Znojmo – Zlín 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:5 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Třinec 3:4 (po s.n.) | Chomutov – Kladno 5:2 (kon.) | Jihlava – Havířov 8:3 (kon.)
Liberec – Slavia 7:3 (kon.) | Pardubice – Opava 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 18.12.2010, 13:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Třinec nakonec vítězí 4:3 po samostatných nájedzech a natahuje mohutnou sérii havlíčkobrodských porážek. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi pro tuto chvíli loučím, ale brzy pro vás budu komentovat utkání havlíčkobrodského A- mužstva, které poměří síly v důležitém souboji se Znojmem. (15:37:58)
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    Třinec právě vstřelil branku!

    Utkání rozhoduje trefou ze samostatného nájezdu ROSTISLAV MAROSZ! Bez asistence.
     
    Marosz (TRI) se trefuje zblízka přesně mezi Krchovy betony - 1:2!
     
    Ondráček (HBR) tvrdou střelou zblízka nastřeluje jen horní tyčku.
     
    P. Blažek (HBR) při bekhendovém blafáku trefuje jen Sklenářovy betony.
     
    Marosz (TRI) elegantní kličkou odpovídá - 1:1!
     
    Kozlík (HBR) zvolil zajímavé řešení, když zamíchal s pukem na holi a poté ho nechal bez povšimnutí dojet za brankovou čáru - 1:0!
     
    Rufer (TRIÚ nastřelil jen Krchův beton.
     
    J. Milfait (HBR) střelou zblízka vůbec netrefil branku gólmana Sklenáře, jenž se postavil do branky.
     
    Deveri (TRI) si nerozhýbal gólmana Krcha a zblízka trefil jen jeho betony.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    O vítězi nerozhodlo ani prodloužení, na řadu tak přicházejí samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:36
    Třinec drží hru v útočném pásmu a ze všech možných střeleckých pozic ohrožuje gólmana Krcha, jenže většině jeho projektilů schází potřebná přesnost.
     
    63:55
    Dalekonosný a vysoký Wasserbauerův pokus až ze středního pásma zneškodnil bez problémů gólman Kotrla, jenž lapačkou vytěsnil puk do rohu pásma ke svým spoluhráčům.
     
    63:10
    Havlíčkův Brod zmařil rychlý třinecký protiútok a sám se hnal s rychlostí blesku do útočných pozic, jenže zastavilo ho postavení mimo hru na útočné modré čáře.
     
    62:27
    Zatím sledujeme spíše opatrný hokej, v němž ani jedna strana nechce udělat zbytečnou chybu, ale i přesto vidíme dostatek příležitostí. Z levého kruhu zakončoval střelou zápěstím Šíma, ale trefil jen hruď u bližší tyčky stojícího gólmana Kotrly.
     
    61:19
    Kozlík prodloužil nahozený puk ve středním pásmu až do útočných pozic, jenže zde čelil sám dvojnásobné přesile hráčů v třineckých dresech, který získala puk do své moci.
     
    60:47
    Při obléhání havlíčkobrodské branky zkusil štěstí střelou z vrcholu levého kruhu Pavlík, jenže jeho zblokovaný pokus vylětel vysoko nad Krchovu svatyni a skončil až v ochranné síti.
     
    60:14
    Dnes velice aktivní bek Roupec si nabruslil po vyhraném vhazování do útočného pásma a od modré čáry okamžitě prověřil pozornost gólmana Krcha, jenž letící puk ukryl ve své lapačce.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba nám tajenku o jménu vítěze nerozluštila, proto přijde na řadu pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Přihrávku z rohu pásma od P. Blažka obdržel J. Milfait, jenž z otočky tvrdě vypálil, ale jeho projektil z vrcholu kruhů gólman Kotrla lapil uprostřed svého brankoviště do náruče.
     
