Banská Bystrica – Michalovce 4:2 (kon.) | Humenné – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.)
HC Slovan – Košice 4:5 (po pr.) | Trenčín – Zvolen 3:2 (kon.) | Nitra – Spišská N. Ves 1:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 23.02.2024, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Banská Bystrica dala gól! Domáci pridávajú štvrtý gól do prázdnej brány a rozhodujú tento zápas. Daugavinš stratil puk, ktorý mu vzal CARTER TURNBULL a pre neho už nebol problém poslať puk do odkrytej brány.
     
    38:38
    Dukla Michalovce dala gól! Hostia využívajú presilovú hru a vracajú sa tak do reálnei hry o body v tomto zápase! Drgoň pálil od modrej čiary. Krošelj puk vyrazil. Následne sa k dorážke dostal JOSHUA WILKINS a presnou strelou prekonáva domáceho brankára. Asistencie: A. Drgoň, K. Daugavinš.
     
    31:10
    Dukla Michalovce dala gól! Hostia sa predsa len usadili v útočnom pásme. MARTIN BODÁK napriahol od modrej čiary a jeho bomba skončila až za chrbtom Krošelja. Využitá presilovka Michaloviec. Asistencie: M. Heard, R. Puliš.
     
    26:30
    Banská Bystrica dala gól! Nedáš, dostaneš. Michalovce zahodili veľkú šancu a z následneého protiútoku veľkú šancu využil svojím druhým gólom v zápase MATHEW WILKINS! Asistencie: A. Nielsen, M. Vela.
     
    16:08
    Banská Bystrica dala gól! Domáci pridávajú druhý gól v zápase! FRANK HORA pálil od modrej čiary. Tomáš Matoušek clonil Škorvánkovi a napokon strela domáceho obrancu skončila v sieti. Asistencie: A. Bíreš
     
    13:24
    Banská Bystrica dala gól! Domáci využívajú presilovú hru a idú do vedenia! Turnbull zakončil. Škorvánek jeho pokus vyrazil priamo pred MATHEWA WILIKINSA pre ktorého už nebol problém dostať puk do siete. Asistencie: C. Turnbull.

    Lissko

    Branky a nahrávky: 14. Wilkins (Turnbull), 17. Hora (Bíreš), 27. Wilkins (Nielsen, Vela), 59. Turnbull – 32. Bodák (Heard, Puliš), 39. Wilkins (Drgoň, Daugavinš)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Krošelj (Rabčan) – Bačík, Luža, Hora, D. Stránsky, Ďatelinka, Nielsen, Žabka – Wilkins, Vela, Turnbull – Matoušek, Bíreš, Výhonský – Faith, Langkow, Gašpar – Petriska, A. Stránsky, Macek
    Trenér: Raimo Helminen

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek (Glosár) – Bindulis, Bodák, Cibák, Drgoň, Korenčík, Michalčin – Santos, Newton, Daugavinš – Varga, J. Wilkins, Heard – Puiiš, Suja, Valach – Kabáč, Buc, Vašaš
    Trenér: Tomasz Valtonen

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Valo, Knižka
    bahis siteleri