Přerov – K. Vary 1:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 15.02.2024, 17:15 • ZS Přerov • Extraliga dorostu • O pořadí v play-off
Partner:
     
    58:06
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Filip Čermák – 2 min., faul kolenem.
     
    52:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Petr Židlík – 2 min., podrážení.
     
    51:21
    Karlovarské obraně ujel Filip Frnka a těsně před Kadounem volil přímou střelu. Tu karlovarský brankář vkleče svým tělem vytěsnil mimo branku.
     
    48:37
    Jakub Kyncl předjel všechny Přerovany a ocitl se sám před Šejbou. Mířil mezi jeho betony, domácí brankář však kotouč dokázal udržet ještě před brankovou čárou.
     
    47:46
    Vratislav Švejcar se zmocnil volného kotouče a zleva projel nehlídaný před Kadouna. Toho chtěl překonat kličkou do bekhendu, Ondřej Kadoun ale puk pravým betonem skvěle usměrnil mimo branku.
    45:33 Adam DOBŘECKÝ - 1:6
     
    45:33
    5/5
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ondřej Kadoun čisté konto v tomto duelu neudrží. Adam Pohanka dobře posunul kotouč na levý kruh k ADAMOVI DOBŘECKÉMU, jenž šikovným zakončením využil zakrytého výhledu hostujícího brankáře a maže nulu v kolonce vstřelených gólů domácího týmu. Asistence: Adam Pohanka.
    Dobřecký A., Pohanka A., Pala T., Kováč M., Židlík P.
    Gombár J., Kůrka P., Poizl D., Sedláček D., Vaníček J.
     
    44:34
    David Poizl mohl přidat druhou trefu v utkání, když se k němu odrazil puk. Robin Šejba jeho střelu zápěstím vkleče dokázal vyrazit mimo branku.
    43:07 David POIZL - 0:6
     
    43:07
    5/5
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostujícímu celku se vyplatil důraz v předbrankovém prostoru. Střelu Petra Tomka ještě Robin Šejba vytěsnil před sebe, vzápětí se ale těsně před něj protáhl DAVID POIZL a přes padajícího brankáře Zubrů poslal kotouč do levého horního rohu branky. Asistence: Petr Tomek a David Sedláček.
    Poizl D., Tomek P., Sedláček D., Kůrka P., Gombár J.
    Pala T., Matyáš Š., Koudela F., Dobřecký A., Frnka F.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:55
    Povedenou střelu zápěstím lehce zprava nyní předvedl David Sedláček. Také za Šejbou se rozezvonila tyč.
     
    35:22
    Domácí teď měli hned tři vyložené šance. Nejprve Filip Vlk zpoza branky skvěle našel nepokrytého Filipa Koudelu, který dokázal Kadouna prostřelit, jeden z hostů ale svému brankáři kousek před brankovou čárou zachránil čisté konto. Poté jeli Zubři dokonce ve třech na nikoho, respektive na Kadouna. Ten však vleže betonem skvěle zastavil pokus Tadeáše Cífky zblízka. Do třetice se pak na bránu řítil v podstatě sám Adam Dobřecký a po fintě bekhendem trefil horní tyč karlovarské branky.
     
    31:30
    Přerovským stadionem opět zazvonila tyčka. Tentokrát do ní zakončil z pravé strany útočného pásma útočník Zubrů Adam Dobřecký.
     
    29:01
    Do šance se nyní dostali také Hanáci. Mátlova rána z první se od zadního mantinelu odrazila k volnému Vratislavu Švejcarovi. Ten pořádně ani nevěděl, jak bruslí usměrnil kotouč do levé tyče Kadounovy branky. Od ní se puk odrazil zpátky do hřiště.
     
    28:40
    Už to mohlo být o šest branek. Teč Jonáše Vaníčka z bezprostřední blízkosti okopírovala brankovou čáru, následně kotouč naštěstí pro domácí opustil brankoviště.
    28:17 David SEDLÁČEK - 0:5
     
    28:17
    5/5
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary kompletují pro Přerov nepěkného "bůra". DAVID SEDLÁČEK si při situaci dva na dva sjel na hranici levého kruhu blíže k brance a bekhendem nachytal Šejbu na bližší tyči. Asistence: Petr Tomek a Jiří Gombár.
    Sedláček D., Tomek P., Gombár J., Poizl D., Čermák F.
    Matyáš Š., Cífka T., Koudela F., Dobřecký A., Vlk F.
     
    26:50
    Vzápětí přišla velká šance na druhé straně hřiště. Přihrávku z pravého křídla dostal před bránu volný Jakub Kyncl, Robin Šejba jeho křížný pokus k tyči dobře vytáhl lapačkou na zadní mantinel.
     
    26:39
    O skrytou střelu zápěstím z osy hřiště se postaral David Miklas. Ondřeji Kadounovi pomohla horní tyčka, Přerov trefuje brankovou konstrukci podruhé v tomto zápase.
     
