Linköping – TPS 4:1 (kon.) | Färjestad – Frölunda 1:4 (kon.) | HV71 – Kuopio 0:4 (kon.)
Liberec – Eisbären 4:5 (kon.) | Mannheim – Slavia 3:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:1, 1:3, 1:1)
Eisbären Berlín
Neděle 04.09.2011, 17:00European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:48
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Hosté jdou znovu do vedení, osm minut před koncem základní hrací doby se tak přibližují k vítězství. FRANK HÖRDLER prosvištěl do útočné třetiny a z pravého kruhu prostřelil Vošvrdu. Asistence: André Rankel - 4:5.
     
    43:14
    Liberec právě vstřelil branku!

    Když to nejde z těsné blízkosti, vyzkoušel JAN HOLUB svůj příklep až od modré čáry. Domácí obránce tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Je vyrovnáno! Asistence: Michal Pavlů, Jaroslav Kudrna - 4:4.
     
    30:20
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Berlín jde znovu do vedení! Hosté přečkali soupeřovu přesilovku bez úhony, vystartovali kupředu a kotouč se rázem znovu zatřepal v liberecké síti. Střela TYSONA MULOCKA propadla Vošvrdovi výstrojí a se štěstím se došourala za brankovou čáru. Asistence: Frank Hördler, Mads Christensen - 3:4.
     
    26:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři ale nedarují svoji kůži lacino, zanedlouho se jím totiž podařilo vyrovnat a k vítězství mají oba celky znovu stejně blízko. Odraženou Kajínkovu střelu přesměroval do sítě TOMÁŠ URBAN. Asistence: David Kajínek - 3:3.
     
    23:55
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Tak to je obrat, Berlín po přestávce viditelně změnil svůj herní projev, což přináší ovoce. Hosté jdou totiž poprvé v zápase do vedení, aktivní Rankel se natlačil před Vošvrdu, který jeho šanci výborným zákrokem zneškodnil. Přijíždějící SVEN FELSKI se ovšem z dorážky nemýlil. Asistence: André Rankel - 2:3.
     
    20:37
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Hosté využívají početní převahu, kterou dohrávali z předcházející třetiny. Eisbären se nastěhoval před Vošvrdu a Talbot vypálil z nadějné pozice, liberecký brankář jeho střelu vytěsnil. Na dorážku ANDRÉ RANKELA byl však krátký. Asistence: Talbot, Mulock TJ - 2:2.
     
    20:00
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Hokejisté Berlína skórují přesně se zvukem sirény, jež oznamuje konec první třetiny. Sudí nakonec po kratší poradě branku uznávají. Úspěšným střelcem je ANDRÉ RANKEL, který trefil z mezikruží přesně pod břevno. Asistence: Mulock TJ - 2:1.
     
    16:35
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí vedou již o dvě branky. Nedvěd si nabruslil až před brankáře a snažil se puk do sítě protlačil svým důrazem, to se mu však nepodařilo. Kotouč posléze doputoval až na modrou čáru, odkud svoji tvrdou ranou propálil dezorientovaného Nastiuka DAVID KÁJÍNEK. Asistence: Petr Nedvěd, Dalibor Bortňák - 2:0.
     
    10:30
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři se dostávají do vedení. Tomáš Urban přisunul kotouč v přečíslení dvou proti jednomu MICHALU BÁRTOVI, který z pravého kruhu propálil Nastiuka dobře mířenou střelou k tyči. Asistence: Tomáš Urban - 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 11. Bárta (Tomáš Urban), 17. Kajínek (Nedvěd, Bortňák), 26. Tomáš Urban (Kajínek), 44. Holub (Pavlů, Kudrna) - 20. Rankel (Mulock TJ), 21. Rankel (Talbot, Mulock TJ), 24. Felski (Rankel), 31. Tyson Mulock (Hördler, Christensen), 54. Hördler (Rankel)


    Bílí Tygři Liberec: Vošvrda (Pinc) - Výtisk, Čakajík, Pavlů, Štich, Kajínek, Holub, Ulrych - Kudrna "A", Nedvěd "C", Klimenta - Bortňák, Bulíř, Špaček - Bárta, Tomáš Urban, Dušek - Krejčík, Vak, Víšek - Patrik Urban.
    Eisbären Berlín: Nastiuk (Zepp) - Hördler, Angell, Baxmann, Sharrow, Bielke, Braun, Felski - Rankel, Ustorf, Mulock TJ - Busch, Talbot, Tallackson - Tyson Mulock, Weiss, Christensen - Ritter, Pohl, Braun.

    Rozhodčí: Homola, Hribik - Barvíř, Kiss.
    bahis siteleri