Znojmo – Zlín 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:5 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Třinec 3:4 (po s.n.) | Chomutov – Kladno 5:2 (kon.) | Jihlava – Havířov 8:3 (kon.)
Liberec – Slavia 7:3 (kon.) | Pardubice – Opava 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 18.12.2010, 13:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Třinec právě vstřelil branku!

    Utkání rozhoduje trefou ze samostatného nájezdu ROSTISLAV MAROSZ! Bez asistence.
     
    Marosz (TRI) se trefuje zblízka přesně mezi Krchovy betony - 1:2!
     
    Marosz (TRI) elegantní kličkou odpovídá - 1:1!
     
    Kozlík (HBR) zvolil zajímavé řešení, když zamíchal s pukem na holi a poté ho nechal bez povšimnutí dojet za brankovou čáru - 1:0!
     
    45:45
    Hosté vyšachovali rychlou kombinací brodskou obranu a zazvonili na tyčku, když z velkého úhlu neuklidil kotouč do odkryté brány Marosz!
     
    45:01
    Situace se pro Rebely značně komplikuje. Za ostrý zákrok v rohu brodského pásma dostává trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl Novotný (HBR). Havlíčkův Brod se bude dlouho bránit ve třech hráčích.
     
    44:48
    Narůstající tlak mladých Ocelářů vyústil v havlíčkobrodské vyloučení. Na lavici hanby usedl na 2 minuty J. Milfait (HBR) za podražení.
     
    39:01
    Na trestnou lavici musí usednout Novotný (HBR), jehož trestem je nedovolené bránění.
     
    38:00
    V oslabení ujel havlíčkobrodské obraně do úniku Marosz a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Ondráček (HBR). Odnesl si 2 minuty za hákování.
     
    36:59
    Havlíčkův Brod se vehementně tlačil do zakončení, když zblízka doráželo několik havlíčkobrodských útočníků. Nakonec gólman Kotrla situaci ustál, ale po odpískání se zbytečným faulem provinil P. Bezuška. Dostává 2 minuty za napadení.
     
    32:13
    Hosté dželi Rebely v šachu, když drželi hru v útočném pásmu, jenže se sami provinili útočným faulem. Za držení protihráče dostal 2 minuty Faksa (TRI).
     
    30:45
    Třinec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Kotouč putoval po ose Lukáš Rajnoch - Danko Deveri - MICHAL CHVOSTEK, přičemž posledně jmenovaný střílel z prostoru před Krchovým brankovištěm a vpádu pohotově skóroval! Asistence: Danko Deveri, Lukáš Rajnoch.
     
    29:47
    Třinec právě vstřelil branku!

    Mladí Oceláři se dotahují na dostřel. Za brankou se ujal puku Rostislav Rapáč a z tohoto prostoru bleskově nahrál před brankoviště na volného DOMINIKA HEGYIE, jehož rána zapadla za Krchova záda, přičemž se brodskáý gólman nestihl včas přemístit! Asistence: Rostislav rapáč, Petr Řezač.
     
    29:18
    Na trestnou lavici je na 2 minuty vykázán P. Blažek (HBR) za podražení.
     
    27:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod navyšuje svůj hubený náskok. Po nahrávce Václava Pecna se ocitl v prostoru mezi kruhy zakončující JAN MILFAIT a odrazem o tyčku přesnou ranou překonal gólmana Kotrlu! Asistence: Václav Pecen.
     
    27:02
    Na trestnou lavici usedl při tlaku Havlíčkova Brodu Roupec (TRI) za hákování.
     
    26:30
    Gólman Kotrla teď hodně podržel svůj tým, když zneškodnil sérii nepříjemných dorážek havlíčkobrodských útočníků, kteří se probili k zakončení z bezprostřední blízkosti. Třinecký muž s maskou situaci ustál a ve svém brankovišti ukryl puk ve výstroji, čímž přerušil hru!
     
    20:00
    Havlíčkův Brod je potrestán za pozdní příchod dvouminutovým trestem. Trest odpykává O. Doležal (HBR).
     
    19:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod jde podruhé do vedení. Po vyražené střele Ondřeje Šímy se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti MICHAL ZDRAŽIL a svou střelou z mírného úhlu na pravé straně překonal ležícího gólmana Kotrlu! Asistence. Ondřej Šíma.
     
    18:35
    Útočným faulem se provinil Marosz (TRI) a odnáší si za to dvouminutový trest kvůli faulu loktem.
     
    16:46
    Třinec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Chybu brodského obránce Ambrože, jenž nedojel nahozený puk, k němuž měl nejblíž, využil dokonale ROSTISLAV MAROSZ, který si sjel do předbrankového prostoru a po ostré kličce překonal střelou po ledě gólmana Krcha! Asistence: Peter Bezuška.
     
    09:04
    Na trestnou lavici je an 2 minuty vykázán Burzala (TRI) za faul kolenem.
     
    07:55
    Obroská šance Rebelů. Vargovu ostrou ránu z mezikruží vyrazil gólman Kotrla před sebe a z tohoto prostoru okamžitě dorážel rozjetý Szilva, jenže nastřelil jen vyrážečku třineckého muže s maskou!
     
    03:43
    Hosté měli obrovskou šanci na vyrování, když se dostal za záda havlíčkobrodské obrany Faksa a v samostatném úniku ztroskotal na skvělém brankáři Krchovi, jenž vystihl jeho blafák. Po odpískání míří na lavici hanby Ambrož (HBR) za nedovolené bránění.
     
    02:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do vedení. Marek Havel předložil puk FILIPU ONDRÁČKOVI, jenž si z mezikruží sjel do předbrankového prostoru, odkud bekhendem nejdříve nastřelil beton gólmana Kotrly, ale puk se odrazil zpět k havlíčkobrodskému forvardovi, jenž napodruhé trefil puk z mírného úhlu na pravé straně přesně do bližšího horního růžku! Asistence: Marek Havel.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Ondráček (Havel), 20. Zdražil (Šíma), 28. J. Milfait (Pecen) - 17. Marosz (P.Bezuška), 30. Hegyi (Rapáč, Řezač), 31. Chvostek (Deveri, Rajnoch), 65. Marosz


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Oceláři Třinec:
    bahis siteleri