Kometa Brno – Třinec 4:3 (po pr.) | Jihlava – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 8:1 (kon.)
Liberec – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Přerov 6:3 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 3:6 (kon.)
Plzeň – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:6 (0:2, 2:1, 1:3)
HC Motor České Budějovice
Sobota 03.02.2024, 14:15 • CCM Aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:15.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování 21. kola skupiny o účast v play-off DHL Extraligy juniorů, ve kterém se dnes odehraje utkání zlínských Beranů proti budějovickému Motoru, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Berani Zlín

    Tak že by se přece jenom ještě podařilo mladým ševcům probojovat do nejlepší čtverky skupiny zajištující postup do vyřazovacích bojů? Jejich současná forma napovídá, že k tomu rozhodně nemají daleko, vždyť z posledních pěti utkání nebodovali pouze v jednom. Pokud by se jim navíc v dnešním zápase podařilo vyhrát po základní hrací době, mohli by se žlutomodří vyšvihnout až na prozatímní třetí místo skupiny. Na domácím ledě to ale budou mít Berani proti Motoru těžké, tohoto soka totiž porazili na půdě Zlína naposledy před více než šesti lety.

    Poslední tři utkání:
    Mountfield HK U20 vs. Zlín U20 – 2:5
    Zlín U20 vs. Pardubice U20 – 4:1
    Olomouc U20 vs. Zlín U20 – 4:0
     
    HC Motor České Budějovice

    I přes velké zmrtvýchvstání jsou hráči Motoru v lize opět poslední. Jejich forma ale není úplně nejhorší, přece jenom v posledních pěti zápasech dokázali budějovičtí vybojovat tři vítězství. Pokud by se jim jejich forma podařila přenést i do utkání s ševci, mohli by na chvost tabulky odsunout soupeře z Litvínova. Recept na Zlín navíc na jihu Čech očividně znají, tento mančaft totiž rozdrtili na svém ledě rozdílem pěti branek. Uvidíme, zda obdobnou dominanci dokážou mladí hráči Motoru předvést i v dnešním utkání.

    Poslední tři utkání:
    České Budějovice U20 vs. Plzeň U20 – 4:2
    České Budějovice U20 vs. Mountfield HK U20 – 3:2 pp.
    Pardubice U20 vs. České Budějovice U20 – 5:1
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Zavřel, Šišák, Velikovský, Špaňhel (A), Lukaštík, Nábělek, Burian (C) – Ramert, Pešák, Kaláč – Pražan, Laciga, Čechmánek – L. Heš, Pilát, Klimek – Vaculík, Urban, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Motor České Budějovice: Mařík (Schacherl) – T. Tůma, Vachun, Placek, Březina, Willmann (A), Buzek, Bystřický – Humeník, Pitel (C), Kotous – Hoch, Mar. Kříž (A), Kuprijanov – Remeš, Tomas, Šimon – Sochor, Kusak, Aulický.
    Trenér: David Vrbata

    Rozhodčí: Vaněk, Šico – Blažek, Jurčík.
     
    Začátek zápasu je o pár minut odložen z důvodu výměny plexiskla. To bylo rozbito v předchozím utkání konaném na CCM Aréně.
     
    Rolba již sjela z ledu a první hráči se derou na střídačku. Všechno se tak zdá být připravené a my můžeme očekávat začátek utkání už za pár okamžiků.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Na úvodním vhazování vybojovali kotouč domácí, následná nepřesná přihrávka na Tomáše Piláta ale znamenala ztrátu útočného pásma pro Berany.
     
    00:40
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Richard Pitel – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    01:39
    Ihned z úvodu první početní výhody prověřil pozornost brankáře svou metelicí Matěj Zavřel. Jeho střela od modré sice prostřelila vše, co jí stálo v cestě, i přesto ale nakonec skončila v lapačce gólmana. Po následném vhazování navíc ševci přišli o kotouč a musí opustit útočné pásmo.
     
