NY Islanders – NY Rangers 5:6 (po pr.) | Colorado – Arizona 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 1:2 (kon.)
Buffalo – Anaheim 3:4 (kon.) | St. Louis – Toronto 2:4 (kon.) | Boston – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Vancouver 10:7 (kon.) | Seattle – Detroit 3:4 (po pr.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:6 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
10:7 (1:2, 2:3, 7:2)
Vancouver Canucks
Pondělí 19.02.2024, 20:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Kirill KAPRIZOV - 10:7
     
    59:58
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Střely Vancouveru létaly jen mimo branku, načež se Minnesotě podařilo dostat do středního pásma a KIRILL KAPRIZOV se díky trefě od levého mantinelu stává třetím hráčem, který v dnešním utkání dovršil HATTRICK! Bez asistence.
    58:53 Jonas BRODIN - 9:7
     
    58:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Že by bylo hotovo? Vancouver pokračoval v šesti, tudíž JONAS BRODIN v rohu obranného pásma nezaváhal a poslal kotouč do prázdné branky Canucks. Asistence: Joel Eriksson Ek.
     
    58:40
    Tlak Canucks pokračuje! Nepříjemnou střelu od modré musel Fleury pokrýt a poradit si také s následnou dorážkou, což nakonec zvládl znamenitě.
    57:52 Brock BOESER - 8:7
     
    57:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Možná si tu vodu na kafe běžte radši postavit, anebo si to další pivko otevřete, protože možná tu ještě chvíli budeme. Vancouver zavřel Minnesotu kolem její branky, načež dostal v levém kruhu nabito BROCK BOESER, který po Hughesově asistenci vrací svůj tým na dostřel. Asistence: Quinn Hughes, Filip Hronek.
     
    54:56
    Jake Middleton (MNS) si při obraně Boesera pomohl faulem a dostává menší trest za podrážení.
    48:26 Nikita ZADOROV - 8:6
     
    48:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Já se radši zmůžu jen na konstatování holých faktů, protože dneska je možné asi všechno. NIKITA ZADOROV stál na konci povedené pasáže Canucks, načež střelou z levého kruhu trefil horní růžek a dostává svůj tým do dvougólového manka. Asistence: J.T. Miller, Pius Suter.
    45:12 Kirill KAPRIZOV - 8:5
     
    45:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Viděl jsem hodně, ale tohle asi ještě ne. Vancouver je úplně rozsypaný, Boldy vlétl do obrany po levé straně, načež objel branku a předložil puk KIRILLU KAPRIZOVOVI, který propálil gólmana Canucks. Toho je mi až líto, defenziva hostů se úplně rozložila. Asistence: Matthew Boldy.
    44:48 Marco ROSSI - 7:5
     
    44:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je ještě hůř, jelikož Minnesota přidává čtvrtou branku ve třetí části! MARCO ROSSI dobře zabojoval před brankou, kde tečoval kotouč do branky a dává Wild slibnou naději na vítězství. Asistence: Jake Lucchini, Vinni Lettieri.
    41:44 Joel Eriksson Ek - 6:5
     
    41:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wow, wow, wow! Naprostá šílenost v Minnesotě pokračuje, když JOEL ERIKSSON EK dostal krátce po vhazování kotouč na osu a přesnou dělovkou završil hattrick, čímž otáčí vývoj zápasu. Tohle je hokej, tohle je NHL. Neskutečné. Asistence: Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov.
    41:23 Kirill KAPRIZOV - 5:5
     
    41:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, domácí vyrovnávají! V brankovišti puk do branky nedotlačili, ale nakonec ho dokázali vytáhnout zpátky a po pěkné akci dostal v pravém kruhu nabito KIRILL KAPRIZOV, který propálil brankáře Vancouveru! Asistence: Mats Zuccarello, Matthew Boldy.
     
    40:48
    Tohle je naprostá šílenost! J.T. Miller (VAN) vyhodil puk na tribunu a posílá svůj tým znovu do tří, a to už počtvrté v utkání. Neuvěřitelná věc, která dává Minnesotě ideální příležitost otočit zápas.
    40:29 Joel Eriksson Ek - 4:5
     
    40:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ideální vstup, jaký si Minnesota přála! Zuccarello si na pravém kruhu narazil s Hartmanem, načež našel před brankou JOELA ERIKSSONA EKA, který usměrnil puk do sítě. Asistence: Mats Zuccarello, Ryan Hartman.
     
