PZ Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 13:8 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 6:7 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Hr. Králové – Písek 5:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 6:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
13:8 (3:4, 6:1, 4:3)
Berani Zlín
Čtvrtek 15.09.2011, 14:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:54
    Uvidíme ještě jednu přesilovku, i když jen šesti vteřinovou. Vyloučen byl Michael Foltýn.
     
    58:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Také hosté neotáleli dlouho se svou odpovědí! V pořadí již jednadvacátou branku dnešního utkání zaznamenal DOMINIK MATULA, který v sólovém nájezdu překonal brankáře Motyku! Asistence: David Hrazdíra.
     
    58:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle odpovídají! Ondřej Kovařčík objel branku, aby pak položil brankáře Blažka a zakončil do odkryté části branky! Bez asistence.
     
    58:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok hostů znamená sedmou branku v síti Třince! Perfektní střelou pod horní tyč se prosadil JAKUB TOMIGA! Asistence: Jakub Kužílek.
     
    36:51
    Štěstí teď stálo na straně domácí! Z trestné lavice navrátivší se Matouš Kratochvíl se dostal do sólového úniku! Před Motykou se nijak nerozpakoval a vystřelil! Kotouč si to namířil do břevna domácí branky!
     
    54:43
    Rozhodčí opět vylučují. Za katr si teď půjde sednout hostující Matouš Kratochvíl, který se provinil krosčekem.
     
    53:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vsítili dvanáctou branku! Parádně sehranou kombinaci celé přesilovkové formace zakončoval střelou do odkryté branky DAVID CIENCIALA! Ten tímto gólem završil svůj hattrick. Asistence: David Pastrňák.
     
    53:12
    Rozhodčí budou opět vylučovat. Až příliš velký důraz u mantinelu předvedl hostující Jakub Kužílek, který si tak půjde oddychnout na dvě minuty.
     
    50:47
    Chytrý pas skrz brankoviště poslal Marek Pěnčík! Kotouč se dostal k zcela nehlídanému Jiřímu Běhalovi, který jej napálil do betonů brankáře Blažka.
     
    50:12
    Sotva se domácí dostali do plného počtu, jdou opět do čtyř. Dalším vyloučeným je Dominik Kalus.
     
    49:06
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Vyloučen byl Jakub Kužílek, který nedovoleně bránil napadajícího hráče Třince.
     
    48:08
    Vyloučen Jiří Běhal - 2 minuty - krosček.
     
    48:08
    Je tady další korekce střelce branky! Tentokráte se to týká šesté branky hostů, kterou vstřelil JIŘÍ VELČOVSKÝ!
     
    47:50
    Další vyložená šance domácích! Na brankovišti měl chvilku času Marek Pěnčík, ten ale svou pumelicí netrefil brankovou výseč!
     
    45:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dokázali prosadit a korigují stav! Perfektní Hrazdírův pas našel hůl osamoceného JIŘÍ VELČOVSKÝ, který příklepem propálil Motykovy betony! Asistence: David Hrazdíra, Jakub Řezáč.
     
    44:00
    Oceláři mohli vstřelit tucet branek! Petr Heider se ocitl zcela osamocen před brankou hostů, kotouč ale poslal jen do spojnice tyčí zlínské branky!
     
    43:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí deset branek zjevně nestačí a drtí svého soupeře i nadále! Jedenáctou branku Třince vsítil JIŘÍ BĚHAL, který procedil puk skrz betony brankáře Blažka! Asistence: David Pastrňák.
     
    42:50
    Hlasatelé opravili střelce poslední domácí branky! Desátý gól Třince zaznamenal ALEX PISARIK! Filip Ohera tak zůstává prozatím dvougólový!
     
    41:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je tady desátá branka domácích! Vteřinu po vypršení hostujícího oslabení se důrazem na brankovišti dokázal prosadit ALEX PISARIK! Asistence: Tomáš Rataj, Tadeáš Jaroš.
     
    39:54
    Mohla tady být desátá branka domácích! To by ale musel Jiří Běhal trefit síť, a ne břevno!
     
