K. Vary – Sparta 1:2 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Plzeň – Slavia 4:3 (po s.n.) | Opava – Olomouc 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 3:6 (kon.)
Havířov – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:3, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.01.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Pardubice vítězí v kotlině nad havlíčkobrodskými Rebely 6:3 a připisují si do tabulky tři důležité body. Děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi, přeji vám příjemný zbytek večera a hezký víkend. Zítra se vám ozveme z dalších utkáních Rebelů, odpoledne hrají starší dorostenci a večer prvoligový A-tým. (20:17:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:38
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté využívájí power-play domácích k dalšímu přesnému zásahu. Po nahrávce Tomáše Vondráčka se chopil puku volný MARTIN DOČEKAL, nabruslil si ze středního pásma s pukem na holi až k brance a zblízka ho bekhendem pohodlně dopravil do opuštěné brány! Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    58:25
    Havlíčkův Brod hraje power-play, gólman Pešek zůstal po oddechovém čase na střídačce a Rebelové jsou v šesti hráčích v poli!
     
    58:25
    Havlíčkův Brod si vyžádal odechový čas a zřejmě se odhodlá ke hře bez brankáře. Uvidíme, zda to domácím bojovníkům přinese gólový úspěch.
     
    58:10
    Do zajímavé střelecké pozice si najel rozjetý útočník Kapec, ale v předbrankovém prostoru mu nedopřála důrazná obrana Rebelů více prostoru ani času k nebezpečnějšímu zakončení.
     
    57:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod ještě koriguje nepříznivý stav. Po přiťuknutí Martina Hadravy se prezentoval svou typicjou akcí zpoza branky HYNEK ZOHORNA, který obkroužil Landsmanovu svatyni a nstřelil jen tyčku, ale brodský střelec vyvinul tlak na obránce, který si pod tlakem srazil puk do brány! Asistence: Martin Hadrava.
     
    57:00
    Z pohledu Rebelů se rýsovalo zajímavé přečíslení 3 na 1, ale útočník Ondráček si kotouč hodně přiťukl před sebe a už ho nedokázal včas dohnat. hrát mohou hosté.
     
    56:31
    Další útočná akce brodského souboru, který stále musí dotahovat třígólové manko, konří jen na odpískaném zakázaném uvolnění. Vše se stěhuje do kruhu po pravé ruce brankáře Peška, kde se bude vhazovat.
     
    56:00
    Z pravého kruhu zkoušel štěstí razantním projektilem útočník Havel, jenže u bližší tyčky zaúřadovala připravená Landsmanova lapačka, v níž zmizel letící puk. Po přerušení se bude vhazovat v pásmu Východočechů.
     
    55:29
    Hosté teď zlepšili pohyb, více bruslí a drží kotouč častěji na svých holích, čímž nepouštějí hru ke svému brankáři Landsmanovi a nedávají Rebelům prakticky žádnou šanci k nebezpečnějšímu zakončení.
     
    54:30
    Pecen napřáhl na modré čáře k tvrdé střele, jíž brankář Landsman s velkým úsilím vyrazil betony do prostoru vedle sebe, kde číhal na odražený kotouč J. Milfait, ale přes hole pardubických hráčů se nakonec neprobil k hodně nebezpečné dorážce!
     
    53:57
    Obránce Novotný střílel od modré čáry a nechal vyniknoutv gólmana Landsmana, jenž ukryl puk ve své výstroji a na chvilku přerušil hru.
     
    53:07
    Havlíčkův Brod stále tlačí Východočechy v hloubi jejich obranného pásma. Pardubická obrana je značně přetížena a musí neustále čelit mohutnému náporu. Zejména gólman Landsman má s aktivními střelci Rebelů spoustu práce.
     
    52:00
    Račanský se snažil vypálit zpoza obránce a v pravém kruhu dokázal zakončit, jenže pardubický hráč jeho střelu hodně zblokoval a brankář Landsman měl značně ulehčenou práci, když ukryl pomalu letící puk v lapačce.
     
    51:41
    Havlíčkobrodská útočná snaha skončila na holích Pardubic, které po zisku kotouče vyhazují jen na zakázané uvolnění, po němž proběhne buly v kruhu před gólmanem Landsmanem.
     
    50:38
    Mladí bojovníci z Kotliny ale sympaticky neskládají předčasně zbraně a pořád se snaží o útočný hokej, který jim přináší spoustu šancí. Naposledy střílel z levého kruhu po ledě dobře postavený Szilva a brankář Landsman musel jeho projektil vytěsnit koncem svého levého betonu pryč od vzdálenější tyčky!
     
    29:55
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice se ujímají znovu tříbrankového náskoku. Po špatné rozehrávce brodské obrany v blízkosti se dostal k puku lacino MARTIN DOČEKAL, z prostoru levého kruhu si sjel pohodlně až před brankáře Peška, počkal si na jeho pohyb a poslal puk přesně k tyčce! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 37. P. Blažek (Ondráček, J. Milfait), 42. J. Milfait (Ondráček), 58. Zohorna (Hadrava) - 15. Půhoný (Zdráhal), 27. Nosek (Půhoný, Hemský), 28. Moučka (Stoklasa), 29. Nosek (Půhoný, Hemský ), 30. Dočekal, 59. Dočekal (Vondráček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:

    Diváci: 85
    bahis siteleri