Klatovy – Most 3:5 (kon.) | Roudnice – Kobra 3:7 (kon.) | Č. Lípa – Řisuty 3:10 (kon.)
Děčín – Sokolov 5:3 (kon.) | Uničov – Šumperk 3:12 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 6:5 (kon.)
Pelhřimov – Trutnov 4:2 (kon.) | Nymburk – Chotěboř 6:2 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:5 (kon.)
Žďár n/S – Lev Benešov 10:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 6:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 21.11.2010, 17:30Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    A toto je konec pro naděje domácích. Hosté ve třech vybojovali puk přihráli si mezi sebou a ZDENĚK SEDLÁK uklidil kotouč do prázdné branky. Asistence. Jan Kolář, Daniel Faltýnek.
     
    43:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Při přesilové hře hostů přihrával před branku Sedlák, kde stál JAN KOLÁŘ a z následné otočky prostřelil Hromadu a posílá svůj tým do vedení. Asistence Zdeněk Sedlák, Marek Ditrich.
     
    32:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    V oslabení unikli domácím dva hráči hostů Sedlák s PAVLEM HANÁKEM a po vzájemné výměně kotouče srovnávají stav utkání na 3:3. Asistence: Zdeněk Sedlák, Jakub Ferenc.
     
    30:06
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak to je nádhera! Po pravé straně se rozjel ROBIN ŠEVČÍK, který ujel společně s Dubcem a po vzájemné výměně kotouče zametl první jmenovaný touš do prázdné branky a domácí jdou opět do vedení. Krásná akce v podání domácích. Asistence: Marek Dubec, Vítězslav Pelc.
     
    16:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov využívá dvojitou přesilovou hru, po pár přihrávkách střílel z pravého kruhu DANIEL FALTÝNEK a Hromada opět takovým nejistým zákrokem propustil kotouč pod svými betony. Asistence: Osina, Kotásek.
     
    14:51
    Vsetín vstřelil branku!
    A je to tam! Domácí po nenápadné akci zvyšují stav utkání na 2:1. Zavrtálek nahazoval před branku, kde tečoval nejprve Ševčík a následně i MAREK DUBEC, který přesnou tečí do šibenice Tihlářovy branky vsítil svou další branku. Asistence: Ševčík, Zavrtálek.
     
    12:27
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté už ve čtyřech inkasují po kombinaci domácích na malém prostoru před brankou zásluhou ROBINA ŠEVČÍKA, který v takovém polopádu trefuje přesně volné místo nad lapačkou Tihláře - 1:1. Asistence: Marek Dubec, Zbyněk Spitzer.
     
    8:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ve zkrácené přesilové hře zamkli hosté Vsetín do obrané činnosti a po pár přihrávkách vypálil od modré JIŘÍ OSINA přímo k tyči Hromadovy branky a ten nedokázal reagovat. Asistence: Jakub Ferenc, Vladimír Kočara.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 13. Ševčík (Dubec, Spitzer), 15. Dubec (Ševčík, Zavrtálek), 31. Ševčík (Dubec, Pelc) - 9. Osina (Ferenc, Kočara), 17. Faltýnek (Osina, Kotásek), 33. Hanák (Sedlák, Ferenc), 44. Kolář (Sedlák, Ditrich), 60. Sedlák (Kolář, Faltýnek)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Šafařík, Farda, Zavrtálek, Pelc, Lukeš, Spitzer - Kubo, Gromus, Tesařík, Dubec, Brynecký, Vaněk, Ševčík, Lechner, Sýs, Holík, Plachtovič.
    HC ZUBR Přerov: Tihlář (Čider) - Pala, Faltýnek, Ferenc, Osina, Vlček, Novajovský, Pírek, Kolář, Sedlák, Sprušil, Kočara, Hanák, Kotásek, Coufal, Kohút, Ditrich, Menšík, Palička, Kundrátek.

    Rozhodčí: hlavní: V. Šutara. asistenti: L. Barteček, V. Fiala.

    Diváci: 1183
    bahis siteleri