlo nepovedené nahození z hole Jakuba Čechmánka.
     
    22:42
    Druhá třetina zatím probíhá pod taktovkou Vervy. Díky tomu se dostal k zakončení René Kubíček, a to dokonce dvakrát. V obou případech pálil z pozice od modré, ani jednou ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    21:43
    K pokusu z první se odvážil Matěj Hora. Toto rozhodnutí ho ale nakonec mohlo hodně mrzet, jelikož nabídku od svého spoluhráče zcela minul. K jeho štěstí se k odraženému kotouči dostal alespoň jeden z jeho spoluhráčů.
     
    20:44
    Úvodní buly druhé dvacetiminutovky dopadlo lépe pro hosty. Díky tomu se hned po pár vteřinách dostal ke střele Tadeáš Svoboda. Jeho pokus od modré se ale zastavil hned o první clonící hůl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jednoho gólu. O ten se postaral Patrik Nábělek, který i trestal vůbec první vyloučení utkání. Je ale trochu překvapením, že zatím padla pouze jedna branka, nespočet šancí jsme totiž viděli na obou stranách.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Tadeáš Pražan – 2 min., podrážení.
     
    18:55
    Nyní měl se svým zákrokem Uherek velké štěstí. Zmíněný brankář vyrazil střelu Radka Vyhlídala jen o pár centimetrů nad horní tyč vlastní branky.
     
    17:56
    Tak toto bylo velké zaváhání, kterého se dopustil Martin Holba. Po jeho zaváhání v rozehrávce se ke střele z prostoru mezikruží dostal René Kubíček. Jeho zbrklé zakončení ale nakonec zcela minulo svatyni ševců.
     
    16:57
    Po vhazování po pravici gólmana Vervy se dostal ke kotouči Ondřej Postl. Ten nakonec i založil útočné tažení své formace. To ale nakonec skončilo ještě dříve, než vůbec začalo, za což mohla zejména kvalitní obraná práce Michala Nekvapila.
     
    15:58
    Blízko k prosazení se měl nyní Jakub Čechmánek. Ten při akci dva na dva jen těsně minul horní tyč brány soupeře. O pár vteřin později se pokusil jeho zaváhání napravit ještě Tomáš Pilát, ani on ale střelou od pravého kruhu nevyzrál na Stránského.
     
    14:59
    Ze střídačky Beranů se nyní ozývají hlasité protesty vůči střídání jejich soupeře. Dle trenéra Juríka totiž hráli hráči Vervy dlouhou dobu v šesti hráčích. Sudí ale nakonec situaci vysvětluje a vše se zdá být nyní již v pořádku.
    14:00 Patrik NÁBĚLEK - 1:0
     
    14:00
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady první gól utkání vážení! Téměř ihned po začátku přesilovky trestá PATRIK NÁBĚLEK první vyloučení utkání. Ten svým projektilem od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Adam Burian a Tomáš Pilát.
    Nábělek P., Burian A., Pilát T., Klimek A., Čechmánek J.
    Hora M., Vyhlídal R., Postl O. I, Čech D.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Pavol Cipko – 2 min., držení.
     
    12:31
    Hráče Vervy zatím vzdalují od úspěchu hlavně vlastní chyby, a to mnohdy v podobě nepřesných přihrávek. Jedné takové se nyní dopustil Denis Horský. Pokud by totiž jen o něco přesněji našel svého spoluhráče, mohl mu umožnit zakončení do zcela odkryté brány.
     
    11:33
    Ostrou střelu vyslal od modré Jan Kladivo. Jeho pokus sice vypadal hodně nebezpečně, nakonec ale jen těsně minul prostor brány domácích žlutomodrých.
     
    10:34
    Tak nyní měl na své holi jednoznačně největší šanci utkání Antonín Scafari. Ten se po učebnicové kombinaci ocitl s kotoučem před poloprázdnou bránou, a to navíc nikým nehlídaný. K jeho smůle ale nezpracoval přihrávku úplně ideálně, což nakonec vedlo k příliš pomalému zakončení.
     
    09:35
    O nadějné šance není nouze ani na druhé straně kluziště. Pro domácí celek se nyní velmi nebezpečně odrazil kotouč těsně před bránou vysoko do vzduchu. Celou nepřehlednou situaci ale zastavil Uherek svou lapačkou.
     
    08:36
    O pořádné překvapení se nyní pro změnu postaral Adam Burian. Ten svou střelou mířil mezi betony gólmana, což Stránský očividně příliš nečekal. Nakonec ale zmíněný gólman dokázal na poslední chvíli srazit svou výstroj k sobě.
     
    07:37
    Do akce jeden na jednoho se již hrnul Martin Holba. Tomu se ale nepodařilo zpracovat kotouč na půlící čáře. Aby toho nebylo na Berany málo, dle sudího se zmíněný hráč dotkl puku ještě na svojí půli, rozhodčí tak musel odpískat zakázané uvolnění.
     
    06:38
    Nadějně vypadající projektil vyslal ze své hole Tomáš Pilát. Ten jen o pár milimetrů minul levý horní růžek svatyně soupeře. K jeho smůle se navíc následně dostal k odraženému puku jeden ze soupeřů.
     