    02:38
    Až nekončící kombinaci žlutomodrých v útočném pásmu nakonec ukončil svým pokusem od modré čáry Adam Laciga. Zakončení mu ale příliš nesedlo. Jeho pokus se před brankovištěm ještě snažil tečovat Miroslav Špaňhel, ten ale kotouč spíš pouze zablokoval.
     
    03:37
    I přesto, že je již poměr sil na ledě vyrovnaný, daří se Beranům držet soupeře ve vlastním obraném pásmu. K jejich smůle se ale ani jedno ze tří následných zakončení nedostal ke svatyni.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Alexandr Remeš – 2 min., napadení.
     
    05:23
    A máme tady již druhé vyloučení z řad Motoru ve velmi krátkém časovém sledu. Toho se okamžitě pokusil využít Adam Klimek, který stál na konci ukázkové kombinace. K jeho smůle ale svým pokusem z první těsně minul zcela odkrytou bránu.
     
    06:22
    Druhá půle přesilové hry nebyla ze strany ševců zrovna ukázková. Během ní se dokonce dostal k zakončení Alan Šimon, a to při akci dva na dva. Jeho střela ale mířila pouze do středu brány.
     
    07:21
    Svým nahozením dokázal vybojovat vhazování v útočném pásmu Filip Kaláč. To dopadlo lépe pro soupeře, nakonec se ale z důvodu zakázaného uvolnění bude ještě opakovat. Těsně po buly se dostal k zakončení Miroslav Špaňhel, jeho střela mu ale vůbec nesedla.
     
    08:20
    K pokusu od modré se dostal druhé straně kluziště Tadeáš Tůma. Jeho střele sice razance rozhodně nechyběla, k jeho smůle ale kotoučem trefil pouze hůl jednoho ze clonících hráčů.
     
    09:19
    Z otočky se nyní pokusil překvapit gólmana Václav Pešák. Ten byl ale kvalitně dostoupený dvěma obránci soupeře, kteří mu v podstatě znemožnili jakékoli nebezpečné zakončení.
     
    09:35
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme tady první gól utkání vážení! Po velkém zaváhání soupeře se dostal k úspěšnému zakončení RADEK TOMAS. Ten při akci dva na dva pálil z první přímo z prostoru mezikruží. Na jeho přesnou střelu byl pak brankář už příliš krátký. Asistence: Marcel Kříž a Alexandr Remeš.
    Tomas R., Kříž Mar., Remeš A., Bystřický J., Březina T.
    Špaňhel M., Nábělek P., Laciga A., Čechmánek J., Pilát T.
    09:35 Radek TOMAS - 0:1
     
    09:44
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Štěpán Hoch – 2 min., podrážení.
     
    10:43
    Beranům se zatím nedaří najít recept na defenzívu soupeře, a to ani při početních výhodách. Domácím se sice často daří usadit se v útočném pásmu, k jejich smůle ale zpravidla přijdou o kotouč, než se dostanou k nějakému ohrožení svatyně.
     
    11:47
    Tak ani poslední vyloučení nebude potrestané. Žlutomodří se přece jenom sice dostali k pár zakončením, ani jedno ale neskončilo ve svatyni gólmana. Největší smůlu měl Adam Laciga, který pálil od modré, ten ale trefil pouze hůl jednoho ze spoluhráčů.
     
    12:50
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Filip Kaláč.
     
    13:49
    Úvodní půle první početní výhody pro Motor nebyla ze strany hostů taky zrovna ukázková. Těm se podařilo vystřelit pouze jednou, a to navíc mimo. K tomu všemu po následné ztrátě kotouče přišli o pásmo.
     
    14:48
    Do největší šance přesilovky se nakonec dostal Radek Tomas. Ten se dostal po kombinaci jeho formace dostal ke střele z první. Jeho pokus od pravého kruhu sice neprošel za záda gólmana, i přesto ale nadělal před brankovištěm pořádný zmatek. Ani to ale nevedlo ke změně skóre.
     
    15:47
    Svou chybu z minulého střídání se nyní pokusil napravit právě Radek Tomas, ani tentokrát se mu ale nepodařilo prosadit. K jeho smůle to navíc bylo při akci dva na dva, která vypadala ještě více nebezpečně, než ta gólová.
     
