Jihlava – Liberec 1:2 (kon.) | K. Vary – Třinec 4:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 16.02.2024, 16:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    57:01
    Lukáš Číhal si nyní pořádně ulevil, protože po pravé straně projel do útočného pásma. Dostal se až před branku, ale bekhendem na Schnattingera neuspěl. Akce pokračovala střelou Dukly od modré, na kterou brankář hostí příliš neviděl, přesto stačil zasáhnout. Tou dobou již hrála Dukla bez Cinky, který vyjel směr střídačka.
     
    53:23
    Andrej Klapica svírá hlavu v dlaních. Po dobrém tlaku Dukly totiž z levého kruhu dvakrát trefil soupeře a jeho následná zadovka před Schnattingerem neprošla k volnému Jeletzovi.
     
    46:42
    Dukla měla velkou možnost ke srovnání. Klapica po levé straně zavezl puk do pásma a dal ho na pravý kruh Raušovi. Ten mu před Schnattingerem přihrávku vrátil, ale slovenský forvard Andrej Klapica zblízka na brankáře Liberce nevyzrál.
     
    42:55
    Löffler s Jungwirthem se snažili u mantinelu tak dlouho zastavit soupeře, až jej Dominik Löffler fauloval. Po jeho vysoké holi přichází první přesilovka pro Liberec.
     
    40:00
    Tři sekundy před koncem přišlo naprosto zbytečné podrážení Vojtěcha Hoise, které vůbec nic neřešilo, navíc v rohu za brankou Dukly. Hosté půjdou do třetí třetiny s oslabením.
     
    38:23
    Janata na pravé straně udělal kličku Číhaovi a měl v útočném pásmu spoustu prostoru. Přihrál před branku na Jenčovského, který ale gólovou pozici neproměnil, zblízka ho totiž vychytal Cinka.
     
    35:43
    Červenožlutí po vyhození Liberce založili rychlý kontr, na jehož konci byl Báťa, jenž si sjížděl před branku na přihrávku Rauše, ovšem žabičku nedokázal trefit a vzápětí poslali hosté puk do ochranné sítě.
     
    35:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Daniel Pekař – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    31:44 Radek JANATA - 1:2
     
    31:44
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté během tří a půl minuty otáčejí kormidlem zápasu. Opět u toho byl kapitán Mikuláš Jenčovský, jenž si po vyrovnávacím gólu nyní připisuje asistenci. Liberecká šestapadesátka projela do útočného pásma a na levé straně oklamala soupeře. Jenčovský poté zkusil střelu z kruhů, kterou Cinka sice vyrazil. Puk z něj ale vypadl a pohotový RADEK JANATA jen u levé tyče rychle doklepl do sítě. Asistence: Mikuláš Jenčovský, Radim Handl.
    Janata R., Jenčovský M., Handl R., Galvas T., Průšek P.
    Topol A., Vildomec M., Báťa Š., Klapica A., Rauš A.
    28:18 Mikuláš JENČOVSKÝ - 1:1
     
    28:18
    5/5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ani jeden z týmů nyní nedokázal déle udržet puk na svých holích. Kotouč poskakoval ve středním pásmu z hokejky na hokejku, až se jej chopil Galvas, který projel po levé straně a obkroužil branku Cinky. Následně našel přihrávkou na útočné modré MIKULÁŠE JENČOVSKÉHO a kapitán Bílých Tygrů z vrcholu levého kruhu využil špatného výhledu Cinky, který viděl kotouč až v síti. Asistence: Tomáš Galvas, Radim Handl.
    Jenčovský M., Galvas T., Handl R., Janata R., Průšek P.
    Topol A., Vildomec M., Modl J., Váňa R., Klapica A.
     
    23:15
    Ačkoliv gólman hostí Schnattinger vyjel z branky a myslel si, že jeho tým bude mít výhodu, opak je pravdou. Petr Gajda jde ven za sekání v útočném pásmu.
     
    18:20
    Kapitán Mikuláš Jenčovský se hodně diví, že právě on je prvním vyloučeným hráčem zápasu. Jde ven za podrážení a Liberec se bude bránit.
     
    13:25
    Petr Gajda měl na pravé straně mnoho volného prostoru. Sjel si proto na kruh a vyslal tvrdou ránu na vzdálenější tyčku. Cinka se po puku ohlédl a mohl si oddechnout, protože mířil těsně vedle.
    03:42 Matěj VILDOMEC - 1:0
     
    03:42
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava potvrzuje, že se jí proti Liberci daří. Po hezké kombinaci Rauše s Báťou poslal druhý jmenovaný přihrávku přesně mezi kruhy na MATĚJE VILDOMCE. Bek Dukly si připravil puk ke střele a ačkoliv si Schnattinger na kotouč sáhl lapačkou, nedokázal ho vytěsnit. Puk zapadl pod horní tyčku do sítě. Asistence: Šimon Báťa, Adam Rauš.
    Vildomec M., Báťa Š., Rauš A., Číhal L., Klapica A.
    Průšek P., Galvas T., Janata R., Handl R., Jenčovský M.
     
    02:07
    Hosté byli v první velké šanci. Forvard Vojtěch Hois se prokličkoval až před Cinku, proti kterému zkusil forhendový blafák, ale pravý beton jihlavského brankáře byl na místě.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Vildomec (Báťa, Rauš) – 29. Jenčovský (Galvas, Handl), 32. Janata (Jenčovský, Handl)


    HC Dukla Jihlava: Cinka (Sigmund) – Vovsík, Vildomec, Číhal (A), Vandas (C), Jeletz, Topol, Löffler – Báťa (A), Rauš, Klapica – Nosek, Modl, R. Váňa – Chlubna, Kudrna, Peš – Já. Jungwirth, Niederhafner, Coufal.
    Trenér: Petr Svoboda

    Bílí Tygři Liberec: Schnattinger (Hambálek) – P. Průšek, Galvas, J. Ehrenberger (A), Pilíšek, Meisel, Jarabko – Jenčovský (C), Janata, Handl – Pekař, J. Pérez, Gajda – S. Jansa, Křížek, Hois (A) – Prokůpek, Kofroň, Liška.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Michal Kohoutek, Viktor Schenel – Ladislav Hrabal, Patrik Augusta

    Diváci: 98
    bahis siteleri