    40:01
    V brance Minnesoty se objevil Marc-André Fleury! Těžko říct, zda se jedná o zranění Filipa Gustavssona anebo jen impulz domácí střídačky.
     
    39:51
    Elias Pettersson (VAN) však při zakončení zahákoval Kaprizova, tudíž bude dvojnásobná přesilovka domácích pokračovat!
     
    39:51
    Krutá rána pro Wild! Domácí se radovali z další branky, když po pěkné akci Fabera dokázal z mezikruží zakončit do odkryté branky Kaprizov, jehož gól sudí nejprve uznal, ačkoliv byla branka venku ze svého zakotvení. Kotouč však zřejmě neprojel mezi tyčkami, tudíž po zásahu videa nemohl být uznán.
    39:27 Mats ZUCCARELLO - 3:5
     
    39:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovská radost v Xcel Energy Center! MATS ZUCCARELLO dostal v rohu přihrávku zpoza branky, načež zkoušel nastřeleným pukem hledat na zadní tyčce Kaprizova, jenže kotouč se cestou odrazil od brusle obránce i gólmana DeSmithe do branky. Asistence: Kirill Kaprizov, Joel Eriksson Ek.
     
    38:48
    Minnesota si bere oddechový čas. Dá se to pochopit, sledujeme možná zlomový okamžik utkání! Wild mohou při dobře sehrané přesilovce stáhnout manko na rozdíl jediné trefy.
     
    38:48
    Šance nepřichází, ale máme tu další zkrácenou dvojnásobnou přesilovku Wild! Boldy dostal v rohu kluziště hokejkou Teddy Bluegera (VAN), který tak posílá svůj tým podruhé v utkání do tří.
     
    37:57
    Minnesota se může v závěru třetiny opět dostat na rozdíl dvou tref, a to poté, co si Nikita Zadorov (VAN) pomohl v souboji držením.
     
    35:18
    Canucks nepříjemný tlak ustály, načež vyhodily kotouč na zakázané uvolnění. Raněným borcem je Garland, který se vrhl přímo do Erikssonovy střely z voleje, jenž trefila jeho koleno. Útočník Canucks nevypadá po nepěkné ráně vůbec dobře, z ledu mu pomáhá lékař.
    34:30 J. T. Miller - 2:5
     
    34:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Z ničeho tu máme sedmý gól, a to ne ledajaký, jelikož J.T. MILLER završuje HATTRICK! Útočník Canucks se natlačil do ofenzivy podél pravého mantinelu, načež bekhendovým zakončením zaskočil Gustavssona povedenou trefou do horního růžku. Asistence: Pius Suter.
     
    32:07
    Zajímavý protiútok Wild po levé straně zakončil pro změnu Kaprizov, jehož střelu příklepem z levého kruhu dokázal DeSmith udržet na pravém rameni!
    31:00 Matthew BOLDY - 2:4
     
    31:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild reagují ideálním způsobem! Eriksson Ek se dostal k puku ve vlastní třetině, a když viděl rozjetého MATTHEWA BOLDYHO, jen poslal puk o mantinel právě na rozjetého parťáka, který tváří v tvář DeSmithovi zavěsil do horního růžku. Asistence: Joel Eriksson Ek, Jon Merill.
    29:24 J. T. Miller - 1:4
     
    29:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Canucks využily přesilovky mnohem lépe. J.T. MILLER dostal puk na modré čáře, najel si na osu hřiště, a když viděl, že Gustavsson je zacloněný, šikovně poslal tahem puk k pravé tyčce. Asistence: Quinn Hughes, Brock Boeser.
     
    28:22
    Ani nepřijdou, jelikož Ryan Hartman (MNS) na útočné modré zablokoval soupeře při útočné akci svého parťáka, za což dostává menší trest za nedovolené bránění.
    25:37 Elias PETTERSSON - 1:3
     
    25:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks jdou do dvougólového vedení. Höglander zamíchal s pukem v pravém rohu, odkud našel obránci nehlídaného ELIASE PETTERSSONA, jenž si najel do pravého kruhu a povedenou střelou trefil protější horní růžek branky. Asistence: Nils Höglander, Elias Lindholm.
     
