Vsetín – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:4 (kon.)
Olomouc – Chomutov 6:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Třinec – Litvínov 2:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Slavia 3:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 4:5 (po pr.) | Písek – Ústí n/L 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 17.12.2010, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vlastní chybou vracejí Valaši Hradec Králové do hry. Rozehrávajícímu Pelcovi totiž sklouzl kotouč z hole a namířil si to přímo na hůl ONDŘEJE VLČKA. Ten nezaváhal a střelou z blízka na vyrážečku nedal Kohnovi šanci. Bez asistence.
     
    39:35
    Vsetín vstřelil branku!
    Kde se vzal, tu se vzal ocitl se MARTIN ŠTRBÍK před brankou. Nebyla to ale obyčejná branka, byla to branka opuštěná. Pavelka se totiž právě nacházel za svou svatyní, po hostujícím nedorozumnění tudíž na zcela osamoceného útočníka VHK čekala úloha přelehká. Bez asistence.
     
    19:11
    Vsetín vstřelil branku!
    Velký vsetínský tlak ale přeci jen přinesl branku. Střelu Jaroslava Janeby z pravého kruhu Pavelka neudržel a důrazný PATRIK KOVÁŘ z blízka dotlačil puk do branky. Asistence: Jaroslav Janeba.
     
    7:49
    Vsetín vstřelil branku!
    A domácí svou početní výhodu rychle využívají. Tvrdou ránu od modré vyslal VÍTĚZSLAV PELC, jeho střela proletěla změtí těl a zapadla přesně do levého horního růžku Pavelkovy svatyně. Asistence: Ondřej Slováček, Josef Daněk.
     
    4:00
    Vsetín vstřelil branku!
    Jako bych to zakřil, hned v zápětí se vsetínský Lapač dočkal úvodní branky. Puk vyhozený zpoza hradecké klece trefil DOMINIKA TOBOLU. Ten se neukvapil, dlouhou kličkou obešel brankáře a po ledě poslal puk do odkryté branky. Asistence: Patrik Kovář, Jaroslav Janeba.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 4. Tobola (Kovář, Janeba), 8. Pelc (Slováček, Daněk), 20. Kovář (Janeba), 40. Štrbík - 44. Vlček


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Bača) - Žabčík, Pelc, Hradil, Žák, Báchor, Kovář, Štědrý, Surý, Neuwirth - Daněk, Pokorný, Štrbík, Stodůlka, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.
    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Dohnal) - Kopsa, Kováč, Pilař, Havlena, Konečný, Novotný, Červený, Matějíček, Gabriel, Ropický, Procházka, Pulpán, Ouzký, Pravda, Frk, Vlček, Kastner, Bartoň, Nedvídek, Vencl.
    bahis siteleri