Šumperk – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:2 (kon.)
Písek – Litoměřice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Beroun 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Olomouc 4:1 (kon.)
Most – Hr. Králové 1:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (3:0, 1:2, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 01.10.2011, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Závěrečné dějství s sebou žádnou branku ani na jedné straně pomyslné barikády nepřineslo. Rebelové se tak radují z vítězství 4:2, jež jim přináší cenné 3 body do extraligové tabulky a prolomení nepříjemné série porážek, která Havlíčkův Brod v posledních kolech sužovala. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. (19:34:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Hosté to už budou mít teď hodně těžké. Sice se nahrnuli v hojném počtu do útočného pásma, jenže zastavuje je hvizd sudího, jenž přerušil hru kvůli signalizovanému postavení mimo hru. Gólman Novotný v brance.
     
    59:03
    Do opuštěné brány mohl pečetit havlíčkobrodské vítězství ze středního pásma Semorád, jenže byl zastaven za hranicí pravidel. Za podražení dostal 2 minuty Čachotský (JIH).
     
    58:55
    Gólman Novotný zůstává na střídačce, hosté pokračují ve hře bez brankáře. S blížící se závěrečnou sirénou pochopitelně sázejí vše na jednu kartu.
     
    58:55
    Dukla se usadila v útočných pozicích kolem gólmana Nerudy, jenže tlačila se až moc do branky a je vykázána za postavení útočícího hráče v brankovišti. Buly ve středním pásmu. Dukla si bere oddechový čas.
     
    58:40
    Havlíčkův Brod získal kotouč, ale je očividně odhodlaný bránit svůj dvoubrankový náskok. Jen zavezl puk do pásma, kde nic nevymýšlel a hosté toho využili k zisku puku. Brankář Novotný míří na střídačku. power-play Jihlavy.
     
    58:03
    Dukla sevřela svého soupeře do pevného objetí a Rebelové vše řeší dlouhým vyhozením na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude v kruhu po levici brankáře Nerudy.
     
    57:30
    Protivný vyslal dalekonosný a tvrdý projektil ze středního pásma, mířil však hodně nepřesně a o velký kus minul pravou Novotného tyčku. Hrát mohou hosté.
     
    56:47
    Šance na obou stranách. Nejdříve střílel zblízka do Nerudovy výstroje Ficenc, na druhé straně z mezikruží pálil bekhendem těsně vedle odkrytého koutu u levé tyčky Meidl.
     
    56:01
    Kolafa (JIH) a Semorád (HBR) současně vyloučeni za sekání.
     
    55:29
    Jihlava se osvobozuje po zisku kotouče v blízkosti gólmana Novotného vyhozením. Dobrovolný před chvíli zamířil přímo do kabin, na lavici hanby ještě sedí Zeman. Jedná se zřejmě o tresty za nesportovní chování, ale hlasatelé je zatím neuvedli.
     
    54:53
    Začíná se nám povážlivě přiostřovat na obou stranách. Dobrovolný (JIH) dostává 2 minuty za sekání.
     
    54:40
    Hosté překonali brodský blok a nastěhovali se do útočného pásma, ale v závěru přesilovky už si rebelové gól dát nenechali. Sami teď navíc zkoušejí něco vymyslet v blízkosti brankáře Novotného.
     
    54:00
    Němec teď odvedl pro svůj tým pořádnou porci výborné práce, když podržel ve středním pásmu puk na holi a poté ho vyhodil do útočného pásma, kde ještě neúspěšně napadal rozehrávku jeho kolega Meidl.
     
    53:20
    Kolafa nepropálil od modré čáry po několika jihlavských nahrávkách hradbu těl v předbrankovém prostoru a domácí se osvobodili vyhozením.
     
    52:53
    Rebelové se dokonce při vlastím oslabení dostali do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez odpískaného postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    52:39
    Svěřenci trenéra Nováka se okamžitě osvobozují, když dlouhým vyhozením ihned po vhazování vyhánějí jihlavskou družinu až do Novotného blízkosti.
     
    52:30
    Ostrý zákrok předvedl v rohu obranného pásma A. jelínek (HBR), jenž si posedí za katrem kvůli držení protihráče.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 2. Němec (Semorád), 4. Koma (Němec), 16. Jonáš (Kostourek, Polodna), 35. Pavlík (Rytnauer, Meidl) - 21. Kolafa (Dobrovolný, Hodek), 34. Hodek (Ficenc, Pometlo)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava "C", Sova, Protivný, Jelínek, Poskočil, Koma, Pavlík "A" - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Jonáš, Fiedler, Němec "A", Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek
    HC Dukla Jihlava: Halmoši (od 16. Novotný) - Dobrovolný "A", Ficenc "C", Grundmanis, Kaláb, Drtina, Kolafa, Malena - Hubáček, Bezděk, Zeman, Polcar, Maliník, Krupka, Pometlo, Domin, Mikšovský, Čachotský "A", Jeslínek, Hodek

    Rozhodčí: Jaroslav Kubeš - Tomáš Klein, Přemysl Skopal.

    Diváci: 2478
    bahis siteleri