    22:11
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Šimon Šilhan – 2 min., hákování.
    21:27 Jakub KYNCL - 0:4
     
    21:27
    4/5
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se prosazuje i při vlastním oslabení. Zubrům ujel JAKUB KYNCL a dokázal prostřelit Robina Šejbu na stranu lapačky. Západočeský celek jde tak na přerovském ledě do vedení o čtyři góly. Bez asistence.
    Kyncl J., Kváš M., Dyk K., Čermák F.
    Pala T., Pohanka A., Koudela F., Dobřecký A., Vlk F.
     
    20:22
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Jiří Gombár – 2 min., podrážení.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:17
    Nepříjemný pokus Davida Miklase z levé strany Ondřej Kadoun hrudí vytěsnil pouze před sebe. Po dorážce se u pravé tyče sápal jeden z Miklasových spoluhráčů, byl však dobře zablokován karlovarským obráncem.
    14:01 Michal KVÁŠ - 0:3
     
    14:01
    5/3
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovku pět na tři pohotově využívají. Kryštof Dyk si počkal na příhodný moment na pas k levé tyči Šejbovy branky a MICHAL KVÁŠ z tohoto prostoru neměl problém usměrnit kotouč do sítě. Energie za necelou čtvrthodinu utkání získala vcelku komfortní náskok. Asistence: Kryštof Dyk a David Poizl.
    Kváš M., Dyk K., Poizl D., Vrzal T., Sedláček D.
    Matyáš Š., Cífka T., Švejcar V.
     
    13:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Filip Frnka – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    13:09
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Josef Zahradníček – 2 min., hákování.
    12:32 Jakub HABLA - 0:2
     
    12:32
    5/5
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši jdou do vedení o dva góly. JAKUB HABLA po Pelikánově přihrávce přebruslil díky své rychlosti všechny přerovské hráče, pronikl před Robina Šejbu a dokázal jej prostřelit mezi betony. Asistence: Matěj Pelikán.
    Habla J., Pelikán M., Staněk J., Šilhan Š., Kůrka P.
    Matyáš Š., Cífka T., Miklas D., Vyroubal S., Hilšer O.
     
    07:56
    David Poizl si počkal na vhodnou chvíli ke střele z pravého kruhu a poté zapěstím zakončil mimo dosah Šejbova pravého betonu. Hlavní rozhodčí však tento gól Energie neuznal kvůli postavení jednoho z Poizlových spoluhráčů v brankovišti.
     
    06:55
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Robin Šejba – 2 min., podrážení, odpyká Otto Hilšer.
     
    06:10
    Tyčka zvoní také na druhé straně, ze střední vzdálenosti ji trefil Vratislav Švejcar. To byla zatím největší šance Přerova v dosavadním průběhu zápasu.
    05:56 Petr TOMEK - 0:1
     
    05:56
    5/4
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení. Po přihrávce Kyncla střílel PETR TOMEK, jeho pokus rozezvonil tyčku za Šejbovými zády a následně zamířil do sítě. Asistence: Jakub Kyncl.
    Tomek P., Kyncl J., Vrzal T., Vaníček J., Gombár J.
    Matyáš Š., Cífka T., Vlk F., Švejcar V.
     
    05:14
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Samuel Vyroubal – 2 min., podrážení.
     
    01:42
    A další velká šance Energie, která do utkání rozhodně vstoupila lépe. Hned dva hostující hráči se nacházeli před prázdnou domácí bránou, díky houževnatosti přerovské defenzívy do ní ale dorazit kotouč nedokázali.
     
    00:28
    Karlovy Vary začaly pěkně zostra. Petr Tomek bekhendem dorážel zblízka u levé tyče přerovské branky, skóre se mu ale otevřít nepodařilo. Šejba se stačil přesunout a zasáhl.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 46. Dobřecký (Pohanka) – 6. Tomek (Kyncl), 13. Habla (Pelikán), 15. Kváš (Dyk, Poizl), 22. Kyncl, 29. D. Sedláček (Tomek, Gombár), 44. Poizl (Tomek, D. Sedláček)


    HC ZUBR Přerov: Šejba (J. Trnka) – Pala (A), Zahradníček, Pohanka, Matyáš, Kočara, Cífka – Miklas, Frnka, Hilšer – Švejcar, Kováč, Vyroubal – Vlk, L. Mátl, Koudela (A) – Židlík, Dobřecký (C).
    Trenér: David Kudělka

    HC Energie Karlovy Vary: Kadoun (Kašpar) – F. Čermák, Dyk (A), Pelikán (C), Kůrka, Gombár, Vrzal – Kváš, Staněk, Š. Šilhan – Poizl, D. Sedláček, Kyncl – Vaníček, Habla, Tomek.
    Trenér: Tomáš Andrys

    Rozhodčí: Pavel – Horák, Peluha

    Diváci: 138
    bahis siteleri