SHK Mustangové – Zlín sledge 4:1 (kon.) | Karlovy Vary – Draci Kolín 3:4 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Č.Budějovice 9:1 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
SK Draci Kolín
Sobota 01.10.2011, 13:00 • ZS Ostrov • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    43:24
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BERGER střelou z první po pobídce od Hrbka využil přesilovku a vykřesal pro domácí naději. Na počátku všeho byla neschopnost hostí vyhodit puk ze své třetiny. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    41:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Hornich od Bočkovy branky vyhazoval kotouč, ten prošel Hrbkovi pod sáňkami a rázem byl ZDENĚK ŠAFRÁNEK v samostatném nájezdu, který opět s jistou dávkou štěstí proměnil. Bozděk kotouč tečoval, ale po zvonkohře na dvě tyče je to už 4:2 pro Kolín. Asistence: Martin Hornich.
     
    37:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Novinka ve vývoji utkání, hosté jdou poprvé do vedení! ZDENĚK ŠAFRÁNEK nějakým způsobem odrazil puk o Bozděkův beton, pak o tyčeku a ve výsledku se kotouč doslova doplazil za brankovou čáru. Asistence: Petr Bejvl.
     
    20:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Vedení Karlovým Varům vydrželo jen o něco déle než v první třetině, hosté i tentokrát srovnávají krok. Po zmatcích v domácí obraně krásně vykombinovali pozici na pravém kruhu pro JIŘÍHO RAULA, který nezaváhal. Asistence: Petr Bejvl, Zdeněk Šafránek.
     
    17:42
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hrbek obkroužil kolínskou branku, jeho první přihrávku zblokoval Hornich, ale druhou na "vrchol" kruhů na neobsazeného JIŘÍHO BERGERA už nikdo nepokryl. Domácí kanonýr prostřelil všechno před sebou a obnovil karlovarské vedení. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    4:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově vyrovnávají. Sládek ideální přihrávkou vyslal do brejku ZDEŇKA ŠAFRÁNKA, který odrazem o Bozděkovu lapačku skóroval pod horní tyč. Asistence: Jaroslav Sládek.
     
    3:16
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ FORGO otevřel skóre utkání přehozením padajícího Bočka. Asistence: Jiří Berger.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 4. Forgo (J. Berger), 18. J. Berger (Hrbek), 44. J. Berger (Hrbek) - 5. Šafránek (Sládek), 20. Raul (Bejvl, Šafránek), 38. Šafránek (Bejvl), 42. Šafránek (Hornich)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Bozděk (B. Mach) - J. Berger, Hrbek, Frous, Nejedlý, Janko, Lindák, J. Švec, Forgo, Čolič
    SK Draci Kolín: Boček - Raul, Šafránek, Dobruský, Bejvl, Sládek, Hornich, Hrdý

    Rozhodčí: Kostourek - Mach, Schopf

    Diváci: 10
    bahis siteleri