Pittsburgh – Philadelphia 2:4 (kon.) | NY Islanders – Calgary 3:1 (kon.)
konec
New York Islanders
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Calgary Flames
Pátek 30.12.2011, 01:00 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Závar před brankou Nabokova. Hosté ovšem nedotlačili puk do jeho branky!
     
    59:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    All in Calgary vyrovnání nepřinesl. Prázdnou klec provětral svou trefou BRIAN ROLSTON. Máme pravděpodobně rozhodnuto. Asistence: P.A. Parenteau, Frans Nielsen.
     
    58:51
    Kiprusoff venku z branky!
     
    54:39
    Podařilo se mu v přečíslení 2 na 1 nabít Nielsenovi, ale ten pouze promách ve slibné příležitosti!
     
    52:52
    Na trestnou lavici zamířil právě Grabner (NYI). Pravděpodobně si v souboji pomohl nedovoleně. Příležitost pro Calgary vyrovnat.
     
    51:31
    Skvěle zasáhl Nabokov. Celá akce byla celkem nepřehledná. Nahozený kotouč od modré se záhadně odrazil k jednomu hostujícímu hráči, který se pokusil o zakončení, ale Nabokov zvláštním skokem zabránil vyrovnání!
     
    49:08
    Na druhé straně se dostal do přečíslení Jackman s Kostopoulem. Celou akci zakončil první jmenovaný a jeho střelu tahem skvěle vyrazil Nabokov!
     
    47:24
    Natřikrát musel zasáhnout Kiprusoff proti Rolstonovi, který v závaru před brankou dělal, co mohl, aby zvýšil náskok svého mužstva. Finský brankáře drží naděje svého týmu!
     
    46:18
    Tváří v tvář se proti Kiprusoffovi objevil Tavares, ale neuspěl!
     
    43:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nádhera, nádhera a ještě jednou nádhera! Hráči Calgary udělali chybu na útočné modré a tři hráči Islanders se vydali na branku Flames. JOHN TAVARES táhl puk podél mantinelu, koukl po spoluhráčích a nakonec se rozhodle zatáhnout puk zprava až před Kiprusoffa, podél kterého mazácky zasunul kotouč do branky - 2:1! Asistence: Kyle Okposo.
     
    29:15
    Streit neuspěl ani napodruhé. Jeho ránu vyrazil Kiprusoff do rohu kluziště, kde byl první Moulson. Ten nabil do mezikruží Tavaresovi, proti kterému zasáhl výborným zákrokem Kiprusoff!
     
    23:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno. Domácí se přeci jen dočkali. Po souboji za brankou Calgary se dostal kotouč na hokejku ANDREW MACDONALD a prostřelil Kiprusoffa - 1:1! Asistence: P.A. Parenteau, John Tavares.
     
    19:41
    Nakonec inkasovali tresty pouze Moulson (NYI) a Butler (CAL). Oba dostali dvouminutový trest za pěstní potyčku. Utkání bude pokračovat přesilovou hrou Calgary, jelikož domácí hráč inkasoval navíc dvě minuty za vyvolání konfliktu.
     
    19:39
    Stempniak tvrdě srazil Okposa a to se nelíbilo Moulsonovi. Ten se do něj pustil, což se zase nelíbilo Butlerovi. Rukavice létají vzduchem a v rohu kluziště se to mele! Obě pětky se zapojily do tohoto pěstního souboje. Rozhodčí by si mohli otevřít bazar s hráči, na hřišti se válí slušná kopa hráčů.
     
    18:03
    To se jim podařilo a obsadili útočné pásmo. Grabner dostal kotouč do rohu kluziště, ihned narazil najíždějícímu Baileymu, jehož ránu zlikvidoval skvělým zákrokem Kiprusoff!
     
    08:57
    Na trestnou usedl Sarich (CAL) za podražení. Domácí mají příležitost početní převahy. Uvidíme, zda se zvýší jejich tlak a povede to ke skórování.
     
    01:11
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To je rychlá rána pro domácí. Ostrované ztratili puk na útočné modré. Kostopoulos se vydal s kotoučem podél mantinelu dopředu a vyslal střelu na Nabokova. Tomu kotouč vypadl a TIM JACKMAN pohodlně dorazil do odkryté branky - 1:0! Asistence: Tom Kostopoulos, Brendan Morrison.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 24. MacDonald (Parenteau, Tavares), 44. Tavares (Okposo), 60. Rolston (Parenteau, Nielsen) - 2. Jackman (Kostoupoulos, Morrison)


    New York Islanders: Nabokov (Nilsson) - Jurčina, Streit, MacDonald, Hamonic, Eaton, Mottau - Okposo, Tavares, Moulson - Parenteau, Nielsen, Rolston - Grabner, Bailey, Martin - Wallace, Reasoner, Niederreiter
    Calgary Flames: Kiprusoff (Irving) - Butler, Bouwmeester, Hannan, Smith, Sarich, Brodie - Iginla, Jokinen O., Glencross - Stempniak, Backlund, Comeau - Bourque, Morrison, Byron - Jackman, Horák, Kostopoulos

    Rozhodčí: McCauley, Rehman - Barton, Champoux
    bahis siteleri