Mladá Boleslav – Litvínov 2:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 5:7 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 2:3 (po pr.)
konec
Mountfield HK
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 16.02.2024, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:53
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Napodruhé už ale vedoucí trefě Třince nezabránil. Hradec byl přitom blízko dalšímu vyhození, Vránu mezi kruhy obtěžovali rovnou dva hráči, ale vyhodit nedokázali. Kombinace Ocelářů tak pokračovala, Marinčin se neunáhlil, počkal si na vhodný moment, kdy poslat přesnou nahrávku proti na druhý kruh pro LIBORA HUDÁČKA. Pařík se tam sice přesouval, vyrážečku měl vysoko, slovenský útočník ale puk napasoval pod víko – 2:3! Asistence: Martin Marinčin.
    Kurovský D., Kundrátek T., Hudáček L., Marinčin M., Vrána P.
    Perret J., Tamáši A., McCormack G., Kalina P.
     
    28:22
    5/4
    Hradec právě vstřelil branku!
    A to se také děje, síť v Mazancově kase dostala během necelé minuty a půl další pořádný test pružnosti! Hradečtí dlouho kombinovali v útočném pásmu, nevedlo to však k žádné vyložené šanci. A tak se to sehrálo na vrcholku třetiny, přes Blaina se dostal puk k TOMÁŠI PAVELKOVI, který z pravého kruhu nekompromisně propálil přesouvajícího se Mazance – 2:2! Asistence: Jeremie Blain, Giorgio Estephan.
    Pavelka T., Blain J., Estephan G., Miškář P., Okuliar O.
    Smith A., Marinčin M., Čacho V., Daňo M.
     
    27:02
    5/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zasloužené snížení a tahle střela by letěla až do Jiráskových sadů za zimákem, kdyby to šlo! Výborný pohyb Hradeckých sevřel Oceláře v jejich vlastním pásmu, Lalancette napravo podržel hru, puk poslal na modrou pro Blaina, který posouval nalevo pro GIORGIA ESTEPHANA. Kanadskému snajprovi pokus neskutečně sedl, téměř protrhl vrchní síť. Tohle Mazanec mít prostě nemohl – 1:2! Asistence: Jeremie Blain, Christophe Lalancette.
    Estephan G., Blain J., Lalancette C., Pavlík R., Jasper E.
    Smith A., Vrána P., Jeřábek J., Čacho V., Nedomlel R.
     
    11:21
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Deset egyptských ran to zatím není, ale dvě třinecké ano a pro Hradec je to nepříjemná situace! Oceláři podrželi puk v pásmu, až jej podél mantinelu dostali pro Voženílka, jenž se pohyboval za Paříkovou brankou. Počkal si na vhodný moment, kdy se hradeckým hráčům nepovedlo přebrat hráče a mezi kruhy zůstal MARTIN RŮŽIČKA zcela sám. A pro snajpra takového kalibru už to pak není moc složité – 0:2! Asistence: Daniel Voženílek, Andrej Nestrašil.
    Růžička M., Voženílek D., Marinčin M., Smith A., Nestrašil A.
    Perret J., Tamáši A., Okuliar O., Marcel P., Pavelka T.
     
    08:34
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru 5 na 3 Třinec nevyužil, zatímco tu navazující už ano! Po vyhraném buly posunul Kundrátek puk nalevo pro MARTINA RŮŽIČKU, přičemž moc nechybělo, aby Perret nahrávku vypíchl. Jenže se tak nestalo, Růžička využil skvělé clony Voženílka na brankovišti a z jedničky vymetl šibenici Paříkovy branky – 0:1! Asistence: Tomáš Kundrátek, Andrej Nestrašil.
    Růžička M., Voženílek D., Hudáček L., Nestrašil A., Kundrátek T.
    Blain J., Perret J., Kalina P., Estephan G.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 28. Estephan (Blain, Lalancette), 29. Pavelka (Blain, Estephan) – 9. M. Růžička (Kundrátek, Nestrašil), 12. M. Růžička (Voženílek, Nestrašil), 36. L. Hudáček (Marinčin)


    Mountfield HK: Pařík (Lukáš) – Freibergs, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Kalina, McCormack, Marcel – Perret, Tamáši, Okuliar – Šťastný, Miškář, Estephan – R. Pavlík, Kev. Klíma, Jergl (A) – Jasper, Lalancette, Eberle (C).
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Smith, Marinčin, Nedomlel, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Polášek – Voženílek, Nestrašil, M. Růžička (A) – Daňo, L. Hudáček, Kurovský – M. Roman, Vrána (C), Hrehorčák – Dravecký (A), Čacho, Sikora.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Lhotský, Zíka

    Diváci: 5 019
    bahis siteleri