Frýdek-M. – Opava 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
HC Junior Mělník
Neděle 11.12.2011, 14:15 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod si připisuje na konto jednoznačné vítězství a cenné tři body do prvoligové tabulky. Mělník však zaslouží za svůj výkon i tak pochvalu, protože celý duel odehrál jen se dvěma pětkami. Pokud bychom měli vybrat muže dnešního zápasu, na havlíčkobrodské straně by se jednalo o Martina Jelínka, který vstřelil 2 branky a přidal jednu asistenci. Za hosty zaslouží pochvalu Vladimír Jambor, střelec jediné branky Středočechů. Děkuji vám za pozornost, to je z Kotliny pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek víkendu. (16:14:59)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Gólman Roušar má plnou výstroj práce, když na něj létá jedna nepříjemná střela za druhou. Zatím však předvádí skvělé zákroky a náporu na svou osobu odolává.
     
    58:50
    Útočník Kysela se dostal k puku v útočném pásmu a tvrdou ranou z prostoru levého kruhu v úhlu nastřelil jen připravené betony gólmana Zvolánka.
     
    57:54
    Brankář Zvolánek musel vyjet daleko ze své brankoviště proti nahozenému puku, za nímž mířil útočník hostů. V prostoru mezi kruhy odpálil kotouč do bezpečí.
     
    56:35
    Jelínek mohl zakončovat po přesné přihrávce z prostoru pravého kruhu v dobré palebné pozici, ale brankář Roušar se blýskl povedeným zákrokem a přerušil hru.
     
    56:20
    Varga si dojel před bránu pro odražený kotouč od zadního mantinelu a z mohutného nápřahu v mírném úhlu na levé straně orazítkoval svou dělovkou vzdálenější tyčku!
     
    55:35
    Žemlička adresoval z pravého kruhu prudkou nahrávku na osamoceného Hynka, který si mezi kruhy nedokázal ztlumit rychle letící puk.
     
    54:50
    Stále sledujeme stejný obrázek hry. Rebelové na ledě jednoznačně dominují a hosté musejí s vypětím všech sil vzdorovat velkému náporu.
     
    53:34
    Rebelové jsou na koni a pokračují v útočném snažení a obrana Středočechů má o práci postaráno. Z mezikruží vypálil zápěstím Szilva, ale jeho přízemní projektil zmařil betony brankář Roušar.
     
    52:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodská dužina bleskově odpovídá a ujímá se znovu šestibrankového náskoku! Kotouč vybojoval v blízkosti útočné modré čáry MARTIN HYNEK a v samostatném úniku uspěl se svou střelou zblízka, na níž neměl gólman Roušar šanci! Bez asistence.
     
    52:00
    Havlíčkův Brod kombinuje kolem mělnické brány. Do dobré šance se dostal Kozlík, který svou dorážkou zblízka neprocedil puk za záda připraveného gólmana Roušara.
     
    50:42
    Mělník právě vstřelil branku!
    Mělník s přeci jen dočkal vstřelené branky a koriguje alespoň kosmeticky hodně nepříznivý stav! Po Luboru Bartošovi se dostal v útočném pásmu k puku VLADIMÍR JAMBOR, který zblízka překonal gólmana Zvolánka! Asistence: Lubor Bartoš.
     
    49:58
    Dalekonosný projektil vyslal až z blízkosti červené čáry obránce Pecen. Gólman Roušar se nenechal překvapit, puk si ztlumil betony a rozehrál na své spoluhráče.
     
    49:17
    Nepřehlednou situaci kolem své brány a zmatky v defenzívě vyřešili hosté ze středních Čech jen za cenu vyhození na odpískané zakázané uvolnění.
     
    48:44
    Havlíčkův Brod má na svém kontě šestibrankový náskok a nikam se tudíž nežene. Spíše nechává hrát soupeře a snaží se hlavně zodpovědně bránit, čímž chce pomoci gólmanu Zvolánkovi k udržení čistého konta.
     
    47:50
    Gólman Roušar po dlouhé době přerušil hru, když si poradil s nepříjemným projektilem z mezikruží, jemuž scházela snad jen trochu větší razance.
     
    47:00
    Hraje se dlouho bez přerušení, hra má rychlý spád. Kotouč se ním potuluje od jedné branky ke druhé, větší šance však k vidění ani na jedné straně pomyslné barikády nejsou.
     
    46:00
    Mělník se nastěhoval do útočného pásma a seskupený v útočném postavení kombinuje ve Zvolánkově blízkosti. Gólman Rebelů zatím nezasahoval.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Jelínek (Musil, Varga), 7. Kozlík (Vác. Němec), 26. Varga (Szilva, Jelínek), 36. Szilva (Varga), 41. Jelínek (Szilva), 46. Hynek (Pecen, Kozlík), 53. Hynek - 51. Jambor (Bartoš)


    BK Havlíčkův Brod: Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Křesťan - Varga (C), Jelínek, J. Doležal, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Szilva, Hynek, Žemlička.
    HC Junior Mělník: Roušar - Krejsa, Mikolášek, Bartoš, Makovský - Vočadlo, Šubrt, Jambor, Budaev, P. Kuchta, Kysela, Tulach, Kolek
    bahis siteleri