    16:46
    Po vhazování po pravici Matyáše Maříka se dostal okamžitě ke střele Miroslav Špaňhel. Ten svým přízemním pokusem mířil přímo mezi betony, kotoučem ale narazil pouze do výstroje gólmana.
     
    17:18
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak toto je velmi důležitá branka pro tým z jihu Čech! Po dalším tlaku domácích ševců se podařilo ADAMU SOCHOROVI potrestat další zaváhání obrany soupeře. Svým zakončením do zcela prázdné brány úspěšně završil celé přečíslení dva na jednoho. Asistence: Michal Kusak a Richard Pitel.
    Sochor A., Kusak M., Pitel R., Tůma T., Vachun D.
    Špaňhel M., Nábělek P., Laciga A., Čechmánek J., Pilát T.
    17:18 Adam SOCHOR - 0:2
     
    18:21
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Lukáš Heš – 2 min., sekání.
     
    19:20
    Pozornost gólmana v této početní výhodě prověřil zatím pouze Radek Tomas. Na jeho pokus ale pozorný Uherek velmi dobře viděl a tak včas přiklepl své betony k sobě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:12.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky rovnou dvou branek, z čehož obě padly za záda gólmana domácích. Výkonnostně ale měli navrch spíše hráči ve žlutomodrých dresech, těm ale dělali velké problémy hrubky v defenzívě, které soupeř náležitě potrestal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Na úvodním vhazování druhé dvacetiminutovky vybojoval kotouč Richard Pitel. Během zbývajících pár vteřin početní výhody se sice nepodařilo hostům zakončit, i přesto ale musel nakonec Uherek schovat kotouč pod svou lapačku, a to po nahození právě Pitla.
     
    21:43
    Hra je oproti první třetině více vyrovnaná, k neradosti fanoušků se ale kvůli tomu nedaří ani jednomu z celku usadit v pásmu. Od konce přesilovky tak stále čekáme na nějakou střelu.
     
    22:29
    Tak přece jenom bylo čekání prolomeno. Postaral se o něj Adam Burian svým pokusem od levého kruhu. Jeho přízemní střela ale našla pouze špičku betonů brankáře.
     
    22:39
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Jaroslav Bystřický – 2 min., napadení.
     
    23:38
    Zatím jsme svědky jednoznačně nejpovedenější početní výhody dnešního utkání. K rovnou dvěma nadějným zakončením se dostal Adam Laciga. V prvním z případů dokonce trefil tyč, v druhém pak hůl Čechmánka, který tečoval puk jen těsně mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    24:37
    Druhá půle byla ze strany Beranů již o něco méně zdařená. Po několika ztrátách puku to sice již vypadalo, že by se mohl dostat Jakub Čechmánek do akce jeden na jednoho, ani jemu se ale nepodařilo pořádně zpracovat puk.
     
    25:36
    Po nahození Štěpána Hocha se bude vhazovat v obraném pásmu Beranů. Po vhazování se dostal okamžitě k zakončení Adam Sochor, jeho pokus od modré ale skončil pouze na zadním hrazení.
     
    26:29
    Do podstatně nebezpečnější situace se dostal na druhé straně kluziště Patrik Nábělek. Ten po kombinaci jeho formace pálil nikým nehlídaný z prostoru mezikruží, kam si sjel z modré čáry. K jeho smůle mu ale nestačilo k prosazení ani stínění jednoho ze spoluhráčů.
     
    26:44
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Tomáš Březina – 2 min., vysoká hůl.
     
    27:43
    Z téměř identické pozice nyní pálil naopak Matěj Zavřel. Jeho metelice sice vypadala obdobně nebezpečně, k jeho smůle ale trefila pouze jednu z holí obránce soupeře.
     
    28:42
    Ani druhá půle nebyla ze strany ševců zrovna učebnicová. Po vlastním zakázaném uvolnění se navíc museli žlutomodří osvobozovat z vlastního obraného pásma.
     
