Třinec – Kometa Brno 6:4 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 6:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 2:3 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Kladno 3:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:3 (kon.) | Liberec – Zlín 7:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 14.01.2011, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:51
    Martin Heřman (PLZ) měl dostat dvě minuty za faul na jednoho z domácích forvardů. Plzeňský hráč však neunesl tíhu okamžiku a zlostně prašti holí o trestnou lavici. Dostává navíc deset minut a poroučí se předčasně do šaten.
     
    Dnešní utkání sleduje 5526 diváků !
     
    46:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňské obléhání pásma Energie nakonec dospělo do zdárného konce. Hosté si sice dlouho vyměňovali kotouč na modré čáře a dlouho trvalo, než se někdo odhodlal ke střele. Tím vyvoleným nakonec byl VÁCLAV BENÁK, který nekompromisní dělovkou propálil Mensatora. Asistence: PAvel Vostřák.
     
    45:11
    Duda jako třetí pálil z dorážky. Mensator jeho ránu vyrazil betonem do tyčky a pryč od branky.
     
    44:54
    Vyloučen Jan Košťál (KVA) na dvě minuty za hákování.
     
    41:06
    Vyloučen Petr Gřegořek (KVA) na dvě minuty zy vysokou hůl.
     
    36:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostům stačilo málo a přesilová hra je využita. Ihned po buly to zkoušel Vlasák, ale ten se ještě neprosadil. Odražený puk se dostal k JIŘÍMU HANZLÍKOVI, který neskutečnou dělovkou od modré utkání znovu vyrovnává. Asistence: Tomáš Vlasák, Martin Straka.
     
    34:57
    Na trestnou lavici míří další energetik. David Zucker (KVA) až příliš důrazně bránil domácího gólmana a vysloužil si za to od rozhodčích dvě minuty za držení.
     
    32:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí kapitán Skuhravý ihned po buly směřoval puk na volného DAVIDA NOSKA, který si od modré sjel jen kousek do pásma a napžáhl se ke strašné dělovce, která končí až v síti Plzně. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    30:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí ochozy jsou ve varu! Domácí útočník PETR KUMSTÁT dostal přesný pas do jízdy od Karola Slobody. Urostlý forvard si najel do mezikruží, odkud nepříliš prudkým bekhendem překonává Horčičku. Asistence: Karol Sloboda, František Skladaný.
     
    28:08
    Domácí borec na trestné. František Skladaný (KVA) si za "katrem" odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    26:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté z Plzně se ujímají vedení po bleskovém výpadu směrem vpřed. Po menším nedorozumění ve středním pásmu přišli domácí o kotouč. Toho se ujal Tomáš VLasák a zajel do útočné třetiny Energie. Zde našel zcela nekrytého JANA KOVÁŘE a ten se šancí naložil nejlépe jak mohl. Blafákem do bekhendu překonal již ležícího Mensatora do horní části klece. Asistence: Tomáš Vlasák.
     
    24:39
    Po bitce odjíždí na trestnou lavici Radek Duda (PLZ) za hrubost a Jakub Čutta (KVA) taktéž za hrubost.
     
    18:59
    Vyloučen Tomáš Frolo (PLZ) na dvě minuty. Hráč se provinil hákováním.
     
    12:52
    Největší šance prozatím. Domácí Jakub Čutta pálil od modré a jeho dělovku zastavila až tyčka plzeňské klece. Puk se odrazil ještě do pole, ale Horčička jej stihl rychle přiklopit lapačkou.
     
    11:49
    Na trestnou lavici míří další potrestaný "indián". John Slaney (PLZ) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    05:32
    Vylučuje se i na druhé straně. Jiří Hanzlík (PLZ) vyfasoval dvě minuty za sekání.
     
    02:34
    Máme tu relativně brzy první vyloučení zápasu. Domácí Roman Prošek (KVA) vyloučen na dvě minuty plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    Pro jednoho hráče bude utkání významné i z jiného úhlu pohledu. Kladenský odchovanec a karlovarský kapitán Václav Skuhravý odehraje své 500. utkání za Karlovy Vary.
    Marken.cz

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 31. Kumstát (Sloboda, Skladaný), 33. Nosek (Skuhravý) - 27. Kovář (Vlasák), 37. Hanzlík (Vlasák, Straka), 47. Benák (Vostřák)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gřegořek, Nosek, Dobroň, Čutta, Sloboda, M.Rohan, Prošek, Kokko - Kumstát, Skuhravý, Košťál - Skladaný, Pech, Zaťovič - Sailer, Melenovský, Dej - Zucker, T.Klíma, Kuběna
    HC Škoda Plzeň: Horčička (Salfický) - Dresler, J.Hanzlík, Benák, Frolo, Slaney, Modrý, Jeřábek - Vostřák, Kovář, Vlasák - Stránský, M. Straka, Duda, - Lammers, Johnson, M. Heřman - Plášek, Haman, Dvořák - Pitule

    Rozhodčí: Hribik, Fraňo - Svoboda, Lhotský
    bahis siteleri