Sparta – Kometa Brno 4:5 (1:3 po s.n.) | Třinec – Litvínov 5:2 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Kladno – Plzeň 3:4 (po pr.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 18.02.2024, 15:00 • WERK Arena, Třinec • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:35
    Vynikající šance Jurčíka, který si najel s pukem do levého kruhu a švihem napálil puk kolem zadní tyče do zadního mantinelu za třineckou brankou.
     
    55:56
    Po přihrávce Koblasy pálil z mezikruží Abdul, ale jeho prudká střela z mezikruží minula pravou tyč Kacetlovy branky.
     
    47:51
    Třinec si zahraje další přesilovou hru, protože Šalda se při pokusu otočit za litvínovskou brankou zasáhl holí do obličeje Voženílka. Litvínovský obránce obdržel dvě minuty.
     
    47:07
    5/5
    Litvínov právě vstřelil branku!
    KRISTAPS ZILE se podruhé v utkání prosazuje. Opět to bylo po buly, tentokrát si ale musel Havelka dojet pro puk k mantinelu a přihrát dozadu svému kolegovi. Zileho střela propadla přes chumel hráčů až za záda brankáře Kacetla. Asistence: Martin Havelka – 5:2.
    Zile K., Havelka M., Jurčík O., Zygmunt P., Jaks J.
    Nedomlel R., Kundrátek T., Roman M., Vrána P., Hrehorčák P.
     
    43:39
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kurovský si dojel volný puk po nepovedené litvínovské střele a zamířil na třineckou branku spolu s LIBOREM HUDÁČKEM, kterému přenechal puk u modré čáry. Hudáček si najel s pukem do pravého kruhu a střelou ke vzdálenější tyči přidal pátý gól! Asistence: Daniel Kurovský, Ondřej Kacetl – 5:1.
    Hudáček L., Kurovský D., Jeřábek J., Adámek M., Daňo M.
    Czuczman K., Demel P., Maštalířský M., Gut M., Abdul J.
     
    41:30
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili třetí přesilovku v utkání! Křížnou přihrávku Růžičky z levého kruhu zkoušel dorazit do branky Voženílek, ale to se mu nepovedlo. Uspěl až svým důrazem MARKO DAŇO. Trenéři Litvínova si vzali výzvu, rozhodčí zkoumají gól. K bránění brankáři nedošlo, ten byl na dovolené mimo brankoviště, gól tak platí! Asistence: Daniel Voženílek, Martin Růžička – 4:1.
    Daňo M., Voženílek D., Růžička M., Nestrašil A., Jeřábek J.
    Czuczman K., Kirk L., Kaše O., Demel P.
     
    41:03
    Na dvě minuty za sekání je vyloučen litvínovský Šalda.
     
    41:03
    Hudáček si najel z levého kruhu k Zajíčkovi, ale zamíchal s pukem před litvínovským brankářem, ale puk za beton nezasunul, protože byl faulován.
     
    40:52
    Hudáček měl dobrou možnost ke vstřelení čtvrtého gólu, ale z pravé strany neprostřelil Zajíčka.
     
    37:25
    Koblasa chtěl odvolat faul Jeřábka, který jej na modré čáře podrazil, ale rozhodčí se nenechali zviklat a třineckého obránce vyloučili, protože Jeřábek nechal za sebou hůl, přes kterou Koblasa přepadl. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    36:30
    Černá třetina pro Litvínov. Dalším vyloučeným hráčem je Zygmunt, který zahákoval bez puku bruslícího třineckého hráče.
     
    35:22
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili přesilovou hru! Jeřábek od modré čáry našel v levém kruhu Růžičku, který bleskově přihrál křížem na pravou stranu, kde se do střely opřel ANDREJ NESTRAŠIL a prudkou střelou k bližší tyči překonal gólmana Zajíčka! Asistence: Martin Růžička, Jakub Jeřábek – 3:1.
    Nestrašil A., Růžička M., Jeřábek J., Voženílek D., Daňo M.
    Zile K., Kaše O., Zeman D., Kaše D.
     
    34:26
    Czuczman složil u mantinelu k ledu Voženílka a jede si sednout na trestnou lavici za držení. Výše trestu: 2 minuty.
     
    25:25
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na konci oslabení Hrehorčák vyvezl puk od pravého rohu mantinelu k modré čáře, kde se u levého mantinelu otočil s pukem a vystřelil na branku. Gólman Zajíček byl připraven, ale před ním puk tečoval VILIAM ČACHO a od jeho hokejky puk zaplul do branky! Asistence: Patrik Hrehorčák – 2:1.
    Čacho V., Hrehorčák P., Kurovský D., Marinčin M., Smith A.
    Maštalířský M., Jaks J., Abdul J., Kirk L., Kudrna A.
     
