Ludogorec – Servette 0:1 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Real Betis 1:1 (kon.) | Bodö/Glimt – Ajax 1:2 (po pr.)
Slovan Bratislava – Sturm Graz 0:1 (kon.) | Frankfurt – St.Gilloise 1:2 (kon.) | Ferencváros – Olympiakos 0:1 (kon.)
Legia – Molde 0:3 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:2 (0:0)
Royale Union St-Gilloise
Čtvrtek 22.02.2024, 21:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Evropská konferenční liga • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Příjemný čtvrtek u sledování play-off Evropské konferenční ligy! Commerzbank-Arena bude dnes večer dějištěm odvety mezi Frankfurtem a St-Gilloise.
     
    SHRNUTÍ PRVNÍHO ZÁPASU

    Můžeme jen doufat, že dnešní duel bude stejně napínavý jako ten první. Belgičani v něm totiž prožili hororový vstup do střetnutí a hned dvakrát v prvních deseti minutách inkasovali, nepříznivým vývojem se ale nenechali položit na lopatky a ještě před poločasem na trefy Šájbího a Kalajdžiće zareagoval Rasmussen.

    Po přestávce pak manko definitivně vymazal Nilsson a přímo dominantní St-Gilloise mohlo pomýšlet i na obrat, dokud jeho nápor druhou žlutou kartou za hru rukou neutnul Vanhoutte. Eintracht tak nakonec závěrečné minuty bitvy přečkal vesměs v klidu a po devadesáti minutách se oba celky rozloučily za stavu 2:2.

    15. 2.: St-Gilloise – Frankfurt 2:2 (1:2)

    Branky: 31. Rasmussen (Amúra), 68. Nilsson (Rasmussen) – 3. Šájbí, 10. Kalajdžić (Šájbí).

    Žluté karty: 26. Burgess (GIL), 35. Vanhoutte (GIL), 90+5. Lindner (GIL) – 4. Tuta (FRN), 82. Buta (FRN), 85. Šájbí (FRN). Červená karta: 78. Vanhoutte (GIL).

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly. 14:13.

    Royale Union St-Gilloise: Lindner – Mačida, Burgess (C), Mac Allister (87. Teklab), Castro-Montes – Lapoussin, Vanhoutte, Ramussen – Puertas, Nilsson (80. Eckert), Amúra (87. Sykes). Hlavní trenér: Alexander Blessin.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta (46. Tuta), Koch, Pacho – Buta, Schirí, Götze (65. Rode), Nkounkou (90+4. Max) – Šájbí – Kalajdžić (65. Ekitike), Marmúš (79. Dina Ebimbe). Hlavní trenér: Dino Toppmöller.
     
    DĚNÍ V OBOU TÁBORECH

    Frankfurtu se v neděli nepodařilo prolomit jeho vlažnou formu v Bundeslize a remízou 3:3 s Freiburgem si trochu zkomplikoval svou pozici v tabulce: hned dva výběry na něj ztrácí jen čtyři body. Za aktuálně šestý klub soutěže se dvakrát prosadil Knauff a jeden gól přidal Marmúš.

    Union si naopak upevnil své už tak silné postavení na samotném čele belgické Pro League, když zdolal poslední Kortrijk 3:1 zásluhou Amúry, Castra-Montese a Rasmussena. Na druhý Anderlecht má jedenáctibodový náskok, RSC má nicméně jedno utkání k dobru.
    Komplikace pro Frankfurt: Kalajdžić si potřetí za posledních pět let přetrhl přední zkřížený vaz a bude dlouho absentovat.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Na dodržování pravidel budou ve Frankfurtu dohlížet norští sudí. Tím hlavním bude zkušený Espen Eskås, jeho asistenty budou Isak Bashevkin a Anders Dale.
     
    Úvodní sestavy:

    Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Tuta, Koch, Pacho – Buta, Götze, Schirí, Nkounkou – Knauff, Marmúš, Šájbí.
    Náhradníci: Grahl, Gauer – Smolčić, Ekitiké, Rode, Hasebe, Chandler, Dina Ebimbe, Max, Baum.
    Trenér: Dino Toppmöller.