    59:33
    Mladí Oceláři drží hru v útočném pásmu, ale zatím se k zakončení v blízksoti gólmana Krcha neprobili. Havlíčkobrodská obrana se brání zodpovědně a účinně.
     
    58:31
    Kozlík sklepl dlouhou nahrávku z obranného pásma na volného Wasserbauera, jenž mu kotouč na útočnou modrou čáru vracel, jenže brodský forvard byl již v obležení protihráčů a nemohl proti třinecké přesile nic vymyslet.
     
    57:20
    Szilva se protáhl podél pravého mantinelu kolem třineckých beků a s pukem se dostal do prostoru za brankou. Jeho spoluhráči ho však nedoprovázeli a havlíčkobrodský forvard byl brzy odzbrojen.
     
    56:42
    Ve středním pásmu se ujal puku Ondráček, nabral rychlost a z vrcholu kruhů zápěstím vystřelil. Gólman Kotrla se opět pohyboval ve svém brankovišti ve správném prostoru a puk lapil do nastavené náruče.
     
    55:40
    Od modré čáry tvrdě vypálil obránce Musil, ale gólman Kotrla byl na místě a letící kotouč ukryl ve své náruči, čímž před dojíždějícími útočníky přerušil hru.
     
    55:25
    Obrázek hry se nemění, stále dominují na ledovém kolbišti především obě obrany, které nepouštějí soupeře k nebezpečnějšímu zakončení.
     
    54:38
    Rufer napřáhl ke střele v prostoru levého kruhu, jenže střela mu vůbec nesedla a o velký kus minula pravou Krchovu tyčku. Hrát mohou s pukem na holích domácí Rebelové.
     
    53:16
    Sledujeme vyrovnaný hokej, při němž se puk rychle stěhuje od jedné branky ke druhé. Ani jednomu ze soupeřů se nedaří zaujmout postavení v útočném pásmu na souvislejší časový úsek.
     
    52:21
    Havlíčkův Brod úspěšně čelil soupeřově útočné snaze, přičemž po zisku puku přesunul děj hry k brankáři Kotrlovi, odkud hosté vyhodili kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnéní.
     
    51:30
    Po Rufrově nahrávce z levého kruhu, jež letěla napříč předbrankovým prostorem, zakončoval u levé tyčky brodské brány Marosz, jenže vylámal si zuby na brankáři Krchovi, jenž se bleskově přesunul ve svém brankkovišti a vyrazil střelu betony do bezpečí.
     
    50:40
    Gólman Krch si povyjel ze svého brankovištiě do předbrankového prostoru, kde zalehl nahozený puk od levého mantinelu a přerušil tímto způsobem na chviličku hru.
     
    50:31
    Havlíčkobordský tlak hosté utlumili, když vyvezli kotouč od svého gólmana Kotrly až do útočného pásma, kde v těchto okamžicích drží hru.
     
    49:43
    Útočný tandem Kozlík - Wasserbauer dlouho bojoval o puk se třineckou obranou za brankou a v rohu pásma, přičemž sice souboj prohrál, ale hosté vyhodili puk jen přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    48:51
    Velkou špršku nepříjemných projektilů ze všech možných pozic gólman Krch ve svém brankovišti úspěšně ustál a Rebelové následně otupili třinecký tlak, když dvakrát v krátkém časovém sledu přesunuli hru až ke Kotrlově bráně.
     
    47:20
    Dalších Krchův povedený zákrok, tentokrát proti Maroszovi, jenž zakončoval ve sprintu z pravého kruhu k bližší tyčce a našel zde jen připravenou náruč brodského muže s maskou.
     
    46:50
    Brodský gólman Krch stále drží havlíčkobrodské akcie nahoře. Tentokrát zlikvidoval nepříjemnou ránu Pavlíka od modré čáry a u své levé tyčky zasáhl proti nepříjemné ráně Faksy.
     
    46:00
    Brankář Krch si přispuje další úspěšný zákrok, když nadvakrát zlikvidoval ostrou Roupcovu ránu z vrcholu kruhů a přerušil na chvíli hru.
     
