Žilina – Poprad 0:5 (kon.) | Martin – Nitra 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 2:1 (kon.)
Košice – HC Slovan 5:1 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (po s.n.)
konec
MsHK Žilina
0:5 (0:4, 0:1, 0:0)
HK Poprad
sk Úterý 20.09.2011, 17:00 • DOXXbet aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:40
    Poprad dal gól! Extrémna chyba Žiliny, MARTIN KUĽHA si zobral puk, skúšal si vytiahnuť Laca, ale ten si postrážil tyčku, a tak sa obtočil poza bránu a zasunul to rusnákovsky popri druhej tyčke. Gól napokon NEPLATÍ, prečo, to sme hlásateľovi nerozumeli, čosi s maskou brankára.
     
    55:32
    Po vhadzovaní v obrannom pásme sa Žilina rýchlo dostala dopredu, Stupkovi sa nepodarilo prekonať Melicherčíka.
     
    55:17
    Ľubomír Vaic vytiahol ďalší kúsok z repertoáru nepremenených šancí. Rútil sa na bránu po chybe obrany Žiliny, puk mu ale poskočil a tak ho len usmernil kamsi k Lacovej lapačke.
     
    53:40
    Vylúčenie Poprad, Štefan Fabian, dve minúty za sekanie.
     
    51:23
    Sivák spoza brány krásne našiel Róberta Hunu, ten si ale musel puk spracovať lebo to mal na bekhend, z forhendu potom poslal už do pripraveného Melicherčíka.
     
    47:51
    Rapáč len nastavil hokejku na Novotného strelu, puk sa obtrel o brvno a vyletel von!
     
    46:55
    Fabian si vymieňal puk raz s Vaicom na ľavom kruhu, hneď na to s Brejčákom na modrej na pravej strane, napokon rozpohybovali hráčov tak, že mohol sám páliť stredom, snažil sa to dvihnúť na vinkel, ale puk letel privysoko.
     
    46:37
    Vylúčenie Žilina, Dušan Devečka, dve minúty za hákovanie.
     
    45:48
    Vylúčenie Žilina, Jan Dlouhý, dve minúty za sekanie. Skúsený legionár pri sekaní zlomil hokejku, a tak sa čaká, kým mu donesú na trestnú náhradnú. Domáci štamgasti pokrikujú, nech mu ju ani nenesú.
     
    45:25
    Hreus spoza brány priťukol Dlouhému, jeho strela z prvej mierila tesne nad vinkel Melicherčíkovej brány.
     
    43:58
    Vylúčenie Poprad, Michael Vandas, dve minúty za podrazenie.
     
    42:37
    Vylúčenie Poprad, Andrej Novotný, dve minúty za podrazenie.
     
    42:11
    Vylúčenie Žilina, trest pre hráčsku lavicu, dve minúty za priveľa hráčov na ľade. Neuveriteľné, že sa to Žiline podarilo zatiaľčo Kudělka s pukom za bránou čakal na prestriedanie.
     
    41:33
    Vylúčenie Poprad, Arne Kroták, dve minúty za hákovanie.
     
    39:17
    Je to neuveriteľné, ale Melicherčík si stále drží čisté konto. Táto šanca smrdela gólom, krásna prihrávka z ľavej strany na pravú, kde stál pri tyčke hráč, ale z prvej zakončil len do betónu, ešte šance na dorážku, pred tou Drábkovou si Melicherčík ľahol do strely a drží puk lapačkou.
     
    36:56
    Strela Lineta prepadla Melicherčíkovi cez betón a lízla bránu, neskôr ešte mohol Drevenák páliť spomedzi kruhov, ale minul puk.
     
    34:26
    Sľubne sa črtajúci útok, keď Dlouhého zaujímavú rozohrávku poslal Róbert Huna ešte zaujímavejšie do pásma, Sivák dokorčuľoval puk, späť na Hunu a jeho prihrávka na strelu do protipohybu už Siváka nenašla.
     
    33:28
    Vylúčenie Poprad, Samuel Takáč, dve minúty za faul kolenom.
     
    31:12
    Vylúčenie Žilina, Jan Dlouhý, dve minúty za držanie.
     
    29:54
    Tak to je už neskutočné, čo sa opäť nepodarilo premeniť Vaicovi. Zblízka mohol dorážať do prázdnej, Laco ležal na ľade, Vaic mal pred sebou prázdnu takmer celú bránu, nepodarilo sa to ale dvihnúť dostatočne a Laco šikovne stačil lapačkou puk zachytiť.
     
    27:44
    Vylúčenie Žilina, Tomáš Troliga, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    27:40
    Rapáč sa natlačil do nájazdu, mal na chrbte hráča a puk bekhendom poslal len mimo bránu.
     