    Royale Union St-Gilloise: Moris (C) – Mac Allister, Burgess, Mačida – Castro-Montes, Puertas, Sadiki, M. Rasmussen, Lapoussin – Amúra, Nilsson.
    Náhradníci: Lindner, Imbrechts – Lazare, Eckert, Teklab, Terho, Sykes, Huygevelde.
    Trenér: Alexander Blessin.

    Rozhodčí: Eskås – Bashevkin, Dale (NOR).
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný čtvrteční večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu, domácí v černých a hosté v bílých dresech. Start se blíží.
     
    Úvodní výkop obstará St-Gilloise, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Začínáme! Hosté se s míčem hned zkraje stáhli na svou polovinu bitevního pole, která je zahalena hustým dýmem z pyrotechniky belgických fanoušků.
     
    2
    Union cestu před domácí svatyni zatím nenašel, přetažený centr z křídla doskákal až k Trappovi.
     
    3
    Nkounkou si vedle vápna v souboji s Rasmussenem počínal tvrdě, hosté po jeho faulu získávají poměrně slibnou standardku. Uvidíme, co vymyslí.
     
    4
    St-Gilloise z šance nic nevytěžilo, vzápětí se na balón dostávají domácí a opatrně míří do útoku.
     
    5
    Viděli jsme volný kop také na druhé straně. Šájbí se po signálu pokusil připravit hlavičku pro spoluhráče před Morisem, k balón se ale místo něj dostal sok.
     
    6
    Eintracht to nevzdal a pokračoval ve vyvíjení náporu na hostující svatyni, Knauffovo zakončení hlavou ale pak šlo jen vysoko nad břevno. Moris rozehrává.
     
    7
    St-Gilloise je stále pod tlakem. Místo Šájbího standardku z podobné pozice jako předtím zahrál Nkounkou, jehož míč Rasmussen vyrazil do bezpečí.
     
    8
    Hostům se nedaří odsunout hru pryč od jejich brány. Pomoci jim teď nicméně může útočný faul Götzeho, který za středovou čarou podrazil Castra-Montese.
     
    10
    Mačida se s tím nemazal a vsadil na dalekonosnou ránu na přední tyč, Trapp se těší z prvního úspěšného zákroku. Uvidíme roh v podání Unionu.
     
    11
    Frankfurtu se po kopu od praporku podařilo zkrotit míč, který následně přenesl na opačnou polovinu.
     
    12
    Schírí na středu pole zahrál balón rukou, po zásahu sudího uvidíme volný kop pro hosty.
     
    13
    Upřímně nevím, o co se Amúra na straně snažil, ale míč každopádně padá na domácí svatyni. Pokud šlo o střelu, zrovna dvakrát důrazná tedy opravdu nebyla.
     
    14
    St-Gilloise sice mělo trochu těžkopádný vstup do zápasu a dlouho se muselo bránit, nyní ale s Frankfurtem plně srovnalo krok a drží se častěji na míči.
     
    15
    Výborně presující hosté donutili Schirího zahrát míč do outu, čímž získali další vhazování. Trapp odkopává.
     
    16
    Castro-Montes teď křižným pasem na zadní tyč chtěl k teči vybídnout nabíhajícího Burgesse, který se ale nestihl do pozice přesunout včas. Gólman byl bez práce.
     
    17
    Obrovský výbuch radosti v Commerzbank-Areně měl jepičí život, Šájbího gólu z pěkného brejku totiž předcházel ofsajd! Střela na vzdálenější tyč se tak do statistik počítat nebude!
     
    18
    Dění se momentálně drží na středu plochy, Frankfurt hledá nějakou skulinu v hostujícím rozestavení.
     
    19
    Kombinaci Eintrachtu zhatila nepovedená přihrávka, Castro-Montes vzápětí vhazuje míč zpět do hry.
     
    20
    Poprvé se žlutilo. Aurélio Buta (FRN) srazil k zemi Mačidu, kterému se nyní věnují zdravotníci. Obránce kvůli nastřádaným kartám vynechá další zápas.
     
