Petrohrad – Mytišči 4:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
Atlant Mytišči
Středa 28.12.2011, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Štěpánek musel likvidovat tvrdou střelu Radivojeviče, pak ustál i následnou dorážku.
     
    55:38
    Klimenko vystihl přihrávku hostujících beků na útočné modré a hnal se sám na Barulina, který jeho nájezd zastavil. Gólman Mytišči ještě udržel svým spoluhráčům poslední zbytky naděje.
     
    53:42
    Naopak, domácí hráč je dokonce sám vyloučen. Přesilová hra Atlantu.
     
    49:01
    Dvě minuty pro Kolcova. Hosté by potřebovali početní výhodu využít.
     
    47:17
    Arťuchin dnes přesvědčuje, že umí hrát hokej. Prokličkoval se středním pásmem a střelou zápěstím zaměstnal Barulina. Sám pak vyražený puk dojel a jeho další ránu musel Barulin sebrat skvělým zákrokem lapačkou.
     
    41:15
    Žerděv předvedl nádhernou individuální akci a prokráčel až před Štěpánka, který však jeho pokus vyrazil. Případným dorážkám pak zamezili domácí obránci.
     
    38:17
    Vyloučen hostující Ternavskij. Šance pro Petrohrad ještě zvýšit skóre.
     
    37:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ ARŤUCHIN se dnes proměnil z bijce v kanonýra a zaznamenal hattrick! Fedorov vybojoval v útočném pásmu puk pro svého obrovitého spoluhráče, který prostřelil Barulina a zvýšil už na 4:1. Asistence: Ivan Něprjajev, Petr Průcha.
     
    35:53
    Před Štěpánkem se z čista jasna objevil Petrasek, který však trefil jen prostor, kde už klečel český gólman domácích.
     
    30:09
    Hostující Šiškanov obdržel od rozhodčích dvě minuty za hákování. Přesilová hra SKA.
     
    29:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hráči vedou opět o dva góly! Pervyšinova bomba sice skončila jen na zadním mantinelu, ale kotouč se odrazil zpět před brankoviště, kde se nejrychleji zorientoval IGOR MAKAROV, který ho poslal do odkryté klece. Asistence: Andrej Pervyšin, Fedor Fedorov.
     
    27:43
    A vyhodili tak dobře, že ze strany najížděl na Štěpánka Bobrov, jehož zakončení mezi betony si ale český gólman pohlídal.
     
    26:35
    Petrohrad bude hrát přesilovku. Vyloučen Petrasek.
     
    22:36
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází kontaktní gól Atlantu! Za brankou odvedl dobrou práci Glukov, který našel mezi kruhy najíždějícího ANDREJE ZUBAREVA a ten nedal Štěpánkovi šanci zasáhnout. Asistence: Alexej Glukov, Ilja Kablukov.
     
    13:10
    Martensson skvěle našel před brankou Rybina, který na Barulina zkusil efektní blafák, ale ruský brankář se na čáře roztáhl a své spoluhráče zachránil od třetího obdrženého gólu.
     
    10:56
    Domácí v přečíslení 3 na 2, ale Tichonov Barulina nepřekonal. Obrana hostí zatím doslova hoří.
     
    08:12
    Domácí Fedorov vyloučen. Atlant může hrát přesilovku.
     
    05:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou trefu téměř jako přes kopírák. Obraně Atlantu ujel opět JEVGENIJ ARŤUCHIN a s Barulinem si tentokrát poradil krásným blafákem. Bez asistence.
     
    03:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. JEVGENIJ ARŤUCHIN se protáhl přes hostujícího obránce a tváří v tvář překonal Barulina. Asistence: Ivan Něprjajev.
     
    03:03
    Žerděv dostal krásnou přihrávku před branku, ale ve vyložené šanci promách puk!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Arťuchin (Něprjajev), 6. Arťuchin , 30. Makarov (Pervyšin, Fedorov), 38. Arťuchin (Fedorov, Průcha) - 23. Zubarev (Glukov, Kablukov)


    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) – Kolcov, Kalinin, Denisov, Grebeškov, Višněvskij V., Pervyšin, Berdjukov, Petrov – Průcha, Něprjajev, Arťuchin – Martensson, Rybin, Klimenko – Tichonov, Fedorov, Makarov - Kučerjavenko, Soloduchin, Monahov
    Atlant Mytišči: Barulin (Kotschnew) – Zubarev, Niskala, Višněvskij I., Petrasek, Ternavskij, Nurislamov – Zakrisson, Andersson, Žerděv – Rybakov, Kablukov, Bobrov – Lewandowski, Upper, Radivojevič – Šiškanov, Glukov, Černov

    Rozhodčí: Baluška, Romaško - Majtak, Pronskij
    bahis siteleri