SHK Hodonín – Technika Brno 6:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 6:1 (kon.) | Uh. Hradiště – Karviná (Baník) 1:6 (kon.)
Poruba 2011 – Prostějov 2:3 (kon.) | Nový Jičín – Havířov 4:2 (kon.) | Klatovy – Milevsko 5:4 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 1:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
HC Technika Brno
Sobota 26.11.2011, 17:002. liga skupina Střed (ČR)
Partner:
     
    51:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Utkání se mění na debakl Techniky. ZDENĚK JURÁSEK dostal přihrávku a individuálně se dostal před Vrbu. Jeho první střelu brněnský gólman ještě vyrazil, ale na dorážku nejproduktivnějšího hráče skupiny již nestačil. Asistence: Rehuš.
     
    50:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    PETR PEŠ se individuálně protáhl před Vrbu, kterého nekompromisně prostřelil. Bez asistence.
     
    39:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Poměrně kuriózní branka. Střelu z mezikruží Jirkův chytil a vypadalo to, že rozhodčí přeruší. PETR PEŠ si ale jako jediný z hráčů všiml, že puk ve skutečnosti leží vedle betonu brankáře hostů, natáhl se po něm a k překvapení všech jej pohodlně poslal do sítě. Bez asistence.
     
    37:12
    Technika právě vstřelila branku!
    Máme tady drama. Jelínkovu střelu Peksa neudržel a ve skrumáži natřikrát dorazil puk do branky MICHAL BRZOBOHATÝ. Asistence: Jelínek, Sedláček.
     
    22:29
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují náskok. Z boje ve středním pásmu se najednou Drtiči dostali do přečíslení dva na jednoho. Michal Kuba se rozhodl střílet sám, Jirkův střelu neudržel a ROMAN NESRSTA doklepl puk do sítě. Asistence: Kuba.
     
    5:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace v podání Hodonína končí brankou. BRANISLAV REHUŠ při vyjíždění zpoza branky do rohu předal puk do tandemu Pešovi, mezitím si najel do mezikruží, kam mu Peš puk vrátil. Rehuš pak v pádu bez přípravy poslal puk do sítě. Asistence: Peš, Svoboda.
     
    4:41
    Technika právě vstřelila branku!
    A přesilovka je velmi rychle využita. Sedláček z úrovně brankové čáry našel na kruhu střelce ZDEŇKA MRÁZE, který propálil Peksu mezi nohama. Asistence: Sedláček.
     
    3:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale tentokrát už je to branka. Hlavačka přesnou přihrávkou našel ZDEŇKA JURÁSKA, který si našel prostor a prostřelil Jirkůva. Asistence: Hlavačka.

    Václav Urubek

    Branky a nahrávky: 4. Jurásek (Hlavačka), 6. Rehuš (Peš, Svoboda), 23. Nesrsta (Kuba), 40. Peš, 51. Peš, 52. Jurásek (Rehuš) - 5. Mráz (Sedláček), 38. Brzobohatý (Jelínek, Sedláček)


    SHK Drtiči Hodonín: Peksa(Šenk) - Okuliar, Skočovský, Pokorný, Svoboda, Komárek, Hlavačka, Miklík - Hoza, Nesrsta, Rehuš, Fiedler, Špok, Kocák, Peš, Charvát, Vrba, Sajdl, Jurásek, Kuba, Barták
    HC Technika Brno: Jirkův(Vrba) - Habrovec, Úlehla, Vozdecký, Žalud, Klimeš, Zapletal, Mráz, Sedláček, Rajnoha, Brzobohatý, Benýšek, Odehnal, Jurča, Bělohlávek, Česnek, Šedý, Gabriška, Jelínek
    bahis siteleri