    26:04
    Poprad dal gól!
    Poprad sa v oslabení bez väčších problémov dostal do pásma. Myšičky si ponaháňal pred Lacom Kroták, a keď už dostatočne zamotal domácemu brankárovi hlavu, poslal puk MARTINOVI KUĽHOVI, ktorý z prvej flegmaticky poslal do siete a raduje sa z hetriku. Asistencie si pripísali Arne Kroták a Daniel Brejčák.
     
    25:27
    Vylúčenie Poprad, Stanislav Balán, dve minúty za držanie.
     
    23:31
    Nech sa páči, povedal si Kudělka a poza bránu poslal nedôraznú prihrávku kolegovi, takže ju forčekujúci Kroták bez problémov dokorčuľoval. Devečka sa stihol stiahnuť a znepríjemniť kapitánovi hostí situáciu, Kroták tak posielal puk na Vaica, ktorý ale nedokázal dobre tečovať.
     
    20:00
    Vylúčenie Žilina, trest pre hráčsku lavicu, dve minúty za neskorý príchod na ľadovú plochu.
     
    17:55
    Vylúčenie Poprad, Martin Kuľha, dve minúty za sekanie.
     
    15:33
    Poprad dal gól!
    MARTIN KUĽHA od modrej čiary napriahol a puk sa ocitol v sieti. Asistencie si pripísali Andrej Novotný a Stanislav Balán.
     
    14:52
    Vylúčenie Žilina, Dušan Devečka, dve minúty za podrazenie.
     
    14:18
    Vaic sa očividne trápi, hoc prešiel pomedzi dvoch ako žhavý nôž skrz zamrznuté maslo, v koncovke mu už puk skĺzol z čepele a po blafáku na bekhend minul bránu.
     
    12:39
    Vandas si nabiehal stredom, ešte sa naň stihli zavesiť obrancovia, skúsil nájazdík zakončiť blafákom pomedzi nohy, ale Laco si dal pozor.
     
    10:52
    Igor Murín balí švestky a prenecháva miesto v bráne kolegovi Marekovi Lacovi.
     
    10:52
    Poprad dal gól!
    Po vhadzovaní sa Poprad rýchlo dostal do pásma, Murín venoval pozornosť pravej strane zatiaľčo si to STANISLAV BALÁN zatiahol na ľavý kruh a pohodlne napol sieť odkrytej brány. Asistencie si pripísali Daniel Brejčák a Michael Vandas.
     
    10:32
    Poprad dal gól!
    ARNE KROTÁK stojac pred bránou šmahom hokejky usmernil za Murínov chrbát Vaicovu strelu. Asistencie si pripísali Ľubomír Vaic a Ľuboš Novotný. Július Pénzeš si berie oddychový čas.
     
    9:55
    Vaic zahadzuje nemožné, dostal puk pred odkrytú bránu, a triafa mimo! Následne ešte zblízka mohol tečovať, ale nepodarilo sa mu to.
     
    8:40
    Poprad dal gól!
    Po pravej strane si vymenili Popradčania puk a MARTIN KUĽHA otvára skóre. Asistencie Andrej Novotný a Michael Vandas.
     
    7:02
    Vylúčenie Žilina, Tomáš Houdek, dve minúty za držanie.
     
    2:50
    Vylúčenie Poprad, Andrej Novotný, dve minúty za krosček.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 9. Kuľha (Novotný, Vandas), 11. Kroták (Vaic, Velebný), 11. Balán (Brejčák, Vandas), 16. Kuľha (Novotný, Balán), 27. Kuľha (Kroták, Brejčák)


    MsHK Žilina: Murín (11. M. Laco) – D. Devečka, Kúdělka, Houdek, Ďurkech, Krčula, Dlouhý, Staňo – Stupka, Róbert Huna, Richard Huna – Sivák, Troliga, Smotrila – Drábek, Hreus, T. Sýkora – Kubiš, Linet, Drevenák. Tréner: Július Pénzeš, asistent: Róbert Rehák.
    HK Poprad: Marcel Melicherčík (Brunnsteiner) – A. Novotný, D. Brejčák, Fabian, Velebný, Malina, Hellström, D. Kramár – M. Vandas, Balán, Kuľha – A. Kroták, Hult, Vaic – R. Rapáč, S. Takáč, Gellerstedt – Matúš Paločko, Achmetov. Tréner: Ján Jaško, asistent: Róbert Spišák.

    Rozhodčí: M. Gašparík – Rovenský, V. Snášel

    Diváci: 806
    bahis siteleri