    25:03
    Hlava měl další tutovku, když dostal křížnou přihrávku od Koblasy k pravé tyči, ale v gólové šanci nepřehodil Kacetlův beton.
     
    23:22
    Nyní budou hrát ve výhodě hráči Litvínova. Na dvě minuty za hákování byl vyloučen domácí Kurovský.
     
    22:55
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři svou přesilovou hru využili! Voženílek zavezl puk po ose hřiště do útočného pásma, přihrál na levou stranu Růžičkovi, ten akci vyšperkoval zpětným pasem na ANDREJE NESTRAŠILA, který si popojel dopředu a střelou pod horní tyč vyrovnal na 1:1! Asistence: Martin Růžička, Daniel Voženílek.
    Nestrašil A., Růžička M., Voženílek D., Daňo M., Jeřábek J.
    Havelka M., Kudrna A., Czuczman K., Zile K.
     
    21:56
    První třinecká přesilovka, protože na dvě minuty za vysokou hůl byl vyloučen Maštalířský, který v pádu zasáhl holí do hlavy Kundrátka.
     
    21:35
    David Kaše krásným naznačením střely našel u levé tyče Hlavu, ten si objel Kacetla, ale beton ležícího třineckého gólmana už nepřehodil.
     
    19:27
    Litvínov si zahraje přesilovku, poté co Kašeho zahákoval při pokusu o střelu Čacho. Slovenský útočník si posedí na trestné lavici dvě minuty.
     
    14:51
    Hrehorčák hledal přihrávkou zpoza branky u levé tyče Draveckého, ale střela slovenského útočníka neskončila v brance, Zajíček zasáhnout nemusel, puk těsně minul pravou tyč.
     
    12:36
    Další šance Litvínova, Ondřej Kaše zavezl puk středem hřiště mezi kruhy, kde místo střely volil přihrávku na pravou stranu, kam si nabruslil Hlava, ale střelu bývalého kladenského útočníka zneškodnil gólman Kacetl.
     
    12:04
    Dvě dobré šance Litvínova, Jurčík pálil z mezikruží, stejně tak o pár sekund později Demel, ale obě střely v třinecké brance neskončily.
     
    11:28
    Abdul křížnou přihrávkou našel na levé straně Kirka, který si zpracoval puk a rychle vystřelil na třineckou branku, gólman Kacetl střelu následně vyrazil do ochranné sítě.
     
    09:21
    Litvínov si zahraje druhou přesilovku, poté co Kurovský zbytečně podrazil v útočném pásmu Kudrnu. Třinecký útočník je vyloučen na dvě minuty.
     
    08:59
    Hudáček si objel litvínovskou branku, ale u pravé tyče ani nadvakrát nepřehodil beton ležícího Zajíčka.
     
    04:59
    Ondřej Kaše dostal ránu holi do obličeje od Daňa a Litvínov si zahraje první přesilovou hru. Daňo chtěl zasáhnout puk ve vzduchu, místo toho trefil tvář litvínoveského útočníka. Daňo dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    01:12
    5/5
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup! David Kaše vyhrál buly, posunul puk na modrou čáru, kde se napřáhl KRISTAPS ZILE a tvrdou střelou k pravé tyči pod lapačku překonal gólmana Kacetla! Litvínov vede v Třinci 1:0. Asistence: David Kaše.
    Zile K., Kaše D., Hlava N., Jaks J., Kaše O.
    Čacho V., Jeřábek J., Dravecký V., Adámek M., Hrehorčák P.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 23. Nestrašil (M. Růžička, Voženílek), 26. Čacho (Hrehorčák), 36. Nestrašil (M. Růžička, J. Jeřábek), 42. Daňo (Voženílek, M. Růžička), 44. L. Hudáček (Kurovský, Kacetl) – 2. Zile (D. Kaše), 48. Zile (Havelka)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Adámek, J. Jeřábek, Polášek – M. Růžička (A), Nestrašil, Voženílek – Kurovský, L. Hudáček, Daňo – Sikora, Vrána (C), M. Roman – Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Moták.

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – D. Zeman, Baránek, Jaks, Zile, Demel (A), Czuczman, Šalda – Koblasa, Gut, Kudrna – O. Kaše (C), D. Kaše (A), Hlava – Abdul, Kirk, Maštalířský – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Trenér: Mlejnek.

    Rozhodčí: Obadal, Ondráček – Lederer, Rampír.

    Diváci: 5031
    bahis siteleri