Vítkovice – Liberec 5:3 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:2 (po s.n.) | K. Vary – Kladno 1:2 (po s.n.)
Kometa Brno – Litvínov 4:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 27.01.2012, 18:30 • Tipsport Arena, Holešovice, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je dokonáno, vážení. Petr Tenkrát poslal do akce MARIA BLIŽŇÁKA, který jednoduchým blafákem poslal Růžičku k ledu, a pak pohodlně zavěsil do odkryté části branky. Asistence: Petr Tenkrát, Petr Ton.
     
    37:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení, když Mario Bližňák poslal úžasný pas na úplně volného PETRA TONA, který konečně překonal Růžičku. Asistence: Mario Bližňák, Petr Tenkrát.
     
    22:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta využívá přesilovku! Ton nabil na modré MICHALU SERSENOVI, který svým třetím gólem v sezoně posíla pražské mužstvo do vedení 2:0. Asistence: Petr Ton, Mario Bližňák.
     
    16:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned po vypršení trestu se ale Sparta prosazuje! MICHAL BROŠ se šikovně prodral před bránu a z boku překonal Růžičku. Sparta se tedy ujímá vedení 1:0. Asistence: Milam, Pacovský.
    Marken.cz

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 17. Broš (Milam, Pacovský), 23. Sersen (Ton, Bližňák), 38. Ton (Bližňák, Tenkrát), 52. Bližňák (Tenkrát, Ton)


    HC Sparta Praha: Pöpperle - Sersen, Milam, Kučný, Philipp, Košťálek, Žovinec, Husák - Pacovský, Broš, I. Rachůnek - Ton, Bližňák, Tenkrát - Y. Treille, Foster, T. Rachůnek - Lapšanský, Přibyl, S. Treille - Jánský. Trenéři: Jandač, Žemlička a Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička - Píša, Kočí, Kolář II, Benák, Borer, Drtina - Kolář I, Koukal, Starý - Radil, Somík, Zohorna - Šagát, Kousal, Buchtele - Půhoný, Nosek, Nahodil. Trenéři: Hynek a Lubina.

    Rozhodčí: Hodek, Homola - Bejček, Charvát

    Diváci: 7247
    bahis siteleri