    29:41
    Po zmatku před brankovištěm se k velmi nadějné dorážce dostal Václav Pešák. Jeho střela z první ale trefila pouze zmateného brankáře přímo do středu těla.
     
    30:40
    Ke střele od modré se na opačné straně hrací plochy dostal Petr Placek. Jeho pokus se navíc pokoušel tečovat jeden z jeho spoluhráčů, ani jeden z nich ale se svým snažením neuspěl.
     
    31:39
    Beranům se opět podařilo usadit v pásmu soupeře, ani tentokrát se ale nikdo z nich nedostal k zakončení. Mohla za to zejména nepřesná přihrávka Jakuba Velikovského, která skončila na holi jednoho ze soupeřů.
     
    32:38
    Po vhazování u modré čáry se dostal k zakončení Patrik Nábělek. Jeho pokus byl sice dosti razantní, mířil ale jen těsně vedle pravé tyče. I přesto se jej ale Mařík nakonec rozhodl zastavit svou lapačkou.
     
    33:37
    K největší šanci ševců se nyní dostal Jakub Čechmánek. Po zakončení jednoho z jeho spoluhráčů totiž vypadl brankáři kotouč z výstroje přímo na jeho hůl. K jeho smůle ale nedokázal na dobře chytajícího Maříka vyzrát.
     
    33:57
    K pokusu od levého kruhu se nyní odvážil Štěpán Hoch. Jeho střelu ale tečoval dotírající Martin Vaculík pouze do ochranné sítě za svatyní domácích.
     
    34:07
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak nyní to vypadá již pro hráče Motoru velmi nadějně! Velkého zmatku před brankovištěm dokázal nejlépe využít RICHARD PITEL. Ten svým zakončením od pravého kruhu dokázal kotouč dostat za záda zaskočeného Uherka. Asistence: Michal Kusak a Tadeáš Tůma.
    Pitel R., Kusak M., Tůma T., Vachun D., Sochor A.
    Zavřel M., Lukaštík O., Klimek A., Kaláč F., Ramert J.
    34:07 Richard PITEL - 0:3
     
    35:04
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom není pro Berany všem dnům konec! Po méně než minutě se zmohl k bleskurychlé odpovědi MARTIN HOLBA. I on se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti. K jeho radosti nakonec dokázal propasírovat kotouč skulinkou mezi gólmanem a tyčí a snížil ztrátu opět na dvoubrankovou. Asistence: Adam Laciga a Tomáš Pilát.
    Holba M., Laciga A., Pilát T., Špaňhel M., Velikovský J.
    Aulický V., Remeš A., Tomas R., Březina T., Bystřický J.
    35:04 Martin HOLBA - 1:3
     
    36:03
    Bravurní zákrok nyní předvedl Marek Uherek. Ten dokázal svým rychlým přesunem zastavit nebezpečné bekhendové zakončení Radka Tomase.
     
    37:02
    Svou nabídkou se nyní pokoušel najít Martin Holba dobře rozjetého Martina Vaculíka. K jeho smůle ale jeho přihrávku na modré zblokoval jeden z dotírajících obránců.
     
    38:01
    Jde vidět, že první prosazení se žlutomodrým výrazně pomohlo. Ti nyní hrají jako vyměnění a ještě více diktují tempo hry, než kdykoli předtím.
     
