Linköping – TPS 4:1 (kon.) | Färjestad – Frölunda 1:4 (kon.) | HV71 – Kuopio 0:4 (kon.)
Liberec – Eisbären 4:5 (kon.) | Mannheim – Slavia 3:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:1, 1:3, 1:1)
Eisbären Berlín
Neděle 04.09.2011, 17:00European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Bílí Tygři ještě mají šanci! Baxmann totiž dostává menší trest, trenér Kalous si ve stejném čase vyžádal oddechový čas.
     
    53:48
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Hosté jdou znovu do vedení, osm minut před koncem základní hrací doby se tak přibližují k vítězství. FRANK HÖRDLER prosvištěl do útočné třetiny a z pravého kruhu prostřelil Vošvrdu. Asistence: André Rankel - 4:5.
     
    50:02
    Nastiuk zalehl puk v brankovišti, Špaček jej však dokázal vyšťourat a přiťukl na pravý kruh volnému Kudrnovi. Ten ovšem v nadějné příležitosti neuspěl.
     
    43:14
    Liberec právě vstřelil branku!

    Když to nejde z těsné blízkosti, vyzkoušel JAN HOLUB svůj příklep až od modré čáry. Domácí obránce tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Je vyrovnáno! Asistence: Michal Pavlů, Jaroslav Kudrna - 4:4.
     
    42:51
    Čtvrtá liberecká formace se díky svému aktivnímu napadání dostala do velké příležitosti. Po Vakově pasu trestuhodně nepřestřelil položenou brankářovu hůl Krejčík, vzápětí dorážel ještě prvně jmenovaný. Ani on ale Nastiuka nepokořil.
     
    36:41
    Pavlů z vlastní třetiny prokličkoval přes celé hřiště až před soupeřovu svatyni. Nastiuka se snažil překvapit z úhlu, ten však odolal. K dorážce se ovšem dostal mladík Patrik Urban, v nadějné příležitosti ale selhal.
     
    35:22
    Braun obdržel menší trest za hrubost, stejný trest dostává také domácí Kajínek. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    30:20
    Ihned po čtvrtém zásahu německého družstva se dostal Hördler do potyčky se Štichem. Hostující zadák dostává dvě minuty za hrubost, liberecký hráč obdržel ke stejnému trestu také trest desetiminutový.
     
    30:20
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Berlín jde znovu do vedení! Hosté přečkali soupeřovu přesilovku bez úhony, vystartovali kupředu a kotouč se rázem znovu zatřepal v liberecké síti. Střela TYSONA MULOCKA propadla Vošvrdovi výstrojí a se štěstím se došourala za brankovou čáru. Asistence: Frank Hördler, Mads Christensen - 3:4.
     
    28:17
    Tygři si zahrají přesilovku, Tyson Mulock si jde odpočinout na trestnou lavici. Provinil se podražením.
     
    27:08
    Sledujeme parádní hokej plný šancí, Sharrow mohl vzápětí strhnout vedení opět na stranu svého celku. Z pravé strany ale Vošvrdu svoji dobře mířenou ranou nepropálil.
     
    26:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři ale nedarují svoji kůži lacino, zanedlouho se jím totiž podařilo vyrovnat a k vítězství mají oba celky znovu stejně blízko. Odraženou Kajínkovu střelu přesměroval do sítě TOMÁŠ URBAN. Asistence: David Kajínek - 3:3.
     
    23:55
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Tak to je obrat, Berlín po přestávce viditelně změnil svůj herní projev, což přináší ovoce. Hosté jdou totiž poprvé v zápase do vedení, aktivní Rankel se natlačil před Vošvrdu, který jeho šanci výborným zákrokem zneškodnil. Přijíždějící SVEN FELSKI se ovšem z dorážky nemýlil. Asistence: André Rankel - 2:3.
     
    22:06
    Hosté jsou rázem při chuti, Vošvrda má plné ruce práce. V těsné blízkosti jeho brankoviště nebezpečně operoval s pukem Tallackson. Rozdílovou trefu však přidat nedokázal.
     
    20:37
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Hosté využívají početní převahu, kterou dohrávali z předcházející třetiny. Eisbären se nastěhoval před Vošvrdu a Talbot vypálil z nadějné pozice, liberecký brankář jeho střelu vytěsnil. Na dorážku ANDRÉ RANKELA byl však krátký. Asistence: Talbot, Mulock TJ - 2:2.
     
    20:00
    Eisbären právě vstřelil branku!

