Mostečtí Lvi – Děčín 3:4 (kon.) | Vyškov – Havířov 7:3 (kon.) | Příbram – Vrchlabí 3:2 (kon.)
Písek – Kralupy n. Vltavou 8:4 (kon.) | SHKM Hodonín – Šumperk 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Technika Brno – Opava 5:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 0:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:1 (kon.)
Tábor – Letňany 5:2 (kon.) | Cheb – Kobra 3:2 (po pr.) | Řisuty – Benátky n/J 3:10 (kon.)
konec
HC Tábor
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC Letci Letňany
Sobota 02.03.2024, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:17 Lukáš PRÁŠEK - 5:2
     
    50:17
    Tábor právě vstřelil branku!
    Rychlá, přímočará akce Tábora končí gólem a domácí tak využívají druhou přesilovou hru v zápase. Do útočného pásma projel s pukem na holi Jan Duda, který vyslal střílenou přihrávku na najíždějícího LUKÁŠE PRÁŠKA. Ten pouze nastavil hůl a usměrnil kotouč do brány. Asistence: Jan Duda, Jiří Severa.
    47:48 Pavel MRŇA - 4:2
     
    47:48
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňanští snižují na rozdíl dvou branek. PAVEL MRŇA se nejprve natlačil na Davida Gábu, který při zákroku přišel o masku, k odraženému puku se pak nejrychleji dostal právě hráč s číslem 69 a tentokrát již domácího gólmana překonal. Bez asistence.
    46:06 Ondřej ŠULEK - 4:1
     
    46:06
    Tábor právě vstřelil branku!
    Střelec předešlého gólu Petr Zíb tentokrát zavezl puk do útočného pásma, kde už poté nechal operovat ONDŘEJE ŠULKA. Ten šikovně ,,vykoupal'' obrannou dvojici Letců a následně střelou pod horní tyč prostřelil Josefa Němečka. Asistence: Petr Zíb, Jan Duda.
    39:34 Petr ZÍB - 3:1
     
    39:34
    Tábor právě vstřelil branku!
    Necelou půlminutu před druhou sirénou domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Navrátilec do sestavy Tábora Jan Bárta našel svou přihrávkou před bránou operujícího PETRA ZÍBA, který backhandem překonal bezmocného Němečka. Asistence: Jan Bárta, Ondřej Šulek.
    36:57 Václav KRLIŠ - 2:1
     
    36:57
    Tábor právě vstřelil branku!
    Také domácí si připisují využitou přesilovou hru a vrací vedení na svou stranu. VÁCLAV KRLIŠ si dobře počínal v předbrrankovém prostoru, kam nakonec také směřovala přihrávka Huny a domácí útočník kotouč uklidnil přesně tam, kam potřeboval. Asistence: Rudolf Huna, Adam Zeman.
    26:21 Štěpán TUREK - 1:1
     
    26:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté rozehráli svou druhou přesilovou hru velmi dobře a po zásluze srovnávají na 1:1! Mezi střelce se zapisuje ŠTĚPÁN TUREK, který stál na konci celé akce a donutil Gábu poprvé kapitulovat. Asistence: Jakub Sklenář, Pavel Mrňa
    11:05 Jan NEVŠÍMAL - 1:0
     
    11:05
    Tábor právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se Letci postupně dostávají do zápasu, avšak jsou to domácí, kteří otevírají skóre. JAN NEVŠÍMAL přijal přihrávku osamocený před Němečkem a z otočky ho backhandem prostřelil na vzdálenější tyč. Asistence: Jan Duda, Jiří Severa.

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 12. Nevšímal (J. Duda, Severa), 37. Krliš (Huna, Zeman), 40. Zíb (Bárta, Šulek), 47. Šulek (Zíb, J. Duda), 51. L. Prášek (J. Duda, Severa) – 27. Š. Turek (Sklenář, Mrňa), 48. Mrňa


    HC Tábor: Gába (Žajdlík) – Jáchym, Gajdolín, Ondřej, Suchánek (A), Hajič, Hubata, Bačo – Krliš, Matušík (C), Zeman – L. Prášek, Zadražil, Huna – Nevšímal, J. Duda, Severa – Bárta, Zíb, Šulek – Šindelář.
    Trenér: Jakub Grof

    HC Letci Letňany: J. Němeček (Nečas) – Z. Fiala, L. Chalupa (A), D. Němeček, Háva, Drtina, Mácha – Korčák, Sklenář (A), Poppel – Mrňa, Arnošt (C), Š. Turek – Pšenička, Vacín, Kysela.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Šmika – Kettner, Goltsch

    Diváci: 1542
    bahis siteleri