    45:45
    Hosté vyšachovali rychlou kombinací brodskou obranu a zazvonili na tyčku, když z velkého úhlu neuklidil kotouč do odkryté brány Marosz!
     
    45:23
    Po rychlých přihrávkách v útočném pásmu napřáhl na modré čáře Roupec, jehož rána bez přípravy skončila v lapačce gólmana Krcha, jenž padl ve svém brankovišti do mohutného rozkleku.
     
    45:01
    Situace se pro Rebely značně komplikuje. Za ostrý zákrok v rohu brodského pásma dostává trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl Novotný (HBR). Havlíčkův Brod se bude dlouho bránit ve třech hráčích.
     
    44:48
    Narůstající tlak mladých Ocelářů vyústil v havlíčkobrodské vyloučení. Na lavici hanby usedl na 2 minuty J. Milfait (HBR) za podražení.
     
    44:18
    Od modré čáry tvrdě vypálil Burzala a prověřil pevnost Krchových betonů u pravé tyčky brodské svatyně. Domácí následně odpálili kotouč přes všechny čáry až na další odpískaný icing.
     
    44:00
    Havlíčkobrodským mladíkům se na chvíli podařilo držet hru v útočném pásmu, jenže po dalším odraženém útoku hostů vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    43:20
    Rebelové vyhodili na zakázané uvolnění a na brankáře Krcha letěla další sprška střel, jenže těm chyběla potřebná přesnost a většina puků letěla mimo brodskou svatyni.
     
    42:24
    Dvakrát pálil v krátkém časovém sledu Deveri, když nejdříve z prostoru pravého kruhu ztroskotal na Krchových betonech u bližší tyčky a poté jeho zblokovaná střela z levého kruhu neohrozila brodskou branku.
     
    41:30
    Z vrcholu pravého kruhu vystřelil Roupec a nepříjemná rána z jeho hole skončila v nastavené lapačce gólmana Krcha, jenž měl na puk dobrý výhleda přerušil vzápětí hru.
     
    41:01
    Hosté pokračovali v přesilové hře z prostřední třetiny, když se usadili v blízkosti gólmana Krcha, jenže z postupné kombinace nevytěžili zhola nic, když havlíčkobrodskou svatyni netrefili. Havlíčkův Brod je již v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V závěru prostřední části byli Rebelové při přesilovce hostů 5 na 3 pod obrovským tlakem, ale situaci nakonec ustáli. Obrovskou obětavost prokázal útočník Zdražil, který byl zasažen při blokování střely pukem, ale i přesto se rychle zvedl a pomáhal svým spoluhráčům v bránění. Celkem jsme viděli 3 branky. Za Třinec se trefili Dominik Hegyi a Michal Chvostek, za Rebely Jan Milfait. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba ve 14:48, platí v Kotlině nerozhodný stav 3:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Na trestnou lavici musí usednout Novotný (HBR), jehož trestem je nedovolené bránění.
     
    38:30
    Dlouhá a prudká nahrávka směřovala na rozjetého Rufra, jenže ten rychle letící kotouč nestihl zachytit a jen ho jemně tečoval do míst, kde v tu chvíli pobýval gólman Krch. Ten přiložil k ledu hůl a vyrazil puk do rohu pásma.
     
    38:00
    V oslabení ujel havlíčkobrodské obraně do úniku Marosz a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Ondráček (HBR). Odnesl si 2 minuty za hákování.
     
    37:49
    Další rána prověřila pozornost brankáře Kotrly, jenž si na puk letící z pravého kruhu počkal u bližší tyčky a ukryl ho ve své nastavené náruči u bližší tyčky.
     
    37:31
    Havlíčkobrodští mladíci vyhráli vhazování a okamžitě se srotili v přesilovkových pozicích, z nichž po sérii několika přesných nahrávek zahrozil Šíma, jehož ránu od modré čáry gólman Kotrla nadvakrát zlikvidoval a přerušil hru.
     