    22
    Po vynucené pauze pokračujeme dál, Mačida zákrok už rozdýchal. St-Gilloise drží balón na své polovině a bezúspěšně pátrá po cestě před Trappa.
     
    23
    Hezká akce v podání domácích. Marmúš se dostal k dlouhému nákopu a naběhl až do vápna, kde po zákroku vracejícího se protihráče získal roh pro Eintracht.
     
    24
    Rohové kopy nicméně stále nejsou oblíbenou disciplínou ani jednoho týmu, ani tento šanci nepřinesl.
     
    25
    Kevin Mac Allister, bratr slavnějšího Alexise, podkopl Marmúše. Následná diskuze s rozhodčím nic nezměnila, uvidíme další standardku v podání domácích.
     
    26
    Tohle mohl Šájbí určitě zahrát daleko lépe, míč letí vysoko nad břevno. Moris zůstal naprosto v klidu.
     
    27
    Poslední minuty patří spíše týmu v černém, který ovšem trápí nepříliš přesvědčivá koncovka. Eintracht dosud vystřelil jen jednou, ještě k tomu mimo.
     
    29
    Nilsson sice vyhrál souboj o letící míč na hraně vápna, jeho spoluhráči ale pak na jeho snahu nenavázali a obratem balón ztratili. Frankfurtští vhazují.
     
    30
    Rasmussenovi se na středu nabízel volný Castro-Montes, hostující borec se ale nedokázal včas odpoutat od protihráče. Slibný pas se tak nekonal.
     
    31
    Sledujeme trochu hluchou pasáž dění, na hrací ploše mají hlavní slovo obrany. Brankáři jsou bez práce.
     
    32
    Odpískán faul proti hostům, Amúra u postranní čáry podle všeho přišlápl nohu Buty. Rozhodčí vše řeší jen krátkou domluvou, karta zůstala v kapse.
     
    34
    Uvidíme další rohový kop v podání Frankfurtu, Šájbí se s míčem pomalu přesouvá k praporku.
     
    35
    Moris ani tentokrát přesné střele nečelil, Eintrachtu se znovu nepodařilo prolomit trápení v útoku. K míči se dostává ofenzivně též nepřesvědčivé St-Gilloise.
     
    36
    Castro-Montes jako první na pravé straně doběhl přetažený domácí centr, ubránil míč před Šájbím a nechal ho doskákat až za postranní čáru.
     
    37
    Na druhém konci hřiště vzal věci do svých rukou, respektive nohou, Amúra, jehož zakončení proletělo vedle vzdálenější tyče Trappovy svatyně.
     
    38
    První poločas se chýlí ke konci. Trapp nyní odhání své spoluhráče od své brány, míč se zřejmě za malou chvíli pokusí nakopnout až na středový kruh.
     
    39
    St-Gilloise začíná mít převahu, v posledních momentech se drží na míči a snaží se znovu zaútočit.
     
    40
    Hosté Puertasův roh v ránu nepřetavili. Následnou protiakci táhl Marmúš, po zásahu jednoho z protihráčů uvidíme stejnou standardní situaci na druhé straně.
     
    42
    Balón často mění majitele, ani jeden tým dosud stále nenašel recept na defenzívu toho druhého.
     
    43
    Sérii domácích přihrávek na křídle ostřejším zákrokem přetnul Lapoussin. Podle rozhodčího si počínal v mezí pravidel, z ochozů je slyšet hlasitý pískot.
     
    44
    Tentokrát už u faul šlo, Mac Allister srážkou s Marmúšem nabízí domácím další standardku.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje jen 1 minutu.
     
    45+1
    Tohle mělo potenciál! Šájbí přímý volný kop málem parádně zakroutil pod břevno, ale Moris nataženou rukou udržel bezbrankový stav! Úvodní půli ukončuje parádní zákrok!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 1:2. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:6.
     
