Havířov – Vsetín 3:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 25.02.2024, 12:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Liga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    58:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty pech. Havířovští obklopili hostující branku a na pravé straně měl před sebou její odkrytou část Middleton, jenže puk se zázračně odrazil mimo. Domácí se však kotouče ujali znovu a pod horní tyč ho po přihrávce Lipky umístil MATEUSZ SIEKIERKA. Asistence: Jakub Lipka.
     
    56:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    L. Stodůlka vystihl havířovskou přihrávku a posunul puk na ADAMA KOLÁČKA, který následně prošel přes modrou a usměrnil puk do prázdné brány. Aistence: Lukáš Stodůlka a Adam Pavlíček.
     
    50:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši předvedli skvělou kombinaci, díky které jdou znovu do vedení. Cakl viděl u pravého kruhu stojícího TOBIÁŠE OSTRČILA, a tak mu přihrál zpoza brány. Druhý jmenovaný se střelou z první trefil mezi betony Maňáska, který je nestihl sklapnout včas. Asistence: Ondřej Cakl a David Heinrich.
     
    43:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovským se vyplatila velká snaha z posledních minut a snižují. JAKUB LIPKA se postaral o takovou střelu, kterou Pavlíček zastavit nedokázal. Bez asistence.
     
    32:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Havířovští vyhráli buly před Pavlíčkem a z levé strany následně zakončoval Bohatý. Jeho střela sice v bráně neskončila, nicméně s následnou dorážku JAKUBA TOMY už Pavlíčke nemohl nic dělat, a tak poprvé v zápase inkasuje. Asistence: Matyáš Bohatý.
     
    22:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V přesilové hře Vsetín zvyšuje své vedení. Hamřík vyslal od modré velice dobrou střelu, která proletěla až před bránu, kde ji za záda Maňáska tečoval ONDŘEJ CAKL. Asistence: David Heinrich.
     
    09:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už jdou Valaši do vedení. Hosté znovu udrželi útočné pásmo a po pár přihrávkách se FILIP KOVÁŘ opřel do střely, která kolem bližší tyče proletěla do brány. Asistence: Ondřej Fojtík a Matěj Šedlbauer.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 33. Toma (Bohatý), 44. Lipka, 59. Siekierka (Lipka) – 10. Kovář (Fojtík, Šedlbauer), 23. Cakl (Hamřík, Heinrich), 51. Ostrčil (Cakl, Heinrich), 57. Koláček (L. Stodůlka, Pavlíček)


    AZ Havířov: Maňásek (Michalik) – Maršálek, Jurček, Kreutz (A), Bohatý, Marek Ćmiel, Juřík – Siekierka, Toma, Kolat (C), Middleton, Zálesňák, Bielesz, Konesz, Kubečka, Lipka (A), V. Apolenář, Jarolím, Kósa, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Šedlbauer, Herman, Mošnička (C), Fojtík (A), Hamřík, M. Stodůlka – Cakl, Ostrčil, Hrdý, Koláček, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urge, Zedek, Kovář, Juráň, Urbánek
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Gebauer – Tvrdý, Frais

    Diváci: 132
    bahis siteleri