    36:59
    Havlíčkův Brod se vehementně tlačil do zakončení, když zblízka doráželo několik havlíčkobrodských útočníků. Nakonec gólman Kotrla situaci ustál, ale po odpískání se zbytečným faulem provinil P. Bezuška. Dostává 2 minuty za napadení.
     
    36:31
    Hosté se prezentovali likvidačním zákrokem na brodského útočníka Vargu, který byl doslova sestřelen ve třineckém pásmu u levého mantinelu. Píšťalka hlavního sudího však zůstává nepochopitelně němá, vylučovat se nebude.
     
    36:15
    Mladí Oceláři se nastěhovali do útočného pásma, kde si vynutili chvilkovou převahu a postupnou kombinací si hledali cestu ke Krchovu ohrožení. Kotouč získal po chvíli domácí Ondráček a vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    35:31
    Chvostek se nerozpakoval s pukem na vrcholu kruhů a ostrou ranou po ledě provětral gólmana Krcha, jenž měl dobrý výhled a letící puk vyrazil betony do rohu brodského pásma.
     
    35:15
    Po třineckém postavení mimo hru nahazoval kotouč ze středního pásma do útočných pozic Kozlík, jenže nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Hrát mohou hosté z Třince.
     
    34:13
    Hosté jsou v polném počtu, Rebelům se přesilovka vůbec nepovedla, když gólmana Kotrlu prakticky k žádnému zásahu nedonutili. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    33:40
    Ke střele z mezikruží se probil tísněný J. Milfait, jehož ránu srazil třinecký hráč do ochranné sítě. Bude se vhazovat v kruhu po pravici gólmana Kotrly.
     
    33:27
    Další vyhození Třinec doprovází aktivním napadáním havlíčkobrodské rozehrávky, což činí domácímu souboru značné problémy. Nedaří se mu totiž dostat puk ven z obranného pásma.
     
    32:49
    Třinec se chopil v obranném pásmu kotouč a okamžitě po vhazování se osvobodil vyhozením přes všechny čáry až do hájemství brodského gólmana Krcha.
     
    32:13
    Hosté dželi Rebely v šachu, když drželi hru v útočném pásmu, jenže se sami provinili útočným faulem. Za držení protihráče dostal 2 minuty Faksa (TRI).
     
    30:45
    Třinec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Kotouč putoval po ose Lukáš Rajnoch - Danko Deveri - MICHAL CHVOSTEK, přičemž posledně jmenovaný střílel z prostoru před Krchovým brankovištěm a vpádu pohotově skóroval! Asistence: Danko Deveri, Lukáš Rajnoch.
     
    29:47
    Třinec právě vstřelil branku!

    Mladí Oceláři se dotahují na dostřel. Za brankou se ujal puku Rostislav Rapáč a z tohoto prostoru bleskově nahrál před brankoviště na volného DOMINIKA HEGYIE, jehož rána zapadla za Krchova záda, přičemž se brodskáý gólman nestihl včas přemístit! Asistence: Rostislav rapáč, Petr Řezač.
     
    29:18
    Na trestnou lavici je na 2 minuty vykázán P. Blažek (HBR) za podražení.
     
    29:00
    M. Novák se probil ke střele z levého kruhu, jenže o kousek minul třineckou svatyni, jíž stráží gólman Kotrla. Hrát mohou Oceláři, kteří drží puk.
     
    28:33
    Havlíčkův Brod je rázem při chuti a i nadále tahá za delší konec pomyslného provazu. Jeho ofenzivní snaha neustává, přičemž hosté se zmáhají jen na zakázaná uvolnění, jimiž narušují souvislost brodského tlaku.
     
    27:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod navyšuje svůj hubený náskok. Po nahrávce Václava Pecna se ocitl v prostoru mezi kruhy zakončující JAN MILFAIT a odrazem o tyčku přesnou ranou překonal gólmana Kotrlu! Asistence: Václav Pecen.
     