    39:39
    Rozhodčí budou vylučovat. Na trestnou lavici si sedne Jakub Tomiga, který narazil Jaroše na hrazení. Domácí forward už odjel na střídačku, doufejme, že se mu nic nestalo.
     
    37:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vsítili devátou branku! Do gólové kombinace se zapojila hned trojice domácích! Kotouč šel po ose Martin Samek - Lukáš Kasala až k ADAMU KOFROŇOVI, který jej bez problému doklepl do opuštěné branky! Asistence: Lukáš Kasala, Martin Samek.
     
    36:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí opět odskakují na rozdíl tří branek! Na ledě zlstak sice ležet hostující Kratochvíl, rozhodčí však nechal pokračovat domácí akci! Parádní přihrávku Tomáše Rataje uklidil do prázdné branky TADEÁŠ JAROŠ! Asistence: Tomáš Rataj.
     
    15:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté korigují stav zápasu! Rychlý protiútok předvedla dvojice Dominik Matula a JAKUB TOMIGA! Nejprve si oba vyměnili puk, aby pak Tomiga zakončoval do prázdné branky! Asistence: Dominik Matula
     
    32:17
    Máme tady dalšího vyloučeného, tentokráte z řad domácích. Vyloučen byl Pavel Malyjurek, který se provinil podražením.
     
    31:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    neuběhla ani další minuta a domácí skórují po sedmé! Pas Davida Pastrňáka přetavil v sedmou branku DAVID CIENCIALA! Pro hostujícího trenéra to je příliš, proto si vybral oddechový čas. Asistence: David Pastrňák.
     
    30:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Parádně promyšlený rychlý protiútok domácích končí šestou brankou! Adam Kofroň zavezl puk do pásma Zlína, kde naznačil střelu. K překvapení všech ale přihrál LUKÁŠI KASALOVI, který se ze dvou metrů nemýlil! Asistence: Adam Kofroň.
     
    29:12
    Nakonec se hosté tak zamotali, že se dopustili faulu. Vyloučeným je Miroslav Zaremba, který se provinil podražením.
     
    27:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další útok se domácím už povedl lépe a Oceláři jdou opět do vedení! Spolupráce mezi Tomášem Ratajem a FILIPEM OHEROU končí pátou brankou v hostující síti! Asistence: Tomáš Rataj.
     
    27:21
    Pohledná akce v podání Tadeáše Jaroše! Ten přebruslil celou délku kluziště, aby pak poslal puk do betonů brankáře Blažka.
     
    25:37
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Vyloučen byl Michal Stuchlík, která se provinil hákováním.
     
    25:16
    Obrovské štěstí teď měli domácí! Běhal vyvážel puk zpoza branky, kotouč se však nachomýtl k pravé tyči Motykovi branky! Domácí brankář si až po několika vteřinách všiml kotouče!
     
    22:47
    Hosté dostávají možnost další přesilovky. Vyloučen byl David Cienciala, který se provinil podražením.
     
    22:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět srovnávají krok! LUKÁŠ KASALA si chvíli povodil puk aby poté po zemi zakončil. Brankář Čepila neměl ideální výhled a neviděl puk, který zapadl přímo za levou tyčku! Asistence: Alex Pisarik.
     
    19:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou čtvrtou přesilovku a jdou opět do vedení! Dvě vteřiny před vypršením dvacáté minuty se hosté dokázali opět prosadit! Skvělý důraz na brankovišti předvedl MATOUŠ KRATOCHVÍL, který dotlačil puk za bezmocného brankáře Třince! Asistence: Vít Mika, David Hrazdíra.
     
    19:35
    Moc nechybělo a hosté by opět vedli! Nahazovaný puk se snažil tečovat Mika, kotouč ale zaplachtil těsně mimo levou tyč domácí branky!
     
    18:57
    Hosté mají další možnost početní výhody. Vyloučen byl domácí Martin Samek.
     
    18:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Je opět srovnáno! Hosté, díky přesné střele DAVIDA MACHARÁČKA, opět srovnávají. Macharáček, po parádním pasu Tomigy, vymetl všechny pavučinky v levém rohu domácí branky! Hosté využili svou třetí přesilovku! Asistence: Jakub Tomiga.
     
