Vrchlabí – Příbram 0:2 (kon.) | Letňany – Tábor 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 1:3 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:1 (kon.) | Kobra – Cheb 3:2 (2:0 po s.n.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:6 (po pr.)
Opava – Nový Jičín 7:2 (kon.) | Benátky n/J – Řisuty 5:2 (kon.) | Šumperk – Havířov 1:2 (1:3 po s.n.)
SHKM Hodonín – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 1:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Písek 5:3 (kon.)
Technika Brno – Vel. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
HK Opava
7:2 (3:1, 0:0, 4:1)
HK Nový Jičín
Středa 07.02.2024, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Čestný úspěch pro Ďábly! V přesilovce se přesnou ranou pod víko z první prosazuje ROMAN MALINÍK. Asistence: Viktor Konečný, David Květoň.
     
    57:38
    Dvě minuty za nedovolené bránění ještě dostává Josef Krejsa.
     
    54:32
    Opava právě vstřelila branku!
    Další opavskou branku přidává po hrubce v hostující defenzivě ANDREJ ADAMEC, který pohotově z mezikruží propálil Tomáše Málka. Asistence: Josef Krejsa.
     
    52:34
    Opava právě vstřelila branku!
    Autorem šesté opavské branky je JAKUB ŚLUSARCZYK, který zblízka puk tečoval za záda Tomáše Málka. Už několik minut po brance ovšem nehrajeme, frustrovaný Martin Dudáš totiž ihned po brance vyvolal šarvátku. Asistence: Jakub Krejsa.
     
    51:25
    Radim Štěpánek k šesté brance vybídl Adama Beránka, jehož teč prosvištěla jen těsně vedle Málkovy klece!
     
    50:37
    Opava právě vstřelila branku!
    Pátá branka v síti Ďáblů! Opavskou kombinaci na levé straně zakončuje pohotovou ranou do poloprázdné klece TOMÁŠ ROUSEK! Tomáš Málek se nestihl přesunout. Asistence: Tomáš Káňa, Jiří Šindelář.
     
    49:36
    Naprosto nesmyslný výstup Jana Sluštíka, který putuje po svém představení předčasně do sprch. Začalo to atakem na Daniela Häringa a pokračovalo to zcestným chováním vůči rozhodčím. Výsledkem je vyloučení na 2+2 minuty a také trest do konce utkání.
     
    47:40
    Pozor! Po průniku Davida Květoně a následné pohotové střele bývalého extraligového útočníka za Slížem zazvonila levá tyč! Hosté se ještě mohli vrátit do zápasu.
     
    42:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan zřejmě rozhoduje o osudu dnešního utkání! V mezikruží už mohl Jiří Šindelář klidně střílet, celou akci ale ještě opavský kapitán vyšperkoval přihrávkou na TOMÁŠE ROUSKA, jemuž u pravé tyče stačilo usměrnit za záda povyjetého Tomáše Málka. Asistence: Jiří Šindelář, Tomáš Káňa.
     
    36:47
    Na konci početní výhody přišla největší šance Ďáblů! Ti mezi kruhy dostali puk na Romana Maliníka, proti jehož ráně z první se skvělým zákrokem lapačkou blýskl Marek Slíž!
     
    34:52
    Teď už hraniční střídání Opavě neprošlo a hosté si zahrají první početní výhodu zápasu. Trest odpyká Kryštof Kadula.
     
    25:31
    Novojičínští ale hráli v pěti pouhých šest sekund! Soupeře totiž ve středním pásmu podrazil Roman Maliník, což pozornosti hlavního arbitra neuniklo.
     
    23:25
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    Viktor Berka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    21:16
    Další možnost Opavských! Ti teď vyšachovali hostující obranu a po střele Adamce puk poskakoval v brankovišti, byť si Málek myslel, že jej má ve své moci! Z dohledu kotouč ale zřejmě ztratil rozhodčí Kapitanov, který hru přerušil. Domácí se nyní na něj hněvají.
     
    20:15
    Hned v úvodu druhé části hry to zavánělo čtvrtou brankou v Málkově síti! Kalusovo nahození tečovala v předbrankovém prostoru jedna z opavských holí a puk se pak ještě několikrát odrazil, ale pro Ďábly nakonec všechno dobře dopadlo.
     
    19:24
    Opava právě vstřelila branku!
    Pozor, Novému Jičínu se zápas rozpadá pod rukama! JOSEF KREJSA nabral rychlost na levé straně a přes obránce bleskovou střelou vymetl bližší horní růžek Málkovy klece – 3:1! Asistence: Jakub Ślusarczyk, Jiří Šindelář.
     
    18:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se zcela po zásluze ujímá vedení! Niko Ervasti od modré nahodil puk na soupeřovu klec a mezi kruhy kotouč nechytatelně tečoval TOMÁŠ KÁŇA! Slezan tak rychle otáčí vývoj duelu. Asistence: Niko Ervasti, Tomáš Rousek.
     
    17:30
    Opavská přesilovka stále pokračuje, Slezan svého soupeře neúprosně mačká.
     
    16:17
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezanu stačilo pouhých devatenáct sekund, máme srovnáno! Rychlou kombinaci domácích zakončoval u levé tyče Málkovy klece KRYŠTOF STUCHLÍK! Asistence:
     
    15:58
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    Jan Holáň – 2 min., podrážení,
    Martin Andrýsek – 2 min., podrážení.
     
    15:58
    A pozor, po dalším podražení Nového Jičína bude hrát Slezan dvouminutovou přesilovku pět na tři!
     
    10:30
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se de facto z ničeho ujímají vedení! Radim Štěpánek sice ještě dobře zblokoval při soupeřově přečíslení dva na jednoho přihrávku, puk se ale pak odrazil přímo na hůl ADAMA FLOKA, na jehož projektil Marek Slíž nedosáhl. Asistence: Jan Sluštík.
     
    05:00
    Jan Vašenka předal do mezikruží puk najíždějícímu Jiřímu Šindelářovi, jehož pohotovou střelu zápěstím zastavuje pravá tyč!
     
    03:30
    Druhá opavská formace nyní operuje v pásmu soupeře a hosté jsou pod velkým tlakem. Na Holáňovu branku už letěly minimálně čtyři střely.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 17. K. Stuchlík (Rousek), 19. Káňa (Ervasti, Rousek), 20. Krejsa (Slusarczyk, Šindelář), 43. Rousek (Šindelář, Káňa), 51. Rousek (Káňa, Šindelář), 53. Slusarczyk (Krejsa), 55. Adamec (Krejsa) – 11. Flok (J. Sluštík), 59. Maliník (Konečný, Květoň)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Kalus, Adamec, Štěpánek, Ervasti, Jak. Ludvík, Foltýn – Káňa, K. Stuchlík (A), Rousek (A) – Slusarczyk, Brada, Krejsa – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Kadula, Häring, Hradil.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    HK Nový Jičín: Málek (Klimek) – Andrýsek, D. Holáň, Kuboš, Hruška, J. Holáň, Dudáš – Berka, Olesz, Flok – Gebauer (C), Květoň, Konečný – Škarka, D. Handl, Hudeček – J. Sluštík (A), Zdeněk, Maliník (A) – Hilšer.
    Trenér: Petr Kuboš.

    Rozhodčí: Kapitanov – Konvička, Klimek.
    bahis siteleri