    39:00
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom tady máme ještě zápletku, která by mohla dnešní utkání ještě pořádně zdramatizovat. Pouhou minutu před koncem druhé třetiny přidává veledůležitou branku do kabiny LUKÁŠ HEŠ. Ten svým zakončením dal svým spoluhráčům ještě jednu šanci na změnu průběhu utkání. Asistence: Martin Holba a Patrik Nábělek.
    Heš L., Holba M., Nábělek P., Vaculík M., Zavřel M.
    Sochor A., Kusak M., Pitel R., Willmann M., Placek P.
    39:00 Lukáš HEŠ - 2:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:56.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky rovnou tří branek, z toho dvě padly za záda Maříka. Nejdříve se ale radovali i přes poměrně pasivní hru jako první hráči Motoru. O pouhou minutu později ale dokázal najít odpověď Martin Holba, po které hráli Berani jako vyměnění. Ve třetí třetině nás tak ještě čeká veliké drama o vítězi dnešního utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:43
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hráči Motoru se opět dostávají do bezpečného vedení! Vstup do utkání předvádí ŠTĚPÁN HOCH. Ten se po méně než minutě postaral o zaskočení celé obrany domácího celku, která nyní jen nevěřícně kroutí hlavou. Asistence: Michal Kusak a Petr Placek.
    Hoch Š., Kusak M., Placek P., Sochor A., Willmann M.
    Nábělek P., Burian A., Laciga A., Čechmánek J., Pilát T.
    40:43 Štěpán HOCH - 2:4
     
    41:26
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak toto by mohla být rozhodující dvouminutovka! Opět totiž musí lovit kotouč z vlastní svatyně gólman Beranů, a to po střele MATYÁŠE HUMENÍKA. Ten se zasloužil o navrácení tříbrankového vedení svému celku. Asistence: Štěpán Hoch a Dominik Vachun.
    Humeník M., Hoch Š., Vachun D., Tůma T., Tomas R.
    Zavřel M., Šišák M., Vaculík M., Holba M., Heš L.
    41:26 Matyáš HUMENÍK - 2:5
     
    41:26
    Oddechový čas pro tým Berani Zlín.
     
    41:31
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Adam Klimek – 2 min., vysoká hůl.
     
    42:30
    Dvě velmi rychle obdržené branky výrazně zamávali s psychikou celého domácího celku. Jde to poznat zejména i na poměrně mizerné defenzívě Beranů, díky které se nyní dostal k velmi nebezpečné dorážce Richard Pitel. Jeho pokus ale nakonec skončil pouze ve výstroji gólmana.
     
    43:29
    Tak že by se přece jenom ševci ještě vzchopili? Minimálně se to podařilo nyní Zdeňku Urbanovi, který vypálil na gólmana soupeře při vlastním oslabení. K jeho smůle ale pokus tohoto útočníka schoval brankář pod své betony.
     
    44:28
    I přes poměrně velkou ztrátu se Berani stále drží v útočném pásmu. Nyní se díky tomu dostal ke střele Jakub Čechmánek. Jeho pokus od pravého kruhu ale skončil mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    45:27
    Jde vidět, že ševci dávají nyní již všechno do útoku. Díky tomu se dostal do přečíslení tři na dva se svými spoluhráči Richard Pitel. K jeho smůle ale trefil přihrávkou pouze hůl jednoho z obránců.
     
    46:26
    Po vhazování po pravici Uherka se dostal ke střele Patrik Nábělek. Po jeho nahození se ale dostali ke kotouči pouze protihráči, kteří formují další útočnou formaci.
     
    47:25
    Emoce na ledě jdou vidět na obou stranách. Silnější jsou ale zejména na straně Beranů, kteří si uvědomují každý svůj neúspěch.
     
    48:16
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Velikovský – 2 min., sekání.
     
    49:15
    Blízko k prosazení se měl nyní Tomáš Březina při jeho zakončení od pravého kruhu. K jeho smůle ho ale v klíčový moment zradila výstroj, při vystřelení totiž zlomil hůl.
     
    49:39
    5/4
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tady už je pravděpodobně rozhodnuto vážení! V půlce třetiny zvyšuje na zatím největší rozdíl ALEXANDR REMEŠ. Ten svým pokusem dokázal využít zlomené psychiky domácích, kteří by se už nejraději viděli v kabině. Asistence: Marcel Kříž a Matyáš Humeník.
    Remeš A., Kříž Mar., Humeník M., Tůma T., Hoch Š.
    Špaňhel M., Zavřel M., Čechmánek J., Pilát T.
    49:39 Alexandr REMEŠ - 2:6
     
    50:38
    Z rohu kluziště se pokoušel o individuální akci Martin Vaculík. K jeho smůle ale narazil na pravém kruhu na tvrdou zeď v podobě dvou clonících obránců.
     