    27:02
    Na trestnou lavici usedl při tlaku Havlíčkova Brodu Roupec (TRI) za hákování.
     
    26:30
    Gólman Kotrla teď hodně podržel svůj tým, když zneškodnil sérii nepříjemných dorážek havlíčkobrodských útočníků, kteří se probili k zakončení z bezprostřední blízkosti. Třinecký muž s maskou situaci ustál a ve svém brankovišti ukryl puk ve výstroji, čímž přerušil hru!
     
    26:05
    Wasserbauer se ve středním pásmu chopil kotouče a šikovnou kličkou obehrál protihráče, jenže mu utekl puk příliš daleko od hole. Přesto Rebelové drží puk, s nímž manipulují ve středu hřiště.
     
    25:33
    Mladí Oceláři i nadále drží hru v útočném pásmu, přičemž se postupnou kombinací snaží o překonání havlíčkobrodské obrany a následné zakončení, jenže teď je zastavila přihrávka rukou.
     
    24:43
    Gólman Krch teď vyrázně ulehlčil náročnou práci své obraně, když si povyjel ze svého brankoviště proti nahozenému puku a přikryl ho pod lapačkou, čímž před dojíždějícími Oceláři přerušil hru.
     
    24:24
    Mladí bojovníci z Kotliny se vymanili ze třineckého pevného objetí a sami dvakrát zahrozili. Nejdříve z mezikruží těsně přestřelil horní tyčku O. Doležal a poté J. Milfait z mírného úhlu na levé straně nastřelil jen připravenou Kotrlovu náruč u bližší tyčky.
     
    23:42
    Deveriho nahrávka do předbrankiového prostoru našla Matuše, jenže ten byl v dobré palebné pozici touto situací zaskočen a zblízka nedokázal zakončit mezi tři tyče Krchovy svatyně.
     
    23:00
    Hosté odrazili havlíčkobrodský útok a tlačili se do zakočnení, jenže Deveriho nahrávka na své spoluhráče z levého kruhu nikoho v třineckém dresu nenašla.
     
    22:00
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu, když soupeř měl sice na své straně územní převahu, jenže střelecky ji vyjádřit nedokázal. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    21:30
    Havlíčkovu Brodu se podařilo vyhodit, jenže hosté se opět slétli kolem brodské brány jako supi na svou kořist. Zatím obléhájí havlíčkobrodský blok neúspěšně, nedostali se k zakončení.
     
    20:30
    Roupcovu ránu od modré čáry ještě tečoval v prostoru mezi kruhy Rapáč, jenže usměrnil kotouč jen vedle Krchovy svatyně. Rebelové vzápětí puk vyhodili do středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    Havlíčkův Brod je potrestán za pozdní příchod dvouminutovým trestem. Trest odpykává O. Doležal (HBR).
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla příznivěji pro domácí Rebely. Na přesnou trefu Filipa Ondráčka sice odpověděl za třinecké barvy vyrovnávacím gólem Rostislav Marosz, jenže poslední slovo patřilo havlíčkobrodskému útočníkovi Michalu Zdražilovi, jenž vrátil bojovníkům z Kotliny těsné vedení. Před 2. třetinou, jež začne zhruba ve 13:54, vede Havlíčkův Brod nad Třincem 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod jde podruhé do vedení. Po vyražené střele Ondřeje Šímy se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti MICHAL ZDRAŽIL a svou střelou z mírného úhlu na pravé straně překonal ležícího gólmana Kotrlu! Asistence. Ondřej Šíma.
     
    19:00
    Tvrdou ránu Pecna, jenž vypálil od modré čáry okamžitě po vhazování, vyrazil gólman Kotrla do prostoru před sebe na své beky, kteří vyhodili kotouč až k brankáři Krchovi.
     
