Frýdek-M. – Rožnov p. R. 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:4 (kon.) | Hr. Králové – Písek 3:2 (kon.)
Litoměřice – Most 3:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 20.11.2011, 14:30 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zřejmě pečetí svůj triumf! Erik Novák přiťukl puk na modrou čáru JIŘÍMU MUSILOVI, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Erik Novák.
     
    55:28
    Žďár právě vstřelil branku!

    Hosté snižují na nejtěsnější rozdíl, závěrečné drama nás zřejmě nemine! Brodský bek Musil při rozehrávce trefil v mezikruží jen JAKUBA FÚZIKA, který si dojel před bránu odražený puk a zblízka nedal brankáři Zvolánkovi sebemenší šanci! Bez asistence.
     
    50:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové střílejí hodně důležitou branku,, jíž odskakují svému soupeři znovu na dvoubrankový rozdíl! Odražený puk zachytil VOJTĚCH VARGA a využil dostatek prostoru k tomu, aby z pravého kruhu trefil bližší horní roh Bernardovy brány! Bez asistence.
     
    42:35
    Žďár právě vstřelil branku!

    Plameny se přeci jen radují z gólu a dotahují se Rebelům na záda! Miroslav Jan tvrdou ranou vyprášil jen Zvolánkovy betony, ale PATRIK SLAVÍK byl přesně tam, kde bylo třeba, a dorazil puk do sítě! Asistence: Miroslav Jan.
     
    39:59
    Žďár právě vstřelil branku!

    Tlak Plamenů vyústil v korekci nepříznivého stavu! K puku se dostal JAN BOČEK, který propálil zblízka gólmana Zvolánka mezi jeho betony! Bez asistence.
     
    37:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové odskakují Plamenům už na rozdíl tří branek! Po Martinu Jelínkovi se dostal puk k Vladimíru Szilvovi, který si všiml úplně volného VOJTĚCHA VARGY, jenž po obdržení nahrávky bez přípravy a zblízka propálil brankáře Bernarda! Asistence: Vladimír Szilva, Martin Jelínek.
     
    32:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté jako kdyby při útočném snažení zapomněli na zadní vrátka, což Rebelové nekompromisně trestají! Erik Novák vysunul pěknou nahrávkou do přečíslení své spoluhráče a Michal Zdražil našel přesným pasem před bránou volného VOJTĚCHA VARGU, jenž si věděl rady! Asistence: Michal Zdražil, Erik Novák.
     
    18:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se znovu ujímají těsného vedení, hostům dali gól do šatny! od modré čáry tvrdě napřáhl JIŘÍ MUSIL a svou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Bez asistence.
     
    3:36
    Žďár právě vstřelil branku!

    Plameny přesilovku využívají ve svůj prospěch a s domácími srovnávají krok! Nahození Alexeje Skvoertsova našlo před brankou PATRIKA SLAVÍKA, který se rychle zorientoval v předbrankovém prostoru a zblízka prostřelil po ledě brankáře Zvolánka! Asistence: Alexei Skvortsov.
     
    1:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové odrazili útok soupeře a hned z následné útočné akce získávají vedení! Jakub Doležal adresoval zpoza branky přesný pas na volného MARTINA HYNKA, jenž se v mezikruží opřel do puku a polovysokou střelou propálil gólmana Bernarda! Asistence: Jakub Doležal.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Hynek (J. Doležal), 19. Musil, 33. Varga (Zdražil, E. Novák), 38. Varga (Szilva, Jelínek), 51. Varga, 59. Musil (E. Novák) - 4. Slavík (Skvortsov), 40. Boček, 43. Slavík (Jan), 56. Fúzik


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Kříž, Křesťan - Varga (C), Szilva, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Jelínek, J. Doležal, Račanský, Hynek.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Čížek (Bernard) - Hošek, Peška, Jan (A), Kabelka, Hron, Čejka - Škorpík, Peňáz, Šimon (A), Boček, Caudr, Fúzik, Fusek, Skvortsov, Slavík (C).

    Rozhodčí: Jebavý - Guth, Rittich.
    bahis siteleri