New Jersey – NY Islanders 2:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
New York Islanders
Sobota 26.11.2011, 19:00 • Prudential Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Fatální chyba Kovalčuka. Ruský kanonýr chtěl rozehrát, ale místo toho se nechal školácky obehrát napadajícím GRABNEREM, který už neměl problém překonat Brodeura. Gól v oslabení. Bez asistence.
     
    44:00
    Devils právě vstřelili branku!
    ILYA KOVALČUK zachytil puk na útočné modré čáře a poslal jej na rozjetého ADAMA HENRIYUEHO, který vstříc sám brankáři provedl bravůrně kličku do beckhandu a nemýlil se. Asistence: Kovalčuk, Parise.
     
    32:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Výborná práce BRIANA ROLSTONA, který vybojoval puk v rohu kluziště a poslal jej na najetého JOSHE BAILEYHO. Ten "vymetl pavučinky" v brance Devils. Rozhodčí ještě konzultovali správnou branky s videorozhodčím, ale gól platí. Asistence: Rolston.
     
    24:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Po urnáněném tlaku se Ďáblové dostali do protiútoku. ILIA KOVALČUK potáhl puk až do pásma a přihrál volnému ADAMU LARSSONOVI. Ten střelou z mezikruží překonává Montoyiu. Asistence: Kovalčuk, Henrique.
     
    11:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    PA Parenteau ujel do brejku 2 na 1. Nezpanikařil, podržel si puk a přihrál volnému MATTU MOULSONOVI, který už se nemýlil a překonal Brodeura střelou do růžku. Asistence: PA Parenteau.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 25. Larsson (Kovalčuk, Henrique), 44. Henrique (Kovalčuk, Parise) - 12. Moulson (Parenteau), 32. Bailey (Rolston), 46. Grabner


    New Jersey Devils: Brodeur (Hedberg) - Fraser, Larsson, Greene, Tallinder, Salvador, Volčenkov, Fayne - Zubrus, Parise "C", Mills, Henrique, Sýkora, Kovalčuk "A", Sestito, Carter, Tedenby, Clarkson, Janssen, Eliáš "A".
    New York Islanders: Montoya (DiPietro) - Streit "C", Hamonic, Mottau, Staios, Jurčina, MacDonald - Rolston "A", Bailey, Parenteau, Martin, Haley, Okposo, Niederreiter, Moulson, Pandolfo, Grabner, Ullstrom, Nielsen, Tavares "A".

    Rozhodčí: Jackson, Sutherland - Cherrey, Brisebois
    bahis siteleri