    51:37
    A hráči Motoru nyní mohli vést již o pět branek! Velmi blízko k prosazení se měl Richard Pitel. Ten svou střelou ale trefil smolně pouze konstrukci svatyně v podobě pravé tyčky.
     
    52:36
    Z vlastního obraného pásma se pokusil o založení akce Matyáš Humeník. K jeho smůle ale pouze trefil jednoho ze soupeřů ve středním pásmu.
     
    53:35
    I na straně ševců bylo blízko k radosti. Po zakončení z bezprostřední blízkosti totiž rozezněl tyč Lukáš Heš. Ten při následném odjezdu na střídačku vypadal velmi zdrcen.
     
    54:34
    Po průjezdu za svatyní soupeře se hledal některého ze svých spoluhráčů před brankovištěm Adam Laciga. Jeho přihrávka ale skončila pouze na holi jednoho ze soupeřů a zmíněný hráč následně nechápavě rozpažil rukami.
     
    55:33
    Na střídačce domácích již panuje velká frustrace. O radosti se ale nedá mluvit ani na straně druhé, a to i přes komfortní vedení. Za tímto faktem stojí pravděpodobně zejména výkony Beranů, kteří i přes nepříznivé skóre poměrně dominují tempo hry.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice:
    Matyáš Humeník – 2 min., sekání.
     
    57:18
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přece jenom tady máme ještě změnu ve skóre. Postaral se o něj již tříbodový MARTIN HOLBA. Tento útočník domácího celku tak v závěrečných minutách utkání potrestal vyloučení soupeře. Asistence: Zdeněk Urban a Lukáš Heš.
    Holba M., Urban Z., Heš L., Vaculík M., Zavřel M.
    Tomas R., Kříž Mar., Vachun D., Tůma T.
    57:18 Martin HOLBA - 3:6
     
    58:17
    Po vhazování po pravici Maříka se dostal k puku soupeř. Díky tomu téměř okamžitě pálil od modré Matěj Zavřel. Ten svým pokusem téměř přesně našel skulinku mez betonem a lapačkou, i přesto se ale kotouč nakonec odrazil od výstroje gólmana mimo bránu.
     
    59:16
    Závěrečné vteřiny dnešního utkání doprovází až nekončící souboj o kotouč mezi střídačkami. Tuto situaci nakonec musel ukončit jeden ze sudích svým hvizdem.
     
    Konec zápasu.
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsem byli svědky velkého selhání ze strany domácího celku, a to zejména v úvodu třetiny. Během této fáze se podařilo hráčům Motoru prosadit, a to rovnou dvakrát. Tato studená sprcha nakonec znamenala rozhodnutí o končeném výsledku dnešního utkání.
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (16:30:08)

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 36. Holba (Laciga, Pilát), 39. L. Heš (Holba, Nábělek), 58. Holba (Urban, L. Heš) – 10. Tomas (Mar. Kříž, Remeš), 18. Sochor (Kusak, Pitel), 35. Pitel (Kusak, T. Tůma), 41. Hoch (Kusak, Placek), 42. Humeník (Hoch, Vachun), 50. Remeš (Mar. Kříž, Humeník)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Zavřel, Šišák, Velikovský, Špaňhel (A), Lukaštík, Nábělek, Burian (C) – Ramert, Pešák, Kaláč – Pražan, Laciga, Čechmánek – L. Heš, Pilát, Klimek – Vaculík, Urban, Holba.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Motor České Budějovice: Mařík (Schacherl) – T. Tůma, Vachun, Placek, Březina, Willmann (A), Buzek, Bystřický – Humeník, Pitel (C), Kotous – Hoch, Mar. Kříž (A), Kuprijanov – Remeš, Tomas, Šimon – Sochor, Kusak, Aulický.
    Trenér: David Vrbata

    Rozhodčí: Vaněk, Šico – Blažek, Jurčík
    bahis siteleri