    24:48
    Skvělá akce Vancouveru gólem nekončí! Miller se na levé straně ocitl ve velkém úhlu a těžké pozici, ale parádní zadovkou našel před brankou Sutera, jehož zakončení i dorážku Gustavsson skvěle pokryl!
     
    20:47
    Komplikace pro Wild, jelikož Joel Eriksson Ek (MNS) neustál u mantinelu souboj s Höglanderem, kterého vzápětí podrazil.
    19:10 Joel Eriksson Ek - 1:2
     
    19:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild se dočkávají snížení, které domácí aréna náležitě slaví! Boldy na levém kruhu neustál souboj se soupeřem, ale v pádu ještě bekhendem pošťouchl puk před branku, kde JOEL ERIKSSON EK dobrzdil souboj s obráncem a v rámci pravidel usměrnil kotouč bruslí do sítě. Asistence: Matthew Boldy, Kirill Kaprizov.
    13:21 J. T. Miller - 0:2
     
    13:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    To je pro domácí kruté! Vancouver proměňuje i druhou střelu v utkání, když se nastřelený puk od modré čáry odrazil od zadního mantinelu k levé tyčce, kde stál nehlídaný J. MILLER a zavěsil do odkryté branky. Asistence: Noah Juulsen.
     
    06:08
    Obrovská šance Minnesoty! Před brankou zůstali tři domácí hráči na jediného soupeře a DeSmitha, načež Hartman na zadní tyči mohl doklepnout puk do prázdné branky, jenže v pokleku netrefil letící puk ideálně.
     
    05:23
    Krušné chvíle v obranném pásmu Canucks! Skvělý DeSmith však kryje pokus Boldyho, který se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři. Vzápětí gólman Vancouveru pokryl i pokus Hartmana, načež Eriksson pálí mimo branku.
     
    04:37
    Elias Lindholm (VAN) nesmyslně dohrál u mantinelu soupeře po souboji, tudíž dostává menší trest za krosček.
     
    04:04
    Emoce přichází bleskově. Menší trest za vysokou hůl dostává Conor Garland (VAN), neshody mezi Matsem Zuccarellem (MNS) a Noahem Juulsenem (VAN) končí menším trestem pro oba borce.
    02:51 Ian COLE - 0:1
     
    02:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Na krásu se ale nehraje. Vancouver dobře zavřel domácí v jejich pásmu, kde dostal IAN COLE puk na modrou čáru. Místo zmatků však počkal, hezky si vybruslil do pravého kruhu, a když uviděl prostor na střelu, poslal kotouč k pravé tyčce – DeSmith nemohl nic vidět. Asistence: Tyler Myers, Pius Suter.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 20. Eriksson Ek (Boldy, Kaprizov), 31. Boldy (Eriksson Ek, Merrill), 40. Zuccarello (Kaprizov, Eriksson Ek), 41. Eriksson Ek (Zuccarello, Hartman), 42. Kaprizov (Zuccarello, Boldy), 42. Eriksson Ek (Zuccarello, Kaprizov), 45. Rossi (Lucchini, Lettieri), 46. Kaprizov (Boldy), 59. Brodin (Eriksson Ek), 60. Kaprizov – 3. Cole (T. Myers, P. Suter), 14. J. Miller (Juulsen), 26. E. Pettersson (Höglander, E. Lindholm), 30. J. Miller (Q. Hughes, Boeser), 35. J. Miller (P. Suter), 49. Zadorov (J. Miller, P. Suter), 58. Boeser (Q. Hughes, Hronek)


    Minnesota Wild: Gustavsson (41. M. Fleury) – Faber, Middleton, Bogosian, Brodin (A), Chisholm, Merrill – Boldy, Eriksson Ek (A), Kaprizov (A) – Zuccarello, Rossi, M. Johansson – F. Gaudreau, Dewar, Duhaime – Lettieri, Hartman, Lucchini.
    Trenér: J. Hynes

    Vancouver Canucks: DeSmith (Demko) – Hronek, Q. Hughes, T. Myers, Cole, Juulsen, Zadorov – E. Pettersson, E. Lindholm, Höglander – Boeser, J. Miller, P. Suter – Garland, Blueger, Michejev – Lafferty, Aman, Di Giuseppe.
    Trenér: R. Tocchet

    Rozhodčí: Mclsaac, Lambert – Baker, Murray

    Diváci: 19 024
    bahis siteleri