    První poločas je za námi, ve Frankfurtu je zatím k vidění vyrovnaný, opatrný a oboustranně taktikou svázaný fotbal. Na hrací ploše dominovaly především obrany, které oběma celkům dovolily jen po jedné střele na zařízení. Uvidíme, zdali se po pauze hra otevře, nebo zdali o vítězi bude muset rozhodnout až prodloužení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas je v plném proudu. Ani jeden kouč během přestávky nesáhl ke změnám v sestavě, na hřišti tak sledujeme stejné jedenáctky jako dosud.
     
    47
    Saint-Gilloise právě vstřelilo branku!
    Sektor hostujících fanoušků je štěstím bez sebe, Union do druhé půle vstupuje přímo snově! St-Gilloise nachytalo frankfurtskou obranu na švestkách a poté, co Amúra protáhl míč do vápna, jeho přihrávku na střed v jednoduchou střelu z voleje přetavil CAMERON PUERTAS. Zaskočený Trapp reagoval pozdě – 0:1!
    47. Cameron PUERTAS - 0:1
     
    48
    Eintracht drží míč u středové čáry, zatím se mu nedaří prorazit na soupeřovu stranu bitevního pole.
     
    49
    Domácí do dějství vstoupili hodně nervózně. Pár metrů před svým vápnem nyní za záchranou brzdu zatáhl Götze a fauloval Amúru, standardka pro Union.
     
    50
    Puertas si z nařízeného kopu mohl zadělat na hattrick, místo toho ale míč poslal příliš vysoko.
     
    51
    Příležitost otevřít skóre nyní dostává pro změnu Frankfurt, Burgess totiž nedovoleně zastavil Butu.
     
    52
    Kombinaci borců v černém zastavuje další postavení mimo hru, ve kterém se ocitl Götze.
     
    53
    Pacho na křídle takticky podrazil Castra-Montese, čímž pozastavil vznikající útok St-Gilloise. Kartě se vyhnul, jediným trestaným hráčem je tak stále Buta.
     
    55
    Hra se po divokém začátku půle vrátila zpět do zajetých kolejí, sledujeme taktickou bitvu na středu hřiště. Ani jednomu týmu se nedaří přejít do ofenzívy.
     
    56
    Koch pasem na stranu nabídl míč Nkounkouovi, který se vedle hostujícího vápna nyní snaží se co nejdříve odpoutat od dvou dotěrných protihráčů.
     
    57
    Lapoussin poměrně nevýrazným tažením do vápna přidělal až nečekané starosti domácí obraně. Vracející se hráč ho nakonec přeci jen odzbrojil včas.
     
    58
    St-Gilloise se snaží znovu prorazit před Trappa, defenzíva Eintrachtu se ale velmi rychle zpevnila.
     
    59
    Koch pořádně zariskoval a nakonec se mu to nádherně vyplatilo! Amúra se po brejku ocitl v ideální střelecké příležitosti, než ho zadák ve vápně krásným skluzem připravil o balón!
     
    60
    V blízké době uvidíme první střídání, a to na straně Eintrachtu. V zámezí se připravují hned dva hráči.
     
    61
    Marmúšova hlavička se mezi tři tyče nevešla. Přichází čas na ony avizované změny v domácí sestavě.
     
    62
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Aurélio Buta, přichází Éric Dina Ebimbe,
    ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Hugo Ekitiké.
     
    64
    Ekitiké se jen pár desítek sekund po příchodu na trávník chtěl postarat o vyrovnání, přímočarou přihrávku na kraj vápna nicméně přetavil jen v nepřesnou ránu.
     
    65
    Knauff se křižným pasem pokusil připravit další šanci pro Ekitikého, ale míč nenasměroval ideálně. Mrzet ho to nemusí, tak jako tak byl totiž v ofsajdu.
     
    66
    Šájbí dává Marmúšově myšlence palec nahoru, exekuce ovšem moc povedená nebyla. I další domácí centr končí za belgickou klecí, Moris odkopává.
     
