Plzeň – Zlín 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Berani Zlín
Neděle 11.12.2011, 13:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:08
    Plzeň má obrovskou příležitost vzít si promrhané vedení zpět! Na trestné už naštvaně sedí Lukáš Buchta (ZLN) za podražení.
     
    52:58
    Je to Martin Němec (PLZ). Ten oslabuje svůj tým v jednu z nejméně vhodných chvil, když Zlín tlačí. Je mu pískáno hákování.
     
    28:11
    Váchal rychlým krokem dostihl v rozehrávce soupeře, toho při ní vyrušil tak, že když bojující dvojici dojel Pašek, Řezníčkovi (ZLN) nezbylo nic jiného, než plzeňského útočníka podrazit. Plzeň má 35 vteřin přesilovku o dva muže v poli.
     
    26:46
    První (!) vyloučení utkání. Na trestné lavici za podražení už sedí Michael Janota (ZLN). Plzeň může napravit svůj nepříliš dobrý dojem z minulého utkání, kdy se jí přesilovky nepříliš dařily.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 19. Petruška, 30. Pacanda (Baxa), 62. Váchal (Pašek) - 40. Jurík (Kundera), 54. Haloda (Zábojník)


    HC Škoda Plzeň: Polívka - Houfek, Ruprecht, Slavík, Němec, Bastl, Pejchar, Karpíšek, Váchal, Baxa, Petruška, Noga, Pacanda, Pour, Hájek, Varačka, Blumentrit, Pašek, Šimandl.
    Berani Zlín: Rozum - Urbanec, Janota, Kundera, Buchta, Kovařík, Strojil, Haloda, Merta, Sadil, Řezníček, Popelka, Jurík, Janeba, Burša, Sedláček, Zábojník, Hrazdíra, Kučera.
    bahis siteleri