    18:35
    Útočným faulem se provinil Marosz (TRI) a odnáší si za to dvouminutový trest kvůli faulu loktem.
     
    17:50
    Od modré čáry z mohutného nápřahu střílel obránce Pavlík, jehož rána těsně minula levou tyčku Krchovy svatyně. Hosté však zůstali v útočném pásmu a drží kotouč na svých holích.
     
    16:46
    Třinec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Chybu brodského obránce Ambrože, jenž nedojel nahozený puk, k němuž měl nejblíž, využil dokonale ROSTISLAV MAROSZ, který si sjel do předbrankového prostoru a po ostré kličce překonal střelou po ledě gólmana Krcha! Asistence: Peter Bezuška.
     
    16:09
    Třinec zachytil havlíčkobrodský útok jako hustá síť, jenže Burzala vzápětí vyhodil kotouč přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    15:23
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, ale větší nebezpečí ze své snahy nevyprodukovali. Havlíčkobrodská obrana totiž jejich útok včas odrazila a získala kotouč.
     
    14:33
    Havlíčkův Brod po zisku kotouče vyhodil přes všechny čáry jen na odpískané zakázané uvolnění. Buly proběhne v kruhu po Krchově pravé ruce.
     
    13:56
    Třinečtí mladíci si vynutili územní převahu, při níž sevřeli svého soka z Vysočiny pod zámek a důkladně prověřili Krchovu pozornost. Od modré čáry pálil Burzala, jehož ránu vyrazil brodský muž s maskou před sebe a následně musel řešit sérii dorážek zblízka. V této zkoušce však obstál na výbornou, když ukryl puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    12:50
    Po vyhraném vhazování pálil od modré čáry bek Pavlík, jenže střílel hodně nepřesně a o notný kus minul Krchovu svatyni. Hosté se poté zkoušeli nastěhovat zpět do útočného pásma, ale zastavilo je postavení mimo hru.
     
    12:18
    Vedět o sobě dali také hosté. Po nahrávce obsazeného Rufera z předbrankového prostoru pálil u levé tyčky brodské brány Marosz, jenže brankář Krch se bleskově přesunul a ukryl puk v náruči.
     
    11:56
    Defenzíva mladých Rebelů odrazila třinecký útok a sama zahrozila prostřenictvím útočníka kozlíka, jehož rána z mezikruží postrádala vetší razanci. Gólman Kotrla ji tak bez problémů ukryl v lapačce a přerušil hru.
     
    11:37
    Další útočný výpad havlíčkobrodské družiny s sebou přinesl souvislejší tlak v soupeřovu pásmu, ze kterého se Moravané osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    11:04
    Třinec už je v plném počtu. Oslabení sehráli mladí Oceláři na výbornou, když Rebely nepustili k nebezpečnějšímu zakončení a po většinu času drželi hru daleko od svého pásma.
     
    10:36
    Havlíčkobrodští mladíci se stále tlačí do přesilovkových pozic, jenže pravidelně narážejí na pevný třinecký blok, jenž drží hru daleko od svého gólmana Kotrly.
     
    09:40
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a okamžitě se ujal obléhání gólmana Kotrly. Ke střele se po sérii přihrávek dostal obránce Pecen, jenže jeho projektil od modré čáry hosté zblokovali a puk doletěl až do středního pásma.
     
    09:04
    Na trestnou lavici je an 2 minuty vykázán Burzala (TRI) za faul kolenem.
     
    08:10
    Hosté se tlačili do zakončení zblízka, jenže byli včas odstaveni od puku havlíčkobrodskou obranou. Hrát mohou domácí Rebelové, kteří mají kotouč ve své moci.
     
    07:55
    Obroská šance Rebelů. Vargovu ostrou ránu z mezikruží vyrazil gólman Kotrla před sebe a z tohoto prostoru okamžitě dorážel rozjetý Szilva, jenže nastřelil jen vyrážečku třineckého muže s maskou!
     