    67
    Po celkem dlouhém a zároveň mírném domácím náporu se nyní dopředu dostali hosté, Lapoussinův balón do frankfurtské šestnáctky ale nikdo nevyužil.
     
    68
    Zaplněné ochozy se probouzí z letargie, Eintracht bude po delší době kopat další rohový kop.
     
    69
    Na Šájbího balón od praporku si naskočil Koch, jehož hlavička se mezi tři tyče nevešla.
     
    70
    V Commerzbank-Areně mohlo být hotovo! Union málem těžil z rychlého brejku, nebýt parádního Trappa, který Puertasovu nepříjemnou střelu do středu brány vyrazil mimo nebezpečí!
     
    71
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Ansgar Knauff, přichází Sebastian Rode.
     
    72
    Frankfurt přeřazuje na vyšší rychlost, čas na vyrovnání se mu ostatně krátí. Šájbí pěkným centrem vyhlížel Ekitikého, jenže k míči se jako první dostal Moris.
     
    73
    Slibně vyhlížející situace na druhém konci hřiště vzápětí končí odpískaným postavením mimo hru.
     
    74
    Z domácí strany to dnes opravdu v útoku není ono. Eintracht má v poslední době jednoznačně více ze hry, stále ale Morise donutil zakročit jen jednou.
     
    75
    Puertas prokličkoval do šestnáctky a hodně slabým centrem pak míč takřka odevzdal Trappovi.
     
    76
    Inu, čekají nás zřejmě celkem peprné závěrečné minuty. Kevin Trapp (FRN) se pokusil míč obratem odkopnout, než se mu rozhodl život nataženou nohou znepříjemnit Muhamed Amúra (GIL). Následovala skupinová strkanice, po které oba aktéři vidí žlutou kartu.
     
    76
    Střídání v týmu Royale Union St-Gilloise:
    ze hřiště odchází Gustaf Nilsson, přichází Dennis Eckert.
     
    77
    První výraznější šance Eintrachtu! Ebimbeho balón do vápna doskákal až k nehlídanému Nkounkouovi, který následně prudkou hlavičkou donutil Morise zakročit! Následuje roh!
     
    79
    Dění se momentálně drží před Trappem, St-Gilloise se snaží si pojistit postup do osmifinále.
     
    80
    Saint-Gilloise právě vstřelilo branku!
    A to se mu také daří, belgický klub má další fázi play-off na dosah ruky! Pod druhý gól Unionu se podepisuje náhradník DENNIS ECKERT, který se po rohu dostal ke skákajícímu balónu a ze vzdálenější strany vápna bez váhání propálil Trappa! V zaplněných ochozech frankfurtského stadionu je hrobové ticho – 0:2!
    80. Dennis ECKERT - 0:2
     
    81
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Niels Nkounkou, přichází Timothy Chandler.
     
    82
    Timothy Chandler (FRN) se okamžitě uvedl faulem na Rasmussena, za který dostává žlutou kartu. K hostujícímu borcovi vyráží týmoví zdravotníci.
     
    84
    Trapp si poradil s poměrně rutinní standardkou, kterou z pravé strany zahrával Puertas. Eintracht okamžitě poté bleskově táhne míč před Morise.
     
    85
    Castro-Montes minul, Trapp se za míčem jen ohlédl. Na dramatický finiš to v Commerzbank-Areně nevypadá, St-Gilloise má zatím dění pod kontrolou.
     
    86
    Aktuálně se hraje na středu hřiště, belgický klub zatím poslední minuty zvládá naprosto exemplárně.
     
    87
    Řady trestaných hráčů jen pár minut před koncem rozšiřuje japonský zadák Koki Mačida (GIL).
     
    87
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Pozor, pozor, tohle přeci jen možná bude ještě hodně zajímavé! Nedostatečně střežený ÉRIC DINA EBIMBE se ve vápně natáhl na vzdušný centr z pravého křídla a přetavil ho v prudkou hlavičku, kterou Morise připravil o čisté konto! Eintracht je v kontaktu – 1:2!
    87. Éric Dina Ebimbe - 1:2
     
    89
    Éric Dina Ebimbe (FRN) si krom gólu do statistik zapíše také žlutou kartu, a to za faul na Puertase.
     
