Havířov – Vsetín 3:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 25.02.2024, 12:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Liga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    58:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty pech. Havířovští obklopili hostující branku a na pravé straně měl před sebou její odkrytou část Middleton, jenže puk se zázračně odrazil mimo. Domácí se však kotouče ujali znovu a pod horní tyč ho po přihrávce Lipky umístil MATEUSZ SIEKIERKA. Asistence: Jakub Lipka.
     
    56:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    L. Stodůlka vystihl havířovskou přihrávku a posunul puk na ADAMA KOLÁČKA, který následně prošel přes modrou a usměrnil puk do prázdné brány. Aistence: Lukáš Stodůlka a Adam Pavlíček.
     
    56:27
    Hostující Heinrich se provinil podrážením.
     
    50:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši předvedli skvělou kombinaci, díky které jdou znovu do vedení. Cakl viděl u pravého kruhu stojícího TOBIÁŠE OSTRČILA, a tak mu přihrál zpoza brány. Druhý jmenovaný se střelou z první trefil mezi betony Maňáska, který je nestihl sklapnout včas. Asistence: Ondřej Cakl a David Heinrich.
     
    45:55
    Ve vlastním oslabení jel na hostující branku Kolat, nicméně nezakončil úplně ideálně.
     
    44:50
    Vsetín má k dispozici početní převahu, za podrážení je potrestán Zálesňák.
     
    44:07
    Na trestnou lavici už za hrubost usedají havířovský Middleton a vsetínský Juráň. Pokračuje se pět na pět.
     
    43:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovským se vyplatila velká snaha z posledních minut a snižují. JAKUB LIPKA se postaral o takovou střelu, kterou Pavlíček zastavit nedokázal. Bez asistence.
     
    34:23
    Domácí budou zahrávat přesilovou hru, za podrážení usedá na trestnou lavici L. Stodůlka.
     
    34:07
    Havířovský Siekierka a hostující Cakl jsou vyloučeni za hrubost. Hraje se pět na pět.
     
    32:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Havířovští vyhráli buly před Pavlíčkem a z levé strany následně zakončoval Bohatý. Jeho střela sice v bráně neskončila, nicméně s následnou dorážku JAKUBA TOMY už Pavlíčke nemohl nic dělat, a tak poprvé v zápase inkasuje. Asistence: Matyáš Bohatý.
     
    29:29
    Domácí teď měli veliké štěstí. Ránu L. Stodůlky totiž Maňásek vyrazil tak, že se na dorážku mohl natáhnout Hrdý, ten odkrytou část branky minul.
     
    24:34
    Hostující Herman vyloučen za podrážení.
     
    24:31
    Hostující obrana si na modré čáře nepohlídala Kolata, ten se tak dostal do dalšího havířovské úniku. Zamířil ale vedle.
     
    22:55
    Hned po buly ve středovém kruhu se do samostatného úniku dostal Apolenář, který bekhendovou střelou trefil rameno brankáře.
     
    22:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V přesilové hře Vsetín zvyšuje své vedení. Hamřík vyslal od modré velice dobrou střelu, která proletěla až před bránu, kde ji za záda Maňáska tečoval ONDŘEJ CAKL. Asistence: David Heinrich.
     
    22:01
    Za sekání musí pykat havířovský Juřík.
     
    16:14
    Kolat dostal od Lipky nabito na levou stranu a pálil z první, Pavlíček se však bleskurychle stihl přesunout a tuto gólovou střelu skvělým zákrokem vyrazil.
     
    14:30
    Hostující Šedlbauer vyloučen za podrážení.
     
    09:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už jdou Valaši do vedení. Hosté znovu udrželi útočné pásmo a po pár přihrávkách se FILIP KOVÁŘ opřel do střely, která kolem bližší tyče proletěla do brány. Asistence: Ondřej Fojtík a Matěj Šedlbauer.
     
    09:47
    L. Stodůlka posouval puk najíždějícímu Zedkovi před bránu, ten ale nemohl zakončit ideálně, protože si ho hlídal jeden z havířovských obránců. Nicméně pak se k odraženému kotouči dostal Hamřík, který už zvedal ruce nad hlavu, když puk dotlačil za záda Maňáska. Rozhodčí však rychle rozpažil a branku neuznal kvůli útočícímu hráči v brankovišti.
     
    07:15
    Domácí mohli jít do vedení. Malou chvíli to vypadalo, že se dokonce dostanou do přečíslení dva na jednoho, to se sice nakonec nestalo. Nicméně Bieleszovi se podařilo projít přes bránícího hráče až před brankáře, který však byl v souboji jeden na jednoho úspěšnější.
     
    06:31
    Jarolím jel z levé strany sám na brankáře, jenže zakončení se mu nepovedlo. Puk proletěl kolem brány.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 33. Toma (Bohatý), 44. Lipka, 59. Siekierka (Lipka) – 10. Kovář (Fojtík, Šedlbauer), 23. Cakl (Hamřík, Heinrich), 51. Ostrčil (Cakl, Heinrich), 57. Koláček (L. Stodůlka, Pavlíček)


    AZ Havířov: Maňásek (Michalik) – Maršálek, Jurček, Kreutz (A), Bohatý, Marek Ćmiel, Juřík – Siekierka, Toma, Kolat (C), Middleton, Zálesňák, Bielesz, Konesz, Kubečka, Lipka (A), V. Apolenář, Jarolím, Kósa, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Šedlbauer, Herman, Mošnička (C), Fojtík (A), Hamřík, M. Stodůlka – Cakl, Ostrčil, Hrdý, Koláček, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urge, Zedek, Kovář, Juráň, Urbánek
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Gebauer – Tvrdý, Frais

    Diváci: 132
    bahis siteleri