Växjö – MODO 0:0 (*18:30) | MODO – Skellefteå 3:4 (kon.)
konec
MODO Örnsköldsvik
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
Skellefteå AIK
Neděle 11.12.2011, 18:30 • Fjällräven Center (7600 diváků) • Švédská Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku: 36:31 (6:14, 18:9, 12:6).
    Skellefteå po zásluze vyhrává dnešní duel na ledě v Örnsköldsviku a zůstává na vedoucí příčce Elitserien. MoDo celý zápas jen dotahovalo, ale ani odvolání Forsberga před koncem utkání srovnání skóre nepřineslo. Dobrým výkonem se především uvedl Andreas Hadelöv, který pokryl 33 střel soupeře. Krásný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (20:49:46)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Rob Schremp se pokusil srovnat skóre zápasu, ale Hadelöv za záda puk nepustil.
     
    59:04
    Domácí trenér Andersson odvolal Forsberga z branky. Máme tady power-play!
     
    58:02
    Obrovská šance Johana Forsberga, ale kotouč poskakující na brankové čáře zachytil jeho jmenovec Anton.
     
    57:32
    Střelecký pokus Fredrika Lindgrena, elitního zadáka hostů, k brance nevedl. Forsberg drží naděje domácích alespoň k vybojování prodloužení. Bude to ale ještě těžký úkol pro MoDo.
     
    56:31
    Vyloučení domácích. Freddy Meyer si odsedí dvě minuty za zdržování hry. Poslal puk přes plexisklo a to se trestá menším trestem.
     
    55:32
    MODO právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen zdramatizování zápasu. Ritola byl v nevýhodné pozici před Hadelövem, proto posunul puk na DICKA AXELSSONA, který pálí bekhendem do černého. Asistence: Mattias Ritola, Björn Svensson.
     
    54:57
    Statisticky mají navrch hráči z Örnsköldsviku, vyslali již 34 střelu v zápase. Hadelöv je ale proti a střelu Axelssona chytá.
     
    53:41
    Aktivita domácích přichází pozdě. Jedenáctigólový Rob Schremp to napálil na Hadelöva z první ovšem skóre se nemění.
     
    53:24
    Hosté se nikam neženou, hrají co potřebují. U puku teď byla první formace Skellefteå a to jsou zkušení borci. Kotouč je ve středním pásmu.
     
    52:35
    Třetího gólu MoDo se nedočkal Thomas Pöck, o chvílí později ani Björn Svensson. Hlavně druhá střela neměla vůbec střelecké parametry, Hadelöv mohl být ledově klidný.
     
    50:21
    Skellefteå si hlídá dvoubrankový náskok. Domácí už asi s výsledkem nic neudělají, Hadelöv má formu a je pro hosty jistotou. Střely na branku jsou v poslední třetině zatím 8:5 pro domácí. Hraje se ale na góly, těch dali více hráči AIK.
     
    49:32
    Domácí ještě neskládají zbraně a rány Lehtivuoriho a Ritoly ukazují, že MoDo chce body proti lídrovi soutěže. Zatím ale tahá za kratší konec provazu...
     
    48:22
    Přesilová hra se sice domácím povedla, chybělo tomu ovšem to nejdůležitější - branka. Na druhé straně hrozil opět Rasmus Edström, ale Forsberg dobře zasáhl.
     
    47:37
    Přesilovka domácích se pomalu chýlí k závěru. Dva pokusy mířící na branku Skellefteå měl teď na svědomí Rob Schremp.
     
    46:20
    Niklas Danielsson, lídr MoDo Hockey, teď neuspěl proti Hadelövovi.
     
    45:54
    Po několika slibných pokusech MoDo, hlavně velké šanci Madsena, přichází zákonitě vyloučení hokejisty Skellefteå. Jimmie Ericsson odchází za katr kvůli hákování protihráče.
     
    45:05
    Hráč čtvrté formace hostujícáho AIK Martin Lundberg měl na hokejce pátý gól, ale skóre se nemění díky výbornému Forsbergovi.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 26. Ritola (Tollefsen), 38. Danielsson (Schremp, Axelsson), 56. Axelsson (Ritola, Svensson) - 15. Ericsson (Alavaara), 21. Forsberg J. (Bellemare), 39. Bellemare (Goren), 41. Söderström


    MODO Örnsköldsvik: Tellqvist (Forsberg A.) - Tollefsen, Meyer - Lehtivuori, Pöck - Westin, Ahnelöv - Skröder, Sundström, Danielsson - Axelsson, Ritola, Svensson - Madsen, Schremp, Andersson - Hedman, Forsberg K., Westin. Trenér: Peter Andersson.
    Skellefteå AIK: Hadelöv (Eriksson) - Lindgren, Burström - Pikkarainen, Edström - Skogs, Granberg - Alavaara - Ericsson, Goren, Söderström - Söderberg, Bellemare, Forsberg J. - Hynning, Forssell, Holloway - Emanuelsson, Lundberg, Karlsson. Trenér: Anders Forsberg.

    Rozhodčí: Edqvist, Johansson - Yletyinen, Carlman

    Diváci: 6167
    bahis siteleri