Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:9 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 3:6 (kon.) | Havířov – Vítkovice 7:9 (kon.)
Písek – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:9 (0:3, 0:3, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 20.11.2011, 11:15 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:53
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A potupná desítka je v Kotlině na spadnutí! Už svou čtvrtou brankou blízka vsítil pohotovou střelou ONDŘEJ ŠULEK! Bez asistence.
     
    54:33
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeský brankostroj neubírá na svých obrátkách, přinesl už osmý gól hostů! Střelu Jiřího Smejkala z bezprostřední blízkosti ještě gólman Vaněček vyrazil betony, ale pro odražený puk si dojel ONDŘEJ ŠULEK a zblízka zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jiří Smejkal.
     
    53:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějobice další vstřelenou brankou získávají zpět ztracený šestigólový náskok! Tomáš Jáchym vyhrál vhazování na ONDŘEJE ŠULKA, který překvapil svou střelou gólmana Vaněčka, jemuž puk u bližší tyčky zřejmě prošel do sítě mezi betony! Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    43:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se přeci jen dočkávají gólového úspěchu! Po Rostislavu Klofáčovi se dostal k puku LUKÁŠ VALA a nadvakrát prostřelil gólmana Kadlece, který puk poprvé dokázal vyrazit betony! Asistence: Rostislav Klofáč.
     
    37:09
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice střílejí už svou šestou branku! Jiří Smejkal našel přesným pasem v předbrankovém prostoru volného TOMÁŠE JÁCHYMA, který usměrnil puk zblízka za Vaněčkova záda! Asistence: Jiří Smejkal.
     
    28:32
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Dominance Českých Budějovic pokračuje a přináší už pátou branku do sítě domácích! Z bezprostřední blízkosti po Ondřeji Šulkovi pálil JIŘÍ SMEJKAL a odrazem o tyčku překonal brankáře Vaněčka! Asistence: Ondřej Šulek.
     
    23:30
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská obrana teď dopřála hostům až příliš mnoho prostoru a ti toho využívají! Kotouč putoval po ose Tomáš Jáchym - Jiří Smejkal - ONDŘEJ ŠULEK, přičemž posledně jmenovaný nedal z bezprostřední blízkosti přesnou střelou gólmanu Vaněčkovi ani tu nejmenší šanci! Asistence: Jiří Smejkal, Tomáš Jáchym.
     
    14:47
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeši opět přitlačili na pilu v útočném pásmu a navyšují své vedení, Havlíčkův Brod si bere oddechový čas! Jan Bárta poslal přesný pas na hůl JIŘÍHO ONDRÁČKA, který v předdbrankovém prostoru položil na led blafákem do bekhendu brankáře Brože a skóroval pod horní tyčku! Asistence: Jan Bárta.
     
    11:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    české Budějobvice předvedli pěknou akci a vedou už o 2 branky! Jakub Šafář krásně prokličkoval pravou stranou hřiště a naservíroval puk do předbrankového prostoru na volného TOMÁŠE FENCLA, kterému stačilo už jen před brankovištěm dobře nastavit hůl! Asistence: Jakub Šafář.
     
    9:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeši přetavili svůj tlak v zisk těsného vedení! Po nahrávce Jiřího Smejkala pálil z mírného úhlu na levé straně TOMÁŠ JÁCHYM, jehož střeli sice zastavil betony gólman Brož, ale puk neudržel ve své výstroji a ten mu propadl až za brankovou čáru! Asistence: Jiří Smejkal.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 44. Vala (Klofáč) - 10. Jáchym (Smejkal), 12. Fencl (Šafář), 15. Ondráček (J. Bárta), 24. Šulek (Smejkal, Jáchym), 29. Smejkal (Šulek), 38. Jáchym (Smejkal), 54. Šulek (Jáchym), 55. Šulek (Smejkal), 57. Šulek


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (od 21. Vaněček) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Klofáč, Vacek, Bláha (A), Mendl, Krajcigr (A), Němec, Michálek, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Cejpek, Mäki, Bancíř.
    Banes Motor České Budějovice: Sova (od 41. Kadlec) - Šergl, Matoušek, Dudek, F, Bárta, Křikava (C), J. Bárta, Smejkal, Brož, Šulek, Vavřík, Mašek, Ondráček, Šafář (A), Zajíc, Jáchym (A), Holub, Fencl.

    Rozhodčí: Petr Kotlík - Filip Randa, Tomáš Sibera.
    bahis siteleri