Dánsko – Kanada 2:10 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 0:14 (kon.) | USA – Česko 2:5 (kon.)
Švédsko – Slovensko 9:1 (kon.)
konec
USA
2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
Česko
Pátek 30.12.2011, 21:30 • Rexall place, Edmonton. • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale PETR HOLÍK už ano a rozhoduje o tom, že tým USA na turnaji bez ohledu na výsledek posledního zápasu s Kanadou skončí a naši se s největší praděpodobností podívají do čtvrtfnále! Druhá branka zlínského hráče v utkání! Bez asistence.
     
    57:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je puk v brance. Tomáš Nosek vybojoval u mantinelu puk, předložil ho mez kruhy a TOMÁŚ FILIPPI jej přesnou ranou zametl do branky! Druhý gól libereckého útočníka v dnešním zápase. Asistence: Tomáš Nosek.
     
    52:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přestál klinickou smrt a jde do vedení! Jiří Sekáč zavezl puk do pásma, vystřelil a jeho střelu dorazil za Campbella PETR HOLÍK! Asistence: Jiří Sekáč, Daniel Krejčí.
     
    34:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ HERTL ukázal, co to je česká šikovnost. Vystihl rozehrávku amerického obránce, udělal tři rychlé kroky a nádherným bekhendovým blafákem vyrovnal! Bez asistence.
     
    31:50
    USA právě vstřelilo branku!
    Střelu Jasona Zuckera ještě Mrázek vyrazil, ale na rychlou dorážku BILLA ARNOLDA už byl krátký, Američané střílí i druhý gól v přesilovce. Asistence: Jason Zucker, JT Miller.
     
    12:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ FILIPPI jel ve dvojici s Uhrem na branku, dlouho čekal se střelou, ale nakonec se mu podařilo nadvakrát protlačit puk do branky Campbella. Asistence: Daniel Přibyl, Dominik Uher.
     
    05:14
    USA právě vstřelilo branku!
    Ale tohle už se ubránit asi nedalo. TJ TYNAN si našel křižnou přihrávku Millera a usměrnil ji za záda Mrázka. Asistence: Bill Arnold, JT Miller.
    Marken.cz

    Michal Berg

    Branky a nahrávky: 6. Tynan (Miller, Arnold), 32. Arnold (Zucker, Miller) - 13. Filippi (Přibyl, Uher), 35. Hertl, 53. Holík (Sekáč, Krejčí), 58. Filippi (Nosek), 59. Holík


    USA: Campbell (Gibson) - Merill, Tinordi, Clendening, Johns, Forbort, Trouba, Gravel - Coyle, Etem, Saad - , Zucker, Rau, Bjugstad - Czarnik, Miller, Archibald - Tynan, Brickley, Watson - Arnold.
    Česko: Mrázek (Kašík) - Musil, Krejčí, Mozík, Jank, Říha, Zámorský, Hrbas - Holík, Jaškin, Sekáč - Nosek, Filippi, Uher - Culek, Hertl, Straka (3. Přibyl) - Hyka, Faksa, Sedlák.

    Rozhodčí: Reiber (SUI), Ronn (FIN) - Murchison (CAN), Sivov (RUS)
    bahis siteleri