    05:39
    K nadějnému úniku se nyní probojoval Martin Vaculík. Ten při akci jeden na jednoho ale nevyzrál na clonící hůl obránce soupeře. Jeho hrubku se pokusil ještě napravit dojíždějící Matěj Zavřel, ani on ale neproměnil.
     
    04:40
    Po ukázkové kombinaci se dostal k pokusu od pravého kruhu Pavol Cipko. Jeho pokus z první sice brankáře lehce zaskočil, ten ale nakonec dokázal puk vyrazit těsně vedle levé tyče.
     
    03:41
    Na druhé straně ukázkově napodobil soupeře Adam Burian, a to rovnou dvakrát. Oba jeho pokusy sice mířili na prostor mezi třemi tyčemi, ani jednou se ale již nedostali za záda Stránského.
     
    02:42
    Zaváhání svého spoluhráče se pokusil ihned po vhazování napravit Jan Kladivo. Jeho zakončení bylo značně rychlejší, tentokrát jej Uherek ale pokryl pro změnu svou lapačkou.
     
    01:43
    Vyrážečku Uherka prověřil i Marek Slavík. Jeho pokusu od modré ale chyběla dostatečná razance, která by mohla stačit na překonání gólmana.
     
    00:44
    Úvodní buly dnešního utkání dopadlo lépe pro hráče Vervy. Díky tomu se ihned po pár vteřinách dostal k úvodní střele zápasu Tadeáš Svoboda. Jeho pokus z prostoru mezikruží vypadal nebezpečně, brankář ševců jej ale dokázal úspěšně pokrýt svou vyrážečkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zápas už je připraven ke svému začátku a hráči se již chystají k úvodnímu buly.
     
    Začátek utkání je momentálně odložen o pár minut. Čeká se na příjezd zdravotníka, bez kterého samozřejmě zápas nemůže začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Zavřel, Špaňhel (A), Šišák, Lukaštík, Nábělek, Velikovský, Burian (C) – Pešák, Nekvapil, Kaláč – Pražan, Urban, Klimek – Čechmánek, Ramert, Pilát – Vaculík, Vašíčko, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Litvínov: Stránský (Kubík) – Re. Kubíček, Kladivo, Prokeš, Cipko, Vyhlídal, Werner, M. Hora (C) – Maštalířský, L. Tůma, Dohnal – D. Čech (A), Peroutka, D. Horský – Slavík, Ducháček, Scafari – O. Postl I, T. Svoboda, Vopat.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Held, Maršálek – Kráľ, Viskot.
     
    HC Litvínov

    Forma hostů ze severu Čech není o nic lepší, i přesto jsou ale na tom podstatně lépe než jejich soupeř. Z posledních pěti utkání se jim sice podařilo vybojovat jenom jednu výhru, zato ale drtivou. V tomto utkání totiž porazili hráči Vervy Zubry rovnou o sedm branek, gólman hostů si navíc připsal čisté konto. Pokud by se hostům podařil obdobný kousek, v podobě výhry, i v dnešním utkání, mohly by je drahocenné body vyšvihnout až na prozatímní třetí místo skupiny, které jistí postup do osmifinále.

    Poslední tři utkání:
    Litvínov U20 vs. Mountfield HK U20 – 0:5
    České Budějovice U20 vs. Litvínov U20 – 4:3
    Přerov U20 vs. Litvínov U20 – 0:7
     
    Berani Zlín

    Forma domácích Beranů jde v posledních zápasech od desíti k pěti. Jejich vítězná šňůra ze začátku fáze části poražených je ta tam, vystřídala ji naopak série proher, těch totiž mají mladí ševci na svém kontě již pět v řadě. Za zmínění pak stojí zejména utkání s rozjetým Motorem, který žlutomodré převálcoval o pět branek. Litvínov nebude pro celek z Baťova města o nic jednodušším soupeřem, a to obzvláště při situaci, kdy se zlínským podařilo na domácí půdě letos zvítězit pouze jednou.

    Poslední tři utkání:
    Přerov U20 vs. Zlín U20 – 3:2 pp.
    Plzeň U20 vs. Zlín U20 – 3:2
    České Budějovice U20 vs. Zlín U20 – 6:1
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování 17. kola skupiny o účast v play-off DHL Extraligy juniorů, ve kterém se dnes odehraje utkání zlínských Beranů proti litvínovské Vervě, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 14. Nábělek (Burian, Pilát), 27. Pražan (Pešák, Burian), 33. Vašíčko (Vaculík) – 58. Maštalířský (Slavík)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Zavřel, Špaňhel (A), Šišák, Lukaštík, Nábělek, Velikovský, Burian (C) – Pešák, Nekvapil, Kaláč – Pražan, Urban, Klimek – Čechmánek, Ramert, Pilát – Vaculík, Vašíčko, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Litvínov: Stránský (Kubík) – Re. Kubíček, Kladivo, Prokeš, Cipko, Vyhlídal, Werner, M. Hora (C) – Maštalířský, L. Tůma, Dohnal – D. Čech (A), Peroutka, D. Horský – Slavík, Ducháček, Scafari – O. Postl I, T. Svoboda, Vopat.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Held, Maršálek – Kráľ, Viskot

    Diváci: 45
    bahis siteleri