    18:25
    Zaváhání v domácí rozehrávce se snažil využít Hrazdíra. Ten se dostal tak blízko k domácí brance, že Ocelářům nezbývalo nic jiného, než faulovat. Vyloučeným je Tadeáš Jaroš.
     
    16:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Opakovanou střelu Michala Jonáše Čepila vyrazil jen na hůl číhajícího DAVIDA CIENCIALY, který bez problému zasunul puk do poloodkryté branky! Asistence: Michal Jonáš.
     
    15:57
    Rozhodčí budou opět vylučovat. Nadějně rozvíjející se akci domácích zastavil nedovoleně Jakub Tomiga, který hrál příliš vysokou holí.
     
    14:46
    Nebezpečná situace na druhé straně! Ke střele z mezikruží se dostal Vít Míka, jeho střela mířila pár centimetrů od pravé tyče domácí branky!
     
    13:25
    Obrovská šance Třince! Z druhé vlny si na odražený puk najel Petr Heider! Jeho projektil ale mířil jen do ramene brankáře Zlína!
     
    11:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je opět srovnáno! Další střela od modré, tentokráte v podání ADAMA VALÍČKA, již skončila v síti! Brankář Čepila zřejmě neviděl dráhu letu a nestačil zareagovat! Asistence: Filip Ohera.
     
    10:28
    Je tady další vyloučení. Hákováním se provinil hostující David Macharáček, který si tak půjde sednout na trestnou lavici.
     
    05:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj první třetiny! Podobný kousek jako třineckému Oherovi se teď povedl DOMINIKU MATULOVI! Ten dostal přihrávku od Kužílka, aby pak zpoza brankové čáry vsítil druhou branku svého celku! Asistence: Jakub Kužílek.
     
    04:31
    Další vyloučení, opět na straně domácích. Vyloučeným je Filip Ohera - 2 minuty - vysoká hůl.
     
    01:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. Pokračující přesilovku dokázali hosté využít! Po rychlé kombinaci mezi Jakubem Řezáčem a Davidem Hrazdírou se k zakončení dostal MATOUŠ KRATOCHVÍL, kterému zbývalo jen doklepnout puk do odkryté části branky! Asistence: Jakub Řezáč, David Hrazdíra.
     
    00:45
    Máme tady první vyloučení zápasu. Vyloučeným je Martin Samek (TRI) - 2 minuty - hákování.
     
    00:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu! Za hostující brankou se puku zmocnil FILIP OHERA, který nejprve zamotal hlavu dvou obránců, aby poté objel branku a zasunul puk za klečícího Čepilu! Bez asistence.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Ohera, 12. Valíček (Ohera), 17. Cienciala D. (Jonáš), 23. Kasala (Pisarik), 28. Ohera (Rataj), 31. Kasala (Kofroň), 32. Cienciala D. (Pastrňák), 37. Jaroš (Rataj), 38. Kofroň (Kasala, Samek), 42. Pisarik (Rataj, Jaroš), 44. Běhal (Pastrňák), 54. Cienciala D. (Pastrňák), 59. Kovařčík - 2. Kratochvíl (Řezáč, Matouš), 6. Matula (Kužílek), 19. Macharáček (Tomiga), 20. Kratochvíl (Mika, Hrazdíra), 16. Tomiga (Matula), 46. Velčovský (Hrazdíra, Řezáč), 59. Tomiga (Kužílek), 59. Matula (Hrazdíra)


    HC Oceláři Třinec: Němec (Motyka) - Kalus, Foltýn, Pisarik, Valíček, Jonáš, Běhal - Kovařčík, Kofroň, Ohera, Malyjurek, Rataj, Pěnčík, Samek, Heider, Kasala, Pastrňák, Jaroš, Cienciala D.
    Berani Zlín: Čepila (Blažek) - Řezáč, Grygera, Stuchlík, Maršálek, Hurta, Velčovský, Macharáček - Kratochvíl, Pelánek, Tomiga, Zaremba, Matula, Hlaváč, Mika, Hrazdíra, Galuška, Malý
    bahis siteleri