    07:30
    Od modré čáry vylsla nepříjemnou ránu ze své hole obránce Musil, jenže nesešteloval si dobře mířidla a pálil těsně vedle branky. Další havlíčkobrodská střela z levého kruhu byla zblokována jen do ochranné sítě.
     
    06:55
    V těchto okamžicích sledujeme především tuhý boj o střední pásmo, který zatím nezná svého vítěze. Chvíli se snaží proklouznout do soupeřova pásma Rebelové, jindy zase Oceláři.
     
    05:43
    Rebelové jsou v plném počtu. V závěru přesilovky hostů ještě řešil gólman Krch dva třinecké projektily, když Faksova rána letěla z vrcholu kruhů nad branku a druhá rána z levého kruhu skončila v náruči brodského muže s maskou, jenž číhal u bližší tyčky.
     
    05:14
    Při obléhání havlíčkobrodské branky vyslal ze své hole ostrou ránu obránce Toman, brankář Krch ale jeho ránu od modré čáry dobře viděl a ukryl puk ve své lapačce, když si puk předtím ztlumil betony.
     
    04:35
    Rebelové přečkali úvodní tlak třineckých Ocelářů a po zisku kotouče u své branky vyhnali hosty do středního pásma, odkud si musejí hledat cestu zpět do přesilovkového postavení.
     
    03:43
    Hosté měli obrovskou šanci na vyrování, když se dostal za záda havlíčkobrodské obrany Faksa a v samostatném úniku ztroskotal na skvělém brankáři Krchovi, jenž vystihl jeho blafák. Po odpískání míří na lavici hanby Ambrož (HBR) za nedovolené bránění.
     
    02:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do vedení. Marek Havel předložil puk FILIPU ONDRÁČKOVI, jenž si z mezikruží sjel do předbrankového prostoru, odkud bekhendem nejdříve nastřelil beton gólmana Kotrly, ale puk se odrazil zpět k havlíčkobrodskému forvardovi, jenž napodruhé trefil puk z mírného úhlu na pravé straně přesně do bližšího horního růžku! Asistence: Marek Havel.
     
    02:31
    Havlíčkobrodský výpad končí po chvilce pobytu v útočném pásmu přerušením hry, když jeden z Rebelů hrál vysokou holí. Buly proběhne ve středu hřiště blíže třinecké modré čáře.
     
    01:30
    Faksa pálil ze skvélé palebné pozice mezi kruhy, jeho razantní projektil však vyrazil do bezpečí pozorný gólman Krch, jenž si počkal uprostřed svého brankoviště
     
    00:56
    Rebelové se na chvilku usadili v útočném pásmu, jenže přes dobře zformovanou obranu Třince se neprobili do zakončení. O nic lépe si nepočínali ani Oceláři, jejichž útok zastavila brodská obrana už ve středním pásmu.
     
    00:24
    Roupec nahazoval kotouč ze středního pásma na najíždějící útočníky, jenže nikdo z nich netečoval letící puk a píská se třinecké zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Krch (Zvolánek) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Musil, Novotný "C" - Kozlík, Wasserbauer, Varga "A", P. Blažek, Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait "A", O. Doležal, Račanský, M. Novák.

    HC Oceláři Třinec:
    Kotrla (Sklenář) - Toman, Pavlík, Deveri, Rajnoch, Marosz, Řezač, Hegyi, Faksa, Rapáč, Chvostek, Roupec, Kajaba, Burzala, Matuš, Rufer "C", P. Bezuška.

    Rozhodčí:
    Petr Humpolíček - Maxim Černý, Pavel Kříž.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Ondráček (Havel), 20. Zdražil (Šíma), 28. J. Milfait (Pecen) - 17. Marosz (P.Bezuška), 30. Hegyi (Rapáč, Řezač), 31. Chvostek (Deveri, Rajnoch), 65. Marosz


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Oceláři Třinec:
    bahis siteleri