Tottenham – Liverpool 4:0 (kon.) | Fulham – Manchester City 2:2 (kon.) | Sunderland – Stoke 4:0 (kon.)
Manchester Utd. – Chelsea 3:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
4:0 (1:0)
Liverpool FC
Neděle 18.09.2011, 14:30Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak to je závěr zápasu, který dokumentuje vystoupení Tottenhamu! EMMANUEL ADEBAYOR dostal přesný centr na pravou nohu a ze vzduchu se opřel do míče! Balón šel Reinovi do protipohybu a ten neměl šanci - 4:0!
     
    68
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tento gól se dá trochu připsat na vrub Reiny. Brankář Liverpoolu neudržel v náruči Defoovu střelu, míč se odrazil k EMMANUELOVI ADEBAYOROVI, který ho ještě přehodil a zakončil do prázdné branky - 3:0!
     
    66
    Tottenham právě vstřelil branku!
    A je hotovo! Obrana hostí úplně propadla a Hotspur to bez okolků potrestali! JARMIEN DEFOE šel sám na branku, dobře se ještě vrátil Carragher, ale ani to hostům nepomohlo. Přesná střela k tyči znamená vedení 2:0!
     
    7
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Tak to se vidí jen málokdy! Několik metrů za pokutovým územím zůstal volný míč pro rozběhnutého LUKA MODRIČE, který dělovkou o břevno posílá Hotspur do vedení! Reina neměl v žádném případě nárok - 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 7. Modrič, 66. Defoe, 68. Adebayor, 90+3. Adebayor

    Karty:   24. Adebayor (TOT) - 12. Adam (LIV), 36. Škrtěl (LIV), 40. Coates (LIV), 45+4. Suarez (LIV)   28. Adam (LIV), 63. Škrtel (LIV)


    Tottenham Hotspur: Friedel - Assou-Ekotto, King (84. Bassong), Kaboul, Walker - Bale, Modrič, Parker, Kranjcar (46. Van der Vaart) - Defoe (84. Giovanni), Adebayor
    Liverpool FC: Reina - Škrťel, Carragher, Agger (27. Coatés), Sanchez - Henderson, Lucas Leiva, Adam, Downing (70. Spearing) - Caroll, Suarez (70. Bellamy)
    bahis siteleri