    Hokejisté Berlína skórují přesně se zvukem sirény, jež oznamuje konec první třetiny. Sudí nakonec po kratší poradě branku uznávají. Úspěšným střelcem je ANDRÉ RANKEL, který trefil z mezikruží přesně pod břevno. Asistence: Mulock TJ - 2:1.
     
    19:27
    Ve Vošvrdově brankovišti se po přerušení strhla drobná strkanice. Tallackson dostává dvě minuty za hrubost. Štich obdržel stejný trest + další dvě minuty za krosček. Suma sumárum, Berlín si zahraje v závěru první části v pěti proti třem!
     
    18:21
    Hostující aktivita vyústila v liberecké vyloučení. Ulrych dostává menší trest za držení, Eisbären hraje přesilovku.
     
    17:28
    Florian Busch mohl vzápětí snížit, z bezprostřední blízkosti ovšem trefil pouze přesouvajícího se Vošvrdu. Hosté se ovšem nadále drží v pásmu.
     
    16:35
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí vedou již o dvě branky. Nedvěd si nabruslil až před brankáře a snažil se puk do sítě protlačil svým důrazem, to se mu však nepodařilo. Kotouč posléze doputoval až na modrou čáru, odkud svoji tvrdou ranou propálil dezorientovaného Nastiuka DAVID KÁJÍNEK. Asistence: Petr Nedvěd, Dalibor Bortňák - 2:0.
     
    12:26
    Další nadějná šance Liberce! Kudrna zprava vybídl k zakončení na levém kruhu volného Nedvěda. Ten střílel z první, německou svatyni minul jen o malý kousek.
     
    10:30
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři se dostávají do vedení. Tomáš Urban přisunul kotouč v přečíslení dvou proti jednomu MICHALU BÁRTOVI, který z pravého kruhu propálil Nastiuka dobře mířenou střelou k tyči. Asistence: Tomáš Urban - 1:0.
     
    9:40
    Bude se ovšem pokračovat ve čtyřech na obou stranách, TJ Mulock jde pykat za nedovolené bránění.
     
    9:18
    Proti čtyřem si zahrají také hosté, Nedvěd obdržel menší trest za hákování.
     
    7:28
    Úvod další přesilovky ale Severočeši málem nezvládli, liberecké zadáky totiž přebruslil TJ Mulock a z vrcholu kruhu tvrdě vypálil. Vošvrda reflexním zákrokem vyráží.
     
    6:58
    Další přesilovka pro český tým. Tyson Mulock jde na trestnou lavici, když vyhodil puk přes mantinel. Hosté dostávají za stejný přestupek již druhý trest.
     
    4:02
    Bílí Tygři v náporu, Klimenta před malým okamžikem spálil velkou příležitost. Liberecký útočník převzal pas od Nedvěda a ocitl se na okamžik nekrytý před německou klecí. Jeho střelu ovšem likviduje Nastiuk.
     
    3:16
    Talbot vyhodil puk přes hrazení a dostává menší trest za zdržování hry, Liberec si zahraje první přesilovku v zápase.
     
    3:09
    Čakajík vybojoval kotouč u mantinelu a bez váhání jej poslal na soupeřovu klec. Před brankovištěm směr letícího kotouče změnil Kudrna, jeho teč skončila těsně vedle.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 11. Bárta (Tomáš Urban), 17. Kajínek (Nedvěd, Bortňák), 26. Tomáš Urban (Kajínek), 44. Holub (Pavlů, Kudrna) - 20. Rankel (Mulock TJ), 21. Rankel (Talbot, Mulock TJ), 24. Felski (Rankel), 31. Tyson Mulock (Hördler, Christensen), 54. Hördler (Rankel)


    Bílí Tygři Liberec: Vošvrda (Pinc) - Výtisk, Čakajík, Pavlů, Štich, Kajínek, Holub, Ulrych - Kudrna "A", Nedvěd "C", Klimenta - Bortňák, Bulíř, Špaček - Bárta, Tomáš Urban, Dušek - Krejčík, Vak, Víšek - Patrik Urban.
    Eisbären Berlín: Nastiuk (Zepp) - Hördler, Angell, Baxmann, Sharrow, Bielke, Braun, Felski - Rankel, Ustorf, Mulock TJ - Busch, Talbot, Tallackson - Tyson Mulock, Weiss, Christensen - Ritter, Pohl, Braun.

    Rozhodčí: Homola, Hribik - Barvíř, Kiss.
    bahis siteleri