Linköping – TPS 4:1 (kon.) | Färjestad – Frölunda 1:4 (kon.) | HV71 – Kuopio 0:4 (kon.)
Liberec – Eisbären 4:5 (kon.) | Mannheim – Slavia 3:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:1, 1:3, 1:1)
Eisbären Berlín
Neděle 04.09.2011, 17:00European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec, viděli jsme krásný zápas plný branek a napínavých zvratů. Šťastnější jsou nakonec hosté, kteří z dnešního klání vydolovali plný počet bodů. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z Tipsport areny se těším na počtenou. (19:24:44)
     
    Nejlepším hráčem zápasu vyhlášen André Rankel, druhý je David Kajínek. Jako třetí si pro cenu přijíždí TJ Malock.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Hosté v závěru kontrolují hru.
     
    59:38
    Kuriozní situace, Eisbären vyhodil puk přes všechny čáry. Sudí odpískali zakázané uvolnění, hosté ovšem hrají v oslabení. Německá střídačka se zlobí, rozhodčí se omlouvají za svoje chybné rozhodnutí. Vhazovat se bude ve středu hřiště.
     
    59:17
    Hosté vyhráli vhazování, Hördler ovšem vyhodit nedokázal.
     
    59:10
    Vhazovat se bude před Nastiukem, domácí brána je prázdná. Liberec hraje v šesti proti čtyřem!
     
    59:10
    Bílí Tygři ještě mají šanci! Baxmann totiž dostává menší trest, trenér Kalous si ve stejném čase vyžádal oddechový čas.
     
    58:51
    Rankel naopak na druhé straně znovu zaměstnal Vošvrdu střelou z mezikruží, domácí muž s maskou odolal.
     
    57:20
    Liberec se snaží o vyrovnání, v útočném pásmu si ovšem zatím neví rady. Hosté v těchto chvílích nepouští soupeře do těsné blízkosti vlastní klece.
     
    56:21
    Špaček se proti přesile protihráčů neprosadil, vzápětí se ale ke střele dostal Bulíř. Jeho pokus blokuje obrana německého celku.
     
    53:48
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Hosté jdou znovu do vedení, osm minut před koncem základní hrací doby se tak přibližují k vítězství. FRANK HÖRDLER prosvištěl do útočné třetiny a z pravého kruhu prostřelil Vošvrdu. Asistence: André Rankel - 4:5.
     
    53:29
    Holub ve středním pásmu přišpendlil k mantinelu protivníka, hosté ovšem posléze kotouč přeci jen získali. Vošvrda ale zasahovat nemusel.
     
    51:58
    Dnešní utkání sleduje přímo v Tipsport areně 2 824 diváků.
     
    51:08
    Na druhé straně musel být v pozoru znovu Vošvrda, kterého prověřil pokus Felskiho. Domácí brankář reflexivně zasáhl lapačkou, čímž si vysloužil potlesk publika.
     
    50:02
    Nastiuk zalehl puk v brankovišti, Špaček jej však dokázal vyšťourat a přiťukl na pravý kruh volnému Kudrnovi. Ten ovšem v nadějné příležitosti neuspěl.
     
    49:12
    Po souboji v rohu kluziště ztratili sudí puk z dohledu, a tak raději přerušili hru. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře Nastiuka.
     
    48:16
    Eisbären se nyní delší čas drží v útočném pásmu, Vošvrda musel znovu zasahovat. Tentokrát jej prověřila Buschova střela z dálky.
     
    47:12
    Talbot vzápětí proskočil skrz severočeskou defenzivu a snažil se důrazně dotlačit puk do brány. To se mu však nepodařilo, Vošvrda byl připraven a puk včas zalehl.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 11. Bárta (Tomáš Urban), 17. Kajínek (Nedvěd, Bortňák), 26. Tomáš Urban (Kajínek), 44. Holub (Pavlů, Kudrna) - 20. Rankel (Mulock TJ), 21. Rankel (Talbot, Mulock TJ), 24. Felski (Rankel), 31. Tyson Mulock (Hördler, Christensen), 54. Hördler (Rankel)


    Bílí Tygři Liberec: Vošvrda (Pinc) - Výtisk, Čakajík, Pavlů, Štich, Kajínek, Holub, Ulrych - Kudrna "A", Nedvěd "C", Klimenta - Bortňák, Bulíř, Špaček - Bárta, Tomáš Urban, Dušek - Krejčík, Vak, Víšek - Patrik Urban.
    Eisbären Berlín: Nastiuk (Zepp) - Hördler, Angell, Baxmann, Sharrow, Bielke, Braun, Felski - Rankel, Ustorf, Mulock TJ - Busch, Talbot, Tallackson - Tyson Mulock, Weiss, Christensen - Ritter, Pohl, Braun.

    Rozhodčí: Homola, Hribik - Barvíř, Kiss.
    bahis siteleri