Senica – Trnava 4:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Košice 4:0 (kon.)
B. Bystrica – Dunajská Streda 2:0 (kon.) | Ružomberok – Prešov 0:1 (kon.) | Nitra – Dubnica 1:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 19.03.2011, 15:30Niké liga
     
    90
    V samom závere tréner Pavel Hapal pristupuje aj k svojmu tretiemu striedaniu, ktorým potvrdzuje sústredenie na defenzívu. Ihrisko opúšťa Ivan Lietava a na jeho miesto nastupuje Patrik Mráz. Následne rozhodca predlžuje hru ešte o dve minúty, ale vyzerá to tak, že nič výrazné sa už neudeje, Žilinčania svoj náskok postrážia a získajú ďalšie tri body.
     
    87
    Tri minúty pred koncom riadneho hracieho času realizuje svoje druhé striedanie. Z ihriska odchádza za potlesku tribún Arturs Zjuzins, pre ktorého je tento potlesk absolútne oprávnený. Lotyšský mladík na trávniku ukázal, že by mohol byť skvelou investíciou do budúcnosti a dôstojnou náhradou za Róberta Ježa. Jeho miesto v závere zaujme Michal Škvarka.
     
    78
    Žilinčania zvyšujú tempo a začínajú výraznejšie tlačiť. Skvelú rýchlosť predviedol Momodou Ceesay, ktorý sa zmocnil lopty takmer na polovici ihriska, rýchlym behom ale prešprintoval hráča súpera a z kraja sa dostával až do šestnástky. Proti jeho následnej tvrdej strele veľmi dobre vybehol Kuciak a dokázal ju vyboxovať mimo brány. Následne hosťujúci tréner strieda aj tretíkrát. Juraj Tomášik nahradí Petra Orávika.
     
    73
    Hneď na to po dobrej možnosti domáci strieda po prvýkrát v stretnutí aj tréner Pavel Hapal. Ihrisko opúšťa Roman Gergel, ktorý mal veľký podiel na jedinom góle domácich a na svojom kraji oplýval dobrou hrou a pripravoval lopty pre svojich spoluhráčov. Na jeho miesto nastupuje Tomáš Majtán, ktorý sa v poslednom období zabýval na pozícii krajného záložníka.
     
    70
    Žilinčania sa dostali do obrovskej príležitosti, keď sa za obranu súpera nečakane dostal Vladimír Leitner a rútil sa sám na Kuciaka. Zoči-voči gólmanovi hostí ale neuspel a zakončil loptu vysoko ponad bránu. Následne tréner hostí reaguje na vývoj hry ďalším striedaním a snaží sa poslať nové sily do ofenzívy. Ihrisko opúšťa Karol Pavelka, ktorého nahradí Andrej Brčák.
     
    63
    Po viac ako hodine hry vidíme prvé striedanie v dnešnom dueli, ku ktorému sa odhodlal tréner Zlatých Moraviec Jarábek. Z ihriska sťahuje Martina Hruška, ktorý bol aktívny prevažne v úvode zápasu, ale neskôr sa do hry príliš nezapájal a nebol tak viditeľný. Na jeho miesto nastupuje Adrián Candrák, ktorý by mal priniesť novú krv do hry hostí.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 49. Bello

    Karty:   38. Guldan (ZIL) - 19. Pavlovič (ZMO)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Stanislav Angelovič, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Vladimír Leitner - Zdeno Štrba (K) - Momodou Ceesay, Babatounde Issiaka Bello, Arturs Zjuzins, Roman Gergel - Ivan Lietava
    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Marek Janečka, Milan Pavlovič, Pavol Majerník, Martin Chren - Peter Orávik, Adam Žilák, Martin Babic, Peter Kuračka (K), Martin Hruška - Karol Pavelka

    Rozhodčí: Richard Trutz - Erik Weiss, Juraj Lieskovský

    Diváci: 1665
    bahis siteleri