    89
    Střídání v týmu Royale Union St-Gilloise:
    ze hřiště odchází Loïc Lapoussin, přichází Henok Teklab.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu Royale Union St-Gilloise:
    ze hřiště odchází Muhamed al-Ámín Amúra, přichází Ross Sykes.
     
    90+2
    Sudí po další zahozené frankfurtské akci běží ke střídačce a ukazuje žlutou kartu Dinu Toppmöllerovi (FRN), který teď dal volnější průchod emocím.
     
    90+3
    Sadiki okatě najel do Marmúše, čímž zabrzdil vznikající domácí protiútok už v samotném zárodku.
     
    90+4
    Chandlerův balón spadl až za bránu. Ve vápně se po něm chtěl natáhnout jeden z jeho spoluhráčů, kterého si ale bedlivě pohlídal sok v bílém dresu.
     
    90+5
    Hosté v závěru kupí jeden faul za druhým, což je ovšem nejspíš moc nezmrzí. Puertas stáhl k zemi Tutu, žlutá karta z toho ani tentokrát nevyplynula.
     
    90+6
    Všem nadějím je nejspíš konec. Role se totiž teď obrátily: Tuta ve snaze získat zpět míč těsně před svým vápnem fauloval Puertase, dnešní utkání tak nejspíš uzavře volný kop v podání St-Gilloise.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:10.
     
    Frankfurt hlásí dohráno, pohárová pouť loňského vítěze Evropské ligy letos končí už v prvním kole vyřazovacích bojů EKL! Svěřenci trenéra Toppmöllera proti aktuálnímu lídrovi belgické ligy doplatili na absenci kreativity v ofenzívě. Trápení se jim podařilo prolomit až ve chvíli, kdy prohrávali 0:2, přičemž na gól naděje z dílny Dina Ebimbeho pak už nikdo z nich nenavázal. Union tak do další fáze posílají zásahy Puertase a Eckerta.
     
    Dnešní utkání sledovalo 57 300 diváků.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:10:50)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 87. Dina Ebimbe (Šájbí) – 47. Puertas (Amúra), 80. Eckert

    Karty:   20. Buta (FRN), 76. Trapp (FRN), 82. Chandler (FRN), 89. Dina Ebimbe (FRN), 90+2. Toppmöller (trenér) (FRN) – 76. Amúra (GIL), 87. Mačida (GIL)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:10.
    Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Tuta, Koch, Pacho – Buta (62. Dina Ebimbe), Götze (62. Ekitiké), Schirí, Nkounkou (81. Chandler) – Knauff (71. Rode), Marmúš, Šájbí.
    Náhradníci: Grahl, Gauer – Smolčić, Hasebe, Max, Baum.

    Trenér: Dino Toppmöller.

    Royale Union St-Gilloise: Moris (C) – Mac Allister, Burgess, Mačida – Castro-Montes, Puertas, Sadiki, M. Rasmussen, Lapoussin (89. Teklab) – Amúra (90+1. Sykes), Nilsson (76. Eckert).
    Náhradníci: Lindner, Imbrechts – Lazare, Terho, Huygevelde.

    Trenér: Alexander Blessin.

    Rozhodčí: Eskås – Bashevkin, Dale (NOR).

    Diváci: 57 300.
    15.02.2024
    St.Gilloise - Frankfurt 2:2

    Branky: 31. M. Rasmussen (Amúra), 68. Nilsson (M. Rasmussen) – 3. Šájbí, 10. Kalajdžić (Šájbí)

    Karty:   26. Burgess (GIL), 35. Vanhoutte (GIL), 90+5. Lindner (GIL) – 4. Tuta (FRN), 82. Buta (FRN), 85. Šájbí (FRN)   78. Vanhoutte